2013

Vielä viimeinen katsaus vuoteen 2013 merkittävimpien, mieleenpainuvimpien ja tärkeimpien juttujen muodossa:


MATKA. Ulkomaanmatkoja ei viime vuonna ollutkaan kuin yksi, mutta se olikin sitä parempi. Syyskuinen reissu Amerikkaan on ehdottomasti parhaita muistoja viime vuodelta. Todennäköisesti paras. Samalla reissulla vierailimme aina upeassa New Yorkissa, värejä ja valoja leiskuvassa Las Vegasissa sekä lämpimässä ja leppoisassa Miamissa. Halu päästä takaisin Amerikkaan on kova, ja toivottavasti uutta reissua sinne ei tarvitse kovin montaa vuotta odottaa ;)

TUTTAVUUS. Laura ja Karo. Tyttöjen kanssa on kiva höpötellä blogeista, matkailu- ja materiahaaveista, joista kukaan muu ei enää jaksa kuunnella. Yhteiset säännöllisen epäsäännölliset herkutteluillat ovat meille jo perinne. Herkuttelustamme kertoo aika paljon se, että sain tytöiltä meidän itsenäisyyspäivän kekkereissä kandivalmistujaislahjaksi juustoveitsen johon on kaiverrettuna päivämäärän lisäksi teksti Herkkusuu ;D

OSTOS. Lentoliput Amerikkaan ja salikortti. Jos jotain materialistisempaa pitäisi nimetä, niin varmaankin joku laukuistani. Ehkäpä Bayswater, sillä se on ollut haaveissani pisimpään.

PÄÄTÖS. Elämäntaparemontti. Viime vuonna onnistuin elämäntaparemontissani jo puolittain. Urheilu oli mukana koko vuoden, yleensä kun urheilussa on saattanut olla usean kuukauden katkoja. Viime vuonna niitä ei tullut, vaan kaikkina muina kuukauksina paitsi reissussa kuljin sinnikkäästi urheilemassa sen 2-5 kertaa viikossa. Viime tammikuussa en edes tuntenut hauistani kun jännitin sen, mutta nykyään siellä on jopa selkeä lihas. Se jos jokin motivoi! Tänä vuonna olisi tarkoitus parantua myös siinä ruokapuolessa joka on se suurempi ongelma, mutta siitä lisää myöhemmin.

SAAVUTUS. Oikea työpaikka, ehdottomasti. Työpaikan vastaanottaminen merkitsi sitä että valmistuminen maisteriksi venähtää jonkin verran, mutta tässä taloustilanteessa ei mielestäni ole mitenkään päin järkevää sanoa ei tarjotulle mahtavalle työpaikalle.

MENETYS. Siskoni koira Manu siirtyi enkeliksi koirien taivaaseen toukokuussa, joka oli kova paikka koko perheellemme. Rakkaan koirakaverin menetys on valtavan suuri suru, mutta onneksi nämä karvaturrit säilyvät muistoissamme aina.

PÄIVÄ. On kyllä vaikea valita vain yhtä. Oikeastaan voisin luetella Amerikan matkaltamme tähän jokaisen päivän, mutta jos niitä ei nyt lasketa, niin mieleenpainuvimpia oli varmasti seikkailupäivä Oulussa, viimeinen kesätyöpäivä jolloin alkoi loma ja sain myös tietää saaneeni oikean työpaikan sekä ystäviemme hääpäivä.

-Linda

8 kommenttia

 1. Voooi, olipa kiva blogi (niinku äitit sanois) :D Kiitos sinulle viime vuodesta, niitä vielä kymmenittäin lisää! Ja herkkuiltoja sopivissa määrin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sopivassa määrin ja sitten joka kerta täysin överiksi!! ;)

   Poista
 2. Käytkö caritaksessa vai heikinkadun satsissa? :) Mikä on sun lempiryhmätunti jos niissä käyt? Mitä muuten pidät satsista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Caritaksessa :) Combat on lempparini! Ennen tykkäsin siitä Nike Training Clubista jota ei ole enää ole, myös PowerStep ja se step missä ollaan keikkuvalla laudalla on kivoja.

   Itse asiassa olen vaihtamassa helmikuussa SATSilta pois... SATSilla on makuuni liian vähän ryhmäliikuntatarjontaa, joten vaihdan Hukkaan jossa tarjontaa on enemmän. :/

   Poista
 3. Millä olet tehnyt tuon bannerin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm olen käyttäny sekä Picasaa että PicMonkeytä hyödyksi :)

   Poista
 4. ♥ Tosiaan kiitos teille tytöt vuodesta 2013. Tästä vuodesta tulee sit vieläkin herkullisempi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Ja tästä vuodesta tulee varmasti vielä herkullisempi! ;)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.