Tavoitteet 2014

Olen useampana vuotena jo kertonut täällä, että minulla ei ole ikinä tapa asettaa uudenvuodenlupauksia. Lupaus, on mielestäni melko vahva käsite, enkä kuitenkaan pystyisi täysin pitämään lupauksiani. Lupauksien sijaan asetankin tavoitteita. Tavoitteita, jotka haluan saavuttaa ja joiden eteen haluan oikeasti tehdä töitä, mutta satunnainen "suossa rämpiminen" ei silti maailmaa kaada. Tämän vuoden tavoitteeni ovat:


ELÄMÄNTAPAREMONTIN JATKUMINEN. Viime vuoden aikana löysin kipinän urheiluun ja urheilin vuoden ympäri melko säännöllisesti lomaa lukuunottamatta. Myös kesällä raahasin itseni töiden jälkeen salille vähintään kaksi kertaa viikossa, vaikka olisi paljon mielummin tehnyt jotain muuta. Ehkä pieni juttu jollekin muulle, mutta suuri saavutus minulle. Ruokapuoli oli viime vuonna yhtä huonolla tolalla kuten aina ennenkin, joten siihen aion keskittyä tänä vuonna toden teolla. Mitään en aio itseltäni kieltää, sillä koettu on ettei se minulla toimi. Jos nyt kuitenkin saisin rajoitettua sen herkuttelun yhteen päivään viikossa. Jollekin tämäkin asia on ihan itsestään selvyys, mutta not for me. Tästä ainaisesta makean- ja roskaruoanhimosta on päästävä eroon. Urheilujen saralla tavoitteena olisi juosta tänä vuonna puolimaraton uudellen, jos vain vihoittelevat polveni sen kestävät.

TENTTIEN LOPPUUN SUORITUS JA GRADUN ALOITUS. Nämä kyllä saisivat mennä ihan lupauksien puolelle, sillä tämä tosiaan pitää tapahtua. Joudun suorittamaan loput opintoni töiden ohella, joten helppoa ei tule olemaan. Voikin olla että tästä syystä tulee blogissa välillä olemaan hiljaisempiakin aikoja, mutta ymmärtänette varmasti. 

RAHAN SÄÄSTÄMINEN. Sekä sitä ihan omaa asuntoa että myös matkustelua ja isompia materiahaaveita varten. Ja myöskin sille "pahanpäivän varalle". Aion entistä tarkemmin miettiä ostoksiani, vaikka nykyään aika vähän mitään turhaa tulee ostettuakaan. Herkkuihin ja ulkonasyömiseen menee vuosittain aika paljon rahaa, joten rahaa säästyisi varmasti enemmän jo siinä jos onnistuisi muuttamaan ruokailutottumuksia.

Asetitko sinä itsellesi tavoitteita tai teitkö lupauksia? :)

-Linda

19 kommenttia

 1. Mä laskeskelin juuri, että oon ollu sunnuntaista asti ilman karkkia ja se on mulle aikamoinen suoritus! En myöskään tehnyt mitään lupauksia muuta kuin sen, että kunhan voin hyvin niin kaikki on hyvin. Nyt taistelen kauheita makean mielitekoja vastaan tässä koneella ja heitän jonkun kettingin tonne herkkukaapille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen selvinnyt nämä tämän viikon neljä päivää ilman herkkuja, mutta tiukkaa tekee :D Lauantaina odottaa sitten pieni herkkupäivä! Ehkä tämä ajan kanssa helpottaa! Toivottavasti... :D

   Poista
  2. Mää oon kans yrittänyt vuoden alusta asti olla ilman herkkuja mutta voi s*akeli kun tuntuu että koko ajan pitäis olla karkkia syömässä :D Mulle ei siis myöskään toimi sellanen että kiellän itseltäni herkut kokonaan..

   Poista
  3. Mulla on mennyt vasta tämä viikko silleen, että yksi herkkupäivä ja nyt voin jo huokaista että SELVISIN! :D Huh, nytkin maistuisi karkki, mutta pakko yrittää. Ehkä tämä helpottuu ajan kanssa.

   Poista
 2. Hei, ihan ensinnäkin haluan sanoa, että blogisi on todella ihana ja sinulla on todella hyvä tyylitaju! :) Haluaisin kysyä Louis Vuittonin Evastasi, sillä olen itse harkinnut kyseisen laukun ostoa viime aikoina ja olen aivan rakastunut sen ulkonäköön! Onko sinulla ollut jotain valitettavaa laukusta/huonoja puolia vai oletko ollut laukkuun tyytyväinen? Kiitos vastauksesta jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti kauniista sanoistasi, arvostan niitä todella :) Eva on ollut kaiken kaikkiaan tosi hyvä oston, eikä moitittavaa kyllä löydy! Evassa on melko pitkä hihna josta lyhyemmät ovat saattaneet valittaa, mutta itse olen 169cm pitkä ja hihna on minulle ihan ok :)

   Poista
 3. Hyvä Linda, loistotavoitteita! :) kaikki mahdollinen tsemppi sulle!

