Destination Turku

Nyt se olisi edessä, 633,48 kilometrin ajomatka kohti Turkua. Lähdetään matkaan ihan kaksin pakettiautolla. Kun katselin reittiä kartalta, tuli ihan yllätyksenä että Turkuun on pitempi matka kuin Helsinkiin! Ollaan Turussa vasta sen verran myöhään perillä, että nukutaan yksi yö hotellissa ja sitten lauantaina mennään katsomaan Japen kämppää. Toivottavasti olisi kiva asunto. Lauantaina on luvassa muun muassa mutka Ikeaan ja Jyskiin ja muutenkin päivä taitaa mennä kamoja laitellessa. Elättelen toiveita josko ehtisin tehdä pienen täsmäiskun Zaraan, mutta voi olla että jää haaveeksi ;) 


Sunnuntaina pitää minun hypätä jo hyvissa ajoin iltapäivällä junaan takaisin kohti Oulua. Voi tuntua melko oudolle lähteä yksin kotiin kun tietää että tulen asumaan siellä monta kuukautta ilman Japea. No mutta Jape tulee jo viikon päästä Ouluun tuomaan pakettiauton takaisin, joten onneksi nähdään jo pian :)

Pahoittelut siitä että blogin aiheet ovat olleet viimeaikoina melko yksitoikkoisia, mutta ymmärrätte varmasti että näin iso muutos elämässä vie aika lailla kaikki ajatukset. Ensi viikosta minulla ei sitten muuta olekaan kuin aikaa :D

Mukavaa viikonloppua!

-Linda

16 kommenttia

 1. Tsemppiä kaikkeen! :) muutos tuntuu varmasti isolta ja pelottavalta, mutta varmasti ajan kanssa totut tilanteeseen! Hui kun tuo matka näyttää pitkältä kartalla, Turku taas näyttää olevan ihmeenkin lähellä Kotkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne tsempeistä! :) Matka oli tosiaan pitkä!! Kotkahan on Ouluun verrattuna melkeinpä Turun naapurissa haha :D

   Poista
 2. Turvallista matkaa! :)

  -Anna

  VastaaPoista
 3. Jos haluaa nopeammin perille, uskon että ns rantatie Kokkolan, Vaasan ja Porin sekä Rauman kautta on huomattavasti nopeampi. Ei paljoa tarvi hidastella ja on piiitkiä suoriA. Kaikkea hyvää suhteeseenne. Sulla on kiva blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm tuon rantatien kautta matka on huomattavasti pidempi. Me itseasiassa ei ajettu kartan reittiä pitkin vaan Jyväskylän kautta ja matkalla on useita pätkiä nopeita teitä :) Kiitos kovasti kehuista :)

   Poista
 4. Mutta sitä vartenhan blogi on, että voi tuntojaan kertoilla. :-) Turvallista matkaa!

  VastaaPoista
 5. En tiedä ootko vielä huomannu, mut Turku-Oulu ja Oulu-Turku väliä menee joka yö suora yöjuna (ei siis tartte vaihtaa junaa tampereella). Se on niin kätevä ku voi yöllä matkustaa, ja saada vielä hyvät yöunet samalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirveästi tästä vinkistä! En tosiaan ollut huomannut tuota vaihtoehtoa! Ensi kerralla voisi testata sitä! :)

   Poista
 6. No mutta hurjasti tsemppiä tulevaan! Muutoksen tuulet, mutta varmasti tuo kaikki vain vahvistaa suhdettanne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se varmasti on :) Ei vaan meinaa osata ajatella noin kun on ikävä :D

   Poista
 7. Oi, vitsi, tälleen kartalta katottuna matka näyttää tooooosi pitkältä ja oma entinen välimatka Vaasa-Helsinki ei tunnu miltään tohon verrattuna. Mutta onhan se toki aluksi outoa mutta kaikkeen tottuu kyllä ja aika menee niin nopsaan että kohta asutte taas yhessä :D Kerro ihmeessä jos ehit tekeen täsmäiskun Zaraan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin ero varmaan on se kun Turkuun ei mene Oulusta suoraan junaa joka kestäisi siedettävän ajan, Vaasasta kun pääsee Helsinkiin ilman vaihtoja :) Hih, kyllähän se pieni täsmäisku tuli Zaraan tehtyä, mutta vain yksi juttu lähti mukaan ;)

   Poista
 8. Sulla on tosi kiva blogi ja taisin nähdä sut tänään..Olit tosi kauniina liikenteessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti :) Onpa kiva jos tunnistit minut! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.