Kattilat jakoon

Terveee! Täällä on tämä viikko mennyt Japen muuttojärjestelyjä tehdessä. Kattilat on menneet kirjaimellisesti jakoon. Onneksi meillä oli lähes kaikki aterimet, lasit ja ruoanvalmistusvälineet tallessa niiltä ajoilta kun asuttiin vielä erillään. Lisäksi ollaan käyty ostamassa muun muassa toinen telkkari, pesuvälineitä ja -aineita Epäonnea meillä on kyllä tämän viikonlopun aikana ollut melkoisesti, sillä eilen meidän pyykinpesukone sanoi sopimuksensa irti ja pukkas pesuvedet pohjasta läpi. Ja jotta ei menis liian hyvin niin tänä aamuna myös meidän Moccamaster lasahti :D Mitäköhän seuraavaksi?


Turkuun lähdetään ajelemaan perjantaina minun töiden jälkeen. Varattiin yhdeksi yöksi hotelli, sillä saadaan avaimet Japen kämppään vasta lauantaina, koska ollaan perjantaina niin myöhään perillä. Lauantaina käydään sitten myös Ikeassa ja laitetaan uusi asunto kuntoon. Hirveästi ei ehditä tällä kertaa vielä Turkuun tutustua, mutta maalis-huhtikuun vaihteessa vietän Turussa kokonaisen viikon, jota odotan jo innolla :)

Olen muutamana viikonloppuna herännyt todella aikaisin. Todella aikaisin minulle siis! Eilen tein ennätykset ja heräsin aamulla klo 7:30. Normaalisti kun nukun helposti ainakin sinne klo 10-11 asti. Ihan hyvä vaan että herää viikonloppunakin aikaisin niin ehtii tehdä päivässä paljon, mutta ihan mielelläni nukkuisin ainakin sinne ysiin! Onkohan se tämä lisääntynyt valo saanut minut aivan sekaisin?

Asu on eiliseltä, kun käytiin herkkupäivän kunniaksi ulkona syömässä. Asukuvien otto tuntuu typerältä, kun asussa näkyy vain se talvitakki ja kaikki takkini on täällä jo niin nähty! No eipä minulla kohta ole kuvaajaakan asuja kuvaamassa :D  Ensi viikolla vaihtuu taas kuukausi ja ollaan jälleen lähempänä kevättä ja kevätvaatteita. 

-Linda

10 kommenttia

 1. Voi vitsi, varmasti kyllä tosi outoa ja jännää muuttaa yhtäkkiä väliaikaisesti erilleen! Tsemppiä teille, Turku on onneksi tosi kiva kaupunki (Miika asui siellä meidän ekan opiskeluvuoden joten siksi tuttu paikka :)) joten varmasti visiitit sinne ovat kivoja. Huonoin puoli Turussa on ehdottomasti sen vaikea saavutettavuus! T: Kymmeniä ellei satoja tunteja VR:n kyydissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turku vaikutti kyllä ihan kivalta paikalta, mitä nyt pikaisesti ajettiin paria pääkatua edestakas! :D Kuukauden päästä pääsen tutustustumaan kaupunkiin kunnolla :) Ja totta tosiaan Turku on kyllä vaikean matkan päässä :( Täältä meni ennen suora lento Turkuun, mutta ei mene enää :/

   Poista
 2. Olettehan hoksanneet putsia pesukoneen nukkasihdin ja muutenki ettei poistoletku ole tukossa? Voi olla yksi syy miksi vedet tulee väärästä paikasta pois. Tsemppiä "asumuseroon", meillä on nyt eka kesä öö neljänteen vuoteen ettei mies lähdekkään kesätöihin toiselle paikkakunnalle, vähemmän kiva ollut olla "yh" pienen lapsen kanssa =/ Ihana kyllä viettää kesää miehen kanssa kun tulee vielä toinenkin pieni perheeseen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, pitääpä tarkistaa nuo vielä :)

   Poista
 3. Tsemppiä muuttoon ja erillään asumiseen! Tuohan kuitenkin vaan lujittaa teiän suhdetta... :)

  VastaaPoista
 4. Sä olet kyllä todella kaunis! Sun blogista on ihan pienen ajan sisällä tullut yksi lemppareistani, tykkään kovasti :)
  Tsemppiä kovin muuttorumbaan ja erillä asumiseen! :)
  -Janna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua voi kiitos kovasti Janna! :) Ihana kuulla että pidät blogistani!

   Poista
 5. Kaikki kodinkoneet todellakin lasahtavat kerralla! Meillä meni ensin astianpesukone (ei pese puhtaaksi), jonka jälkeen minun puhelin, jonka jälkeen upouusi ehkä kaksi viikkoa vanha pyykkikone... Puhelin meni takuuseen, astianpesukone ei edelleenkään pese puhtaaksi, ja pyykkikoneelle korjuria odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo miten se voikin sattua niin!? :D Lauantaina kerkesin jo säikähtää että puhelinkin oli rikki, mutta onneksi se toipui kaverin vinkeillä :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.