  Tiedän niin hyvin tuon syömisjutun.. Roskaruoka, pastat ja karkit on niin mun pahe, ja siitä on päästävä eroon! Sokeriton tammikuu ja kevyt kevät on menossa, so far so good...! Tosin haaveilen helmikuun alun karkeista... Täyskielto ei mullakaan pidemän päälle toimi, mutta nyt oli pakko tehdä hetkeksi totaalistoppi jouöun herkutteluken jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaaha, mitä oon taas näpytellyt kännykällä... :D sama uudelleen miinus typot! :D

   Poista
  2. Kiitos Ninnumaaria tsempeistä! :) Mun pahe on kyllä karkit, sipsi ja DIPPI, ja kaikki roskaruoka. Rakastan kaikkia kylmiä kastikkeita ja voisin syödä majoneeseja ja dippejä lusikalla suuhun. Olen hullu :/ Kevyt kevät kuulostaa hyvältä, toivottavasti minäkin onnistun siinä.

   Poista
 4. Mulla on samoina tavoittaina juuri elämäntapojen muuttaminen sekä rahan säästäminen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä tavoitteita molemmat! :) Tsempataan toinen toisiamme!

   Poista
 5. Heippa! Oon seuraillu sun blogia pitkään, kiinnostuin tästä jo viime keväänä kun olin hakemassa kauppikseen ja sain sun blogin kautta Oulusta ja tatkista niin hyvän kuvan että uskaltauduin hakemaan ja täällä sitä nyt ollaan! :) Kiinnostaiskin tietää että millä salilla käyt tai olisko sulla jotain salia/jumppia mitä voisit täältä suositella? Niissä sporttipassin jumpissa oon käynyt jonkun verran, mutta ois kiva kuulla jos täällä ois jotain muitakin kokeilun arvoisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun olet jäänyt seuraamaan blogiani! :) Ja ihan mahtava kuulla että pääsit tatkille, onnea!! :) Olen käynyt itse nyt vuoden SATSilla, mutta vaihdan helmikuusta Liikuntakeskus Hukkaan. Hukka on varmasti ryhmäliikunnoiltaan Oulun kattavin sali, ehdottomasti. Mutta Hukka on myös aika kallis, eikä opiskelija-alennuksia ole. SATS on myös ihan ok, mutta itselleni hieman suppea valikoima ryhmäliikuntoja...

   Poista
 6. Nimenomaan näin että lupaukset pitäisi olla tavoitteita joita ylläpidettäisiin koko vuoden ajan eikä niin että lupaukset unohtuu ekan parin kk:n aikana. Fiksuja tavoitteita kyllä. Itsellä toi gradu vähän hirvittää, ootko keksinyt jo aiheen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! :) Gradu hirvittää minuakin... Aihe on joo keksitty. Jatkan kandistani ja käsittelen eurokriisiä :)

   Poista
 7. Kuulostaa hyvältä nuo sun suunnitelmat uudelle vuodelle! Itsellä aika samansuuntaisia asioita, joista kirjoittelen omassa uudistuneessa blogissani :) http://essisdrom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika monella taitaa olla elämäntaparemontti vähemmän tai enemmän näin vuoden alussa päällä :)

   Poista
 8. Hyvältä kuulostaa! Pystyn täysin samaistumaan että ilman karkkia yms. hyvyyksiä on vaikea olla. SIksi itsekin ehdottomasti omia uuden vuoden lupauksiani miettiessä, päätin että yksi karkkipäivä per viikko! Jos saisin sen edes siihen niin sekin olisi minulle saavutus ;D Heh.

  Säästäminen olisi myös todella hyvä juttu! Itse olen todennut silti että ainoa asia mihin pystyn säästämään, on matkailuun. Minulle ei tuota mitään ongelmia laittaa palkasta paria sataa sivuun jos tiedän pääseväni parin kuukauden päästä reissuun :) ! Nyt kaikki ylimääräinen menee Nykin matkaan säästämiseen, mutta olen aina sinne halunnut joten se on aika iso juttu minulle :) Sitä kautta muuten myös blogiisi eksyin, kun etsin Nykistä kokemuksia. :)

  Oikein kiva blogi sinulla, kauniita kuvia paljon! :)

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep sama täällä, jos pysyn yhdessä karkkipäivässä olen kyllä todella iloinen ja ylpeä itsestäni!! :D Niin säälittävältä kuin se kuulostaakaan, haha!

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.