Zalando alennuskoodi & inspiraationa värikkäät housut

Olen jo parin vuoden ajan huokaillut värikkäiden ja kuviollisten housujen perään, koskaan kuitenkaan sellaisia ostamatta. Sovituskopissa olen käynyt useankin parin kanssa, mutta joka kerta olen astellut ulos kaupas päätäni pyöritellen. Ei minun jaloilleni. Nyt aion päästä tuosta ajattelutavasta eroon ja vihdoin uskaltautua kokeilemaan värikkäämpiä housuja myös itselleni. Parit housut ovat aleista löytyneetkin ja ne taitavat riittää tällä erää. Ellen sitten jostain satu löytämään vielä ruskeansävyisiä löysiä leohousuja... ;)

Kokosin inspiraatiokollaasiin kahtien erilaisten housujen ympärille, joista toiset löytyy minultakin. Yläosat ja asusteet passaavat mielestäni kumpien housujen kanssa vain. Tälläisten värikkäiden housujen kanssa haluan muun asun pitää mahdollisimman yksinkertaisena.


valkoinen pusero Veromoda // leohousut Selected Femme // laukku Michael Kors // ballerinat Aldo
musta pusero Selected Femme // kukkahousut Selected Femme // laukku Ralph Lauren // ballerinat Pretty Ballerinas

En meinaa millään malttaa odottaa sinne kevääseen, jotta pääsen uusia housuja käyttämään! Voi kuinka haluaisin jo heittää UGGit varastoon ja pukea jalkaan kevyet ballerinat. Noh, muutama kuukausi vielä :)

Minulla olisi nyt tarjota teille pitkästä aikaa alennuskoodi Zalandoon! Koodilla LINDSAYZA14 saat -10% alennuksen yli 50 euron normaalihintaisesta kertaostoksesta. Koodi on voimassa 28.2 asti.

Miten on, iskeekö teihin värikkäät housut?

-Linda

2 kommenttia

  1. Minä olen haalinut parit värikkäät housut :) toiset on kirkkaan punaiset ja toiset neonkeltaiset. Tykkään väreistä, mutta yleensä tykkään käyttää vähän neutraalimpia sävyjä kasvojen lähellä. Kun vetää värit jalkoihin, ei tarvitse miettiä, miten ne sopivat minulle. Saa ihan uutta buustia talveen, kun talvitakin alta pilkottaa punaiset sääret ;)

    VastaaPoista
  2. Miksi joudut viettäämään ensi kuun yksin?

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.