Valopallot

Pitkään ihastelin näitä hauskoja La case de cousin paul -merkin valopalloja muissa blogeissa, kunnes viime viikolla innostuin viimein tilaamaan ne itsellenikin. Tilasin pallot merkin omilta sivuilta, josta postikuluja tuli 12 euroa, kokonaishinta jäi silti hieman alle sen mitä suomalaisilla jälleenmyyjillä. Merkin omilla sivuilla on laaja valikoima erilaisia värilajitelmia ja siellä voi suunnitella pallot myös täysin itse. Itse valitsin valmiin 20 palloa sisältävän sarjan, jonka nimi on osuvasti Helsinki. Pallot kiinnitettiin roikkumaan seinään ihan vain taulukoukulla ja ne tuo kaunista tunnelmavalaistusta.


Täytyy kyllä sanoa että nämä kolmen päivän vapaat tulivat todella tarpeeseen. Huomenna juhlin parin ystävän kanssa itsenäisyyspäivää kasan herkkuja kera itsenäisyyspäivän juhlavastaanottoa telkkarista seuraten. Vähän kyllä harmittaa, ettei juhlavastaanotolla tänä vuonna kuulemma nähdä edes iltapukuja? Niiden ihastelu (ja toisinaan kauhistelu) on itsenäisyyspäivän parasta viihdettä!

Minkälaisia suunnitelmia teillä on itsenäisyyspäivän varalle? :)

-Linda

11 kommenttia

 1. Kauniisti sopii nuo valot teille! Itsellänikin tulee huominen vapaa kyllä tarpeeseen, vaikka koulujuttuja tehdessä se osittain ainakin menee.. :) Tuntuu kyllä että aika ei millään riitä näin ennen joulua. Kirjoitan tällä hetkellä gradua, mutta olen lisäksi töissä kaupanalalla, joten työtunteja on yllinkyllin, vaikka osa-aikainen olenkin. Mutta kyllