Current bag crush

Oh, I'm in love! Laukkuun. Jälleen. Jotenkin vasta nyt viime aikoina olen ihastunut oikein toden teolla tähän Mulberryn kohtuu uuteen malliin, Bayswater Double Zip Toteen. Ihastus johtuu ehkäpä siitä, että vasta vähän aikaa sitten näin tämän mustan version kultaisilla yksityiskohdilla. Se on täydellinen, kerrassaan upea! 

Kuvat Mulberry

Ja meitä, minua ja laukkua, erottaa vain yksi pikkiriikkinen asia. Hinta. 2000 euroa. Kääk! Pidän tätä laukkua ehkä jopa Pradan hyvin samantyylistä Saffiano Totea kauniimpana, mutta onhan hintaakin useampi satanen enemmän. Ei siis ihan hetkeen saavutettavia unelmia tämä laukku, mutta ehkä vielä joskus?

En ole koskaan törmännyt tähän laukkuun missään blogissa. Onko joku teistä?

-Linda

20 kommenttia

 1. Täällä haaveillaan samasta laukusta,mutta konjakinruskeana! Ehkä vielä joskus... ;)

  VastaaPoista
 2. Pradan lisäksi Tory Burchilla on hyvin vastaavanlainen (Robinson Double Zip Tote) huomattavasti inhimillisemmällä hintalapulla. :) Kaunishan tuo Baysin DZT on, ei käy kieltäminen ja ei tosiaan tule joka kadun kulmassa vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Robinson ei ole makuuni niin kovasti kuin esim. Prada. Toki hintalappu on paaljon huokeampi ja olen välillä nähnyt niitä tarjouksessakin, mutta itse ajattelen että se olisi kuitenkin vain korvike sille minkä oikeasti haluan :D Että mielummin säästän pidempään ja ostan sen minkä oikeasti haluan, varsinkin tässä tilanteessa kun laukkuja on jo jonkin verran eikä uusille niinkään ole tarvetta :)

   Poista
 3. On kaunis. Tuo hinta on aika tyrmistyttävä:( ja varmasti vielä nousee. Onkohan tuollainen kahdella vetoketjulla aukaistava laukku toimiva? Siis mahtuuko paljon tavaraa sisään... Pitääpä katsoa purse foorumilta, onko kukaan esitellyt tätä laukkua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hinta on tymistyttävä :/ Ja tosiaan varmasti vain nousee tulevaisuudessa. Siis tuo laukkuhan on avonainen, eikä noita vetoketjuja tarvitse aukoa. Vetoketjujen sisässä on kuitenkin tuollaiset isot taskut, joissa voi esim. a4 papereita pitää suorassa :)

   Poista
 4. Tuota en ole kyllä minäkään missään blogissa nähnyt, vaikka todella kaunis laukku onkin :) Sen sijaan Pradan Saffiano totea näkee vähän joka toisella, joten se ei innosta enää samaan tapaan kuin ennen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Saffiano tote alkaa olla kans vähän jo sellainen blogilaukku enemmän kuin harvinaisuus :) Tätä ei tosiaan ainakaan vielä ole näkynyt kenelläkään minun seuraamistani blogeista.

   Poista
 5. Upea! Ja vielä pitkilläkin hihnoilla! Ooh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta... Hinta vaan on jo melkoisen karmaiseva :/

   Poista
 6. Tuo on kyllä ihana ja niin täydellinen, mielestäni myös Pradan laukkuakin kauniimpi:) Hinta ei taas sitten olekaan niin kiva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hinta on kyllä melkoisen korkea kun vertaa vaikkapa normi Bayssiin tai Alexaan :/

   Poista
  2. En mä tiedä onko se enää kallis niihinkään verrattuna. Bayswaterit pyörii nykyisin 1150-1700 eurossa ja Alexat 1450-1700. Tuossa on kuitenkin vielä enemmän yksityiskohtia ja työtä. Mulberryn asiakkaat vaati Made in Englandia ja sitä sai. Tulos näkyy tietenkin sitten hinnoissa.

   Musta tää Mulberryn uusi suuntaus on ihan hyvä juttu. Siis että kautta linjan uusitaan ennestäänkin jo laadukkaita nahkoja vielä parempiin ja myydään Eurooppalaista käsityötä.

   Poista
 7. Tuo on kyllä siis todella upea, mutta hinta on jotenkin todella suolainen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on :/ Paljon esim. normi Bayssia ja Alexaa kalliimpi...

   Poista
 8. Se on kaunis, se on todella upea ja kun sen saa vielä hihnoillakin kiinni! Mutta tuo hinta, voi tuo hinta on jotain aivan kovin kamalan suuren kuuloista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, hinta on kyllä jo ymmärryksen yli :/

   Poista
 9. Kaunis on tuo laukku eikä varmasti joka paikassa tule vastaan. Hinnaltaan aikas hurja... Saa kunnolla ensin tehdä töitä ja säästää. :-)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.