Facebook-sivut taas auki!

Poistin blogini Facebook-sivut vuosi sitten koska en saanut linkityksiä toimimaan kunnolla. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja säädin asiat kuntoon, jotta sain avattua Facebook-sivut uudelleen. Facebook on helppo kanava seurata lemppariblogeja, sillä siellä kun tulee vietettyä muutenkin paljon aikaa, niin blogien uusimmat päivitykset tulevat näppärästi uutisvirtaan. Klikatkaahan itsenne alla olevasta linkistä Facebookiin ja tykätkäähän sivuistani! :) -Linda

2 kommenttia

 1. Hei! Tää kommentti ei varsinaisesti liity postauksen aiheeseen, mutta edellisestä opiskeluaiheisesta on jo aikaa, enkä tiedä vastaatko kuinka vanhoihin juttuihin. Sun blogi on vasta toinen mitä olen enemmän lukenut ja oon vielä vähän hukassa miten täällä kuuluu toimia, sry! :D Mutta haluaisin kysyä opiskeluihisi liittyen, että tarvitseeko kurssikirjoja yleensä ostaa itselle vai löytyykö niitä kirjastosta riittävästi kaikille tai onko kirjoja ylipäätään paljon vai onko yliopistossa opiskelu pelkkää luentojen varassa opiskelua? Kiitos jos vastaat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa vaikka kommentoit tähän, parhaiten vastaan uusimpiin postauksiin ja vanhoihin postauksiin jätetyt uudet kommentit saattavat hukkua uusien joukkoon! :)

   Kirjoja löytyy kyllä kirjastosta, mutta ei läheskään kaikille. Yhden kirjan olen ostanut itselleni, se oli laskentatoimen harjoituskirja, mutta muita ei ole tarvinut ostaa. Kursseista on mahdollista päästä läpi pelkillä luentomatskuillakin, olen vain harvalle kurssille lukenut kirjoja :) Jokaiselle kurssille on kyllä nimetty kurssikirja, jonka lukemista toki suositellaan.

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.