Klassikkoja alesta

Alennusmyynneistä on erityisen kannattavaa hankkia klassikkoja, juurikin niitä vaatekaapin kulmakiviä. Vaatteita tai asusteita, jotka säilyvät käytössä vuosia ja ovat klassikkoina aina muodissa. Alennusmyynnit sen kun kiihtyvät ja alennusprosentit kohoavat ja kokosinkin kollaasiin vaatekaapin kulmakiviä omasta näkökulmastani yhteistyökumppanini Zalandon valikoimista.villakangastakki mint&berry // neulemekko Henri Lloyd // neule Filippa K // farkut Levi's
kynähame mint&berry // neule Zalando Collection // takki Sisley // paitapusero Henri Lloyd
kotelomekko mint&berry // farkut Mexx // saappaat Taupage // hame Kiomi // tikkitakki Gant

Itse olen ollut hyvin maltillinen alennusshoppailija tänä vuonna, mutta jotain on päätynyt minunkin vaatekaappiani täydentämään. Ostin vihdoin pitkään etsimäni tikkitakin, jota tosiaan etsittiinkin kissojen ja koirien kerä niin Amerikan mantereella kuin koti-Suomessa. Lisäksi olen ostanut pari neuletta ja urheiluvaatteita. Tässä kollaasissa minua houkuttelisi suuresti Leviksen farkut, jotka ovat lemppareitani. Pidän itse eniten juurikin tästä korkeampivyötäröisestä mallista ja minulta puuttuu täysin tällaiset täydelliset tummansiniset farkut. Myös siniraidallinen neulemekko on etenkin kesän must have juttuja, mutta raitamekkoja kun on kaapissani jo viisi, yritän malttaa jättää tämän välistä ;)

Etsitkö sinä alennuksista kestäviä klassikkoja vai vaatekaapin piristysruiskeita?

-Linda

(linkit mainoslinkkejä!)

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.