Olivia Burton kello

Minuun otettiin hiljattain yhteyttä Rannekelloja.fi sivustolta ja kyseltiin halukkuuttani pieneen yhteistyöhön minulle entuudestaan tuntemattoman kellomerkin Olivia Burton tiimoilta. Kun klikkasin itseni sivustolle, löysin itseni selaamasta kauniita, klassisia ja siroja kelloja.


Olivia Burton on brittiläinen kellomerkki, jota Rannekelloja.fi tuo ensimmäisenä Suomeen. Olivia Burtonin perustajina on kaksi muotia opiskellutta lontoolaisnaista ja heidän kellot ovat inspiroituneet vintagesta ja cat walkeista. 

Sain valita Olivia Burton -valikoimasta itselleni kellon ja tuo valinta ei ollut helppo. Vaihtoehtoina pyöri muun muassa klassisen tyylikäs kultainen kello ja kello raikkaalla luonnonvalkoisella nahkarannekkeella. Oma valintani oli kuitenkin konjakkinen malli Tan and Gold, joka sopii upeasti yhteen muiden konjakkisten asusteiden kanssa. 

 

Olinkin sopivasti pyöritellyt mielessä jo pitkään Daniel Wellingtonin vastaavan kellon ostoa, joita Rannekelloja.fi sivulla myös myydään täällä. Olivia Burtonin kellot ovat DW:n kelloja huomattavasti huokeamman hintaisia ja maksavat mallista riippuen 74-114 euroa.

Saamani kello on super kevyt (vain 27 grammaa) ja onkin mukavaa vaihtelua painavalle teräskellolle. Ranneke on nahkainen ja runko on materiaaliltaan ruostumatonta terästä. Tykkään kellossa siitä, että siinä ei ole mitään liikaa. Kellotaulu on yksinkertaisen kaunis, eikä siinä ole mitään ylimääräisiä mittareita.


Onko Olivia Burton kellomerkki teille entuudestaan tuttu? Tykkäätkö sinä enemmän nahkarannekkeisista vai teräksisistä kelloista

-Linda

(Postaus toteutettu yhteistyössä Rannekelloja.fi sivuston kanssa. Bloggaaja ei hyödy rahallisesti tms. linkkien klikkauksista.)

10 kommenttia

 1. Tämä oli ainakin minulle ihan uusi merkki! Itselläni on vain teräksisiä kelloja, mutta nahkarannekkeinen houkuttelisi kovasti.. Juuri konjakkinen olisi ihana :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kello! Täysin uusi nimi kylläkin!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis kello! Yksinkertaisuus toimii just eikä melkein. :)

  VastaaPoista
 4. Voi herttinen, onpa muuten kaunis ja klassinen kello! :) Mikäli en olisi juuri saanut joulupukilta (aka poikaystävältäni) uutta Swatchin kelloa, olisi tämä ehdottomasti ollut hyvä kelloehdokas! :)


  Maria / Petite Living

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana kello! Itse ihastuin myös mainitsemaasi kultaiseen kelloon :) jos sinulla olisi mahdollisuus saada alekoodi kyseiseen kauppaan se olisi todella mahtava juttu :)

  VastaaPoista
 6. Just sama kello kuin mun siskolla, ja kun sen näin niin rakastuin palavadti iteki Burtonin kelloihin! Ja lopulta hommasin oman kellon Lontoosta :) Olisin kyllä voinu ottaa jokaisen niistä malleista... Mutta hei, nelly.com myy noita kelloja myös! Siellä on vaan muutama malli ( ja ne vissiin loppuunmyyty hyvin nopeesti) mutta saa niitä sieltäki tilattua Suomeen.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana kello! Mie tykkään paljon enemmän näistä nahkahihnaisista yksilöistä. Nämä ovat vaan niin paljon "maan läheisempiä" ja muutenkin miun mielestä mukavamman tuntoisia ranteessakin mitä nnuo teräs hihnaiset! (:

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.