2 x Detox

Vuoden vaihtuessa oli olo kropassa melkoisen pöhöttynyt kaikesta joulukuun syömisestä. Koko joulukuu meni oikeastaan herkutellessa, sillä olihan joulu. Mikä ihana tekosyy! Viikko sitten maanantaina otin itseäni niskasta kiinni ja päätin että nyt on otettava joku roti tähän syömishommaan. Vaikka kuinka rakastankin herkkuja, niin ei kai niitä sentään pidä joka päivä syödä. Näin sanoo järki, mutta mieliteot sanovat ihan toista.

Syömisten tarkkailun lisäksi aloitin maanantaina Yves Rocherin 10 päivän puhdistavan detox kuurin, jonka olen tehnyt pari vuotta sitten aikaisemmin (kattavampi postaus täällä). Kokemukset oli tuolloin hyvät, joten ajattelin ottaa kunnon startin tähän vuoteen saman detoxin avulla. Tämän detoxin tarkoituksena on  edistää kehon puhdistumista ja ylimääräistä kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Lisäksi olen yhä edelleen todella surkea juomaan vettä tai muita nesteitä, joten tällä kuurilla tulee pakosta juotua enemmän. Kuurin aikana juodaan joka päivä litra vettä johon on sekoitettu 45ml tätä nestettä.

Kuvassa on lisäksi toinen minulle uusi tuttavuus 10 päivän startti kiinteytymiseen kuuri jonka otin samalla testiin. En ajatellut aloittaa tätä heti edellisen perään, vaan pitää pari viikkoa väliä. Tämän kuurin lupauksena olisi puhdistaa, aktivoida rasvojen hajoamista ja edistää nestekiertoa. Ero edelliseen on ainakin se, että tätä juodaan vain kaksi lasillista päivässä.


Puhdistavan detoxin kanssa suositellaan käytettävän myös sarjaan kuuluvaa kuorintavoidetta ja geeliä, joita itse en tällä kertaa hankkinut. Geeliä olen kokeillut aiemmin ja siitä on hyviä kokemuksia, ja nyt harmittaakin miksen piheyksissäni ostanut sitä myös. Yves Rocherilla olisi nyt paketti, johon kuuluu kaikki kolme tuotetta -50% tarjouksessa ja löydät sen täältä. Mietin että voisin melkeinpä tilata uuden setin myöhempää kevättä varten...

Oletko sinä kokeillut minkäänlaisia detoxeja? Oletko saanut niillä tuloksia?

-Linda

(linkit mainoslinkkejä!)

12 kommenttia

 1. Kokeilin kesällä jotain luontaistuotekaupan detox-kuuria, jonka nimeä en enää muista. Se oli aika pettymys, sillä en tuntenut oloani mitenkään erilaiseksi, vaikka söin kevyemmin ja yritin liikkua enemmän. Nyt kiinnostaisikin ehkä kokeilla jotain uutta, jos toinen tuote vaikka tehoaisikin. Panen tämän korvan taakse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kökkö! Minäkin olen halunnut kokeilla jotain luontaistuotekaupan detoxia, mutta ehkäpä pysyttelen näissä :D

   Poista
  2. Taisi olla MethodDraine Detox sen nimi, juurikin tuollainen veteen sekoitettava neste. En sitten tiedä teinkö jotain väärin, mutta ei tosiaan tässä kropassa ainakaan tuntunut tehoavan. Seuraavalla kerralla testaan jotain muuta.

   Poista
 2. Maistuuku nuo pahalta? :D vai mimmonen maku siihen veteen tulee ku on sekottanu tohon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei maistu! Maistuu jääteemäiseltä :) Toki viikon juonnin jälkeen alkaa maku vähän tökkiä, mutta ei ollenkaan paha.

   Poista
 3. Jännä kuulla miten sulla vaikuttaa noi :)

  Oon 2 kertaa kokeillu tota Yves Rocherin detox-kuuria; ekalla kerta sujui tosi hyvin ja olo oli ihan loistava kuurin jälkeen, toisella kertaa jouduin lopettaan kesken,kun tuli niin huono olo tosta. En tiedä mitä tapahtui, mut veikkaan tossa oli varmaan joku ainesosa muuttunut, eikä se sitten enää sopinut mun ruokavammaiselle kropalle :/ Siltikin mua kiinnostais toi slimmaava kickstart-kuuri ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa onpa hassua kun tuli huono olo! Mulla ei ainakaan huonoa oloa ole tullut :) Tuota kiinteyttävää kuuria odotan minäkin, sitä en tosiaan vielä ole testannut ;)

   Poista
 4. Mää tilasin ton detoxin kans pari päivää sitten! Oon tehny ton yhteensä kaks kertaa mutta en oo koskaan ostanut noita selluliittigeelejä sun muita. Mää en oikein luota noihin enkä uskalla käyttää sen jälkeen kun oon kuullut aika hurjia juttuja niistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se geeli tuntu oikeasti toimivan ja silottavan ihoa :D Oon kyllä niin laiska rasvaan ihoa, että se saattoi olla jo pelkästään ihon kosteutuksesta johtuvaa...

   Poista
 5. Mua kiinnostaisi myös kokeilla tätä YR:n detox kuuria, mutta en ole koskaan saanut selkeää vastausta, että kuuluuko tuon detoxin aikana syödä muutakin ravintoa (litra tuota litkua tuskin kantaa pitkälle?) ja jos kyllä, niin minkälaista ravintoa, että tehot olisi maksimoidut? Hollywoodissa näitä detox diettejä tai mehudiettejä on joka lähtöön, mutta niissä tosiaan detox litkujen lisäksi juodaan päivittäin esim. vihersmoothiejuomia. Kiva jos tiedät asiasta enemmän (kun kerta tuotetta mainostat), odottelen innolla vastausta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän detoxin kanssa syödään toki muutakin! Parhaimman tuloksen saamiseksi suositellaan liikkumaan ja syömään terveellisesti, eli herkut ja rasvaiset ruuat tulisi jättää pois. Tämän detoxin vaikutus perustuu nesteen ainesosiin, joita ovat voikukka ja vihreä tee. Voikukka edistää kuona-aineiden poistumista ja vihreä teehän on yleisesti tunnettu kehon nestekierron parantaja. Mitään ihmeitä ei pelkällä juomalla saa aikaan, vaan toki on siis katsottava myös muuta ruokailua :) Nesteen lisäksi suositellaan juomaan 1-2 litraa puhdasta vettä.

   Poista
  2. Jesjes, niin mä arvelinkin, mutta kiva kuulla vielä selkeä varmistus asialle! Pahasti ei hintaa jää kun nyt saisi puoleen hintaan, joten pahasti ei menettäisi jos ei syystä tai toisesta toimisi omalle kropalle :) Kiitos Linda!

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.