Uusi banneri

Pitkästä aikaa meni banneri tänään vaihtoon. Kyllästyn melko nopeaa banneriini ja edelliseenkin olin kyllästynyt jo aikoja sitten, mutta en vain ollut saanut aikaiseksi tehdä uutta, josta kyllä idea oli muhinut päässä jo pidempään.


Muutenkin haluaisin päivittää blogin ulkoasua jotenkin, mutten osaa sanoa miten. Tykkään hirveästä värkkäillä koodien kanssa ja ongelmana ei ole itse koodaaminen vaan se etten osaa päättää mitä tekisin! :D

Mitäs tykkäätte uudesta bannerista? Entä onko teistä blogini ulkoasu muuten toimiva vai löytyykö parannusehdotuksia?

-Linda

36 kommenttia

 1. Kiva banneri! Ihanan raikas ja valoisa :) Millä ohjelmalla muuten teet bannerit? Entä noi pyöreät kuvat oikealla puolen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Käytän kuvien muokkaukseen Picasaa ja PicMonkeytä.

   Poista
 2. Oi että, tosi ihana uusi banneri! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana banneri, ihan sinun näköinen! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis banneri! Vastaavanlaista ei olekaan tullut esiin muissa blogeissa, mikä on piristävä juttu. :) Jos jotain muutaisin niin postausten fonttia erilaiseksi tutusta ja turvallisesta (Arialista?). Tosin nykyinen fontti on kyllä selkeälukuinen mikä taas on plussaa. :)

  -L

  VastaaPoista
 5. Kaunis banneri! Blogisi ulkoasu on muutenkin tosi kiva: selkeä, eikä yhtään sekava :)

  VastaaPoista
 6. Banneri on aivan ÄLYTTÖMÄN hieno!!! Siis ihan mieletön! Miten keksitkin! Ylisanat loppuu!! :)

  VastaaPoista
 7. Munkin mielestä toi uusi banneri on aivan ihana! :) Tykkään sivujesi ulkoasusta, jotenkin tosi simppelin yksinkertainen ja kaunis :)

  VastaaPoista
 8. Ihana banneri ja ulkoasu <3 Olen niin kyllästynyt omaani...mutta en osaa tehdä sille mitään. Tekisi mieli kysyä paljonko ottaisit siitä hommasta? ;) Tosin en kyllä edes osaa sanoa mitä haluan! Kääk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Cherry! :) Hih voi kauhea osaisinkohan edes tehdä toiselle banneria? :D

   Poista
 9. Tosi kiva tuo banneri :) Ihana idea!

  VastaaPoista
 10. Ihan älyttömän hieno banneri ja oot tosi kaunis tossa "profiili" kuvassa :)!

  VastaaPoista
 11. Tyylikäs banneri, peukut myös täältä suunnin! :))

  VastaaPoista
 12. Banneri on kyllä hieno ja hauska. Mulla ei ole mitään hajua minkään koodien kanssa värkkäilystä, varmaan tykkäisin jos osaisin! Mistä oot oppisi saanut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina :) Itse olen opetellut koodien käyttöä. Bloggerissa koodaaminen on tosi helppoa, kun pohja on valmiina. Tein joskus ala- ja yläasteella omia "kotisivuja", joissa opin jo hieman koodien käyttöä. Google on iso apu ;)

   Poista
 13. Uusi banneri on tosi kaunis - selkeä, valoisa ja jotenkin ihana! :)

  VastaaPoista
 14. Vau, tosi kiva uusi banneri! Tässähän tuli heti himo ruveta värkkäämään omaa banneria… Minulla on usein sama juttu, että osaan kyllä käytännön toteutuksen, mutta ideat ovat hukassa (tai niitä on liikaa…) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi!! :) Minullekin tulee aina himo muokata omaa ulkoasua kun näen jonkun upean blogin :D

   Poista
 15. Just pysähdyin katsomaan että onpas nätti banneri :) Mäkin pistin oman blogini täysin uuteen uskoon ja tilasin Etsystä ammattilaisen tekemän blogimallin! Olisi muuten kiva kuulla mielipiteitä siitä :)
  Stella xx

  VastaaPoista
 16. Aivan huippu! :) Ja riittäisipä itselläkin taidot ulkoasun enempään hiomiseen, varsinaisena atk-velhona kyvyt loppuukin aika pitkälti sen bannerin vaihtoon ja tekstien värien säätöön :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.