sisustusjuttuja

Ensiksi haluan kiittää teitä kaikkia edelliseen postaukseen kommentoineita. Ihan mahtavaa että sieltä löytyy niin paljon myötäeläjiä ja vertaistukea tilanteeseemme. Vastaan ihan varmasti jokaiseen kommenttiin vielä ajan kanssa :) 

Kuten edellisessä postauksessa sanoin, niin yksi niistä harvoista ilon aiheista Japen muutossa on se että saan sisustaa toisen asunnon! Yleensä saan Japelta vapaan kädet sisustamiseen ja hän luottaa makuuni. Laitoinkin heti asunnon löydyttyä pyörät pyörimään ja tilasin H&M:n koti osastolta kaikkea kivaa pientä. Haluan että toinen asuntomme on myös viihtyisä ja siellä on muutakin kuin vain huonekalut. Kuten kollaasista huomaa, on sisustumakuni hyvinkin selkeä: mustaa ja valkoista. Tykkään kyllä hirmuisesti myös hieman maalaisromanttisemmasta ja pehmeämmästä sisustustyylistä, mutta jotenkin tämä mustavalkoisuus, selkeys ja skandinaavisuus on itselleni se helpoin tapa sisustaa. 


Huonekalujen suhteen meillä on kaksi vaihtoehtoa: joko ostaa jotain todella edullista Ikea kamaa tai sitten panostaa ja ostaa sellaista joka tulee meidän yhteiseen kotiin kun jälleen saamme yhdessä asua. Suurin osa Turkuun lähtevistä kalusteista löytyy meiltä jo ennestään, kun parvekkeella majaileva pieni Klippan sohva ja vanha sohvapöytämme pääsevät jälleen käyttöön. Myös ruokapöydäntuolit ovat valmiina, sillä niitä meillä on kaksi ylimääräistä. Oikeastaan ostettavaa on vain pieni ruokapöytä, tv-taso ja mahdollisesti pieni lipasto. Sänky saadaan todennäköisesti kaverin kautta, johon tarvitsee ostaa vain uusi petauspatja. Todennäköisesti päädymme hakemaan puuttuvat tavarat juurikin sieltä Ikeasta. Pari valaisinta meidän täytyy myös hankkia ja koska rakastan valaisimia niin näissä saatetaan jopa hieman panostaa ja ostaa sellaisia mitkä pääsevät varmasti käyttöön myöhemminkin.

Oletteko te tilanneet H&M Homen tuotteita?
-Linda

6 kommenttia

 1. Kiva kollaasi! :) Oon tilaillu jonkun verran noita h&m homen tuotteita ja ainakin mun käytössä on ollut tosi hyviä ja kestäviä. Katoin tota samaa mattoa keltaisena, mutta mitat ei mätchänny mun tarpeisiin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilasin sen keltaisen maton ja väri oli pettymys, enemmän se oli sinapinkeltainen kuin kirkas keltainen =/ Valmiiksi jo likaisen näköinen.

   Poista
 2. Suosittelen lämpimästi tori.fi-selailua. Siellä myydään paljon hyvää Ikea-tavaraa (ja toki myös muuta) alle puoleen hintaan. Asun itse Turussa ja kun muutin vähän isompaan asuntoon täällä ostin sitä kautta pienen ruokapöydän, tuolit, lipaston, lampun…kaikki kuin uusia ja sain ne edullisesti. Jäi sitten rahaa paljon muuhunkin ;)
  -Mari

  VastaaPoista
 3. Mulle on iskenyt hirvee sisustuskuume, harva se päivä ihailen jotain tyynynpäälisiä tai mattoja ;D Täytyypä käydä toi H&M Homekin tsekkaamassa.

  VastaaPoista
 4. Hei, menee ohi aiheen, mutta olet yksi harvoista joiden tiedän omistavan vuittonin shine huivin ja kiinnostaisi kuulla oma kokemuksesi huivin kestosta? Tietenkään ei voi olettaa, että vaikka huivi kallis onkin sen tulee kestää mitä vain. Pointtini on kuitenkin siinä, että koetko sen olleen rahan arvoinen? Moni on kehunut vanhempia vuittonin huiveja kestävämmiksi kuin uudempia, mutta kellään ei ole juuri shinesta kokemusta, ainoastaan denimistä :) olisin kiitollinen jos kertoisit rehellisesti oman mielipiteesi, itsellä kun olisi mahdollisesti huivi hankintalistalla! :)

  VastaaPoista
 5. H&M Home on ihan paras! Sen vain olen huomannut, että jos jotain kivaa sieltä löytää, kannattaa se heti ostaa mukaan :D Seuraavalla käynnillä onkin tuote jo loppunut ja jotain uutta tullut tilalle..

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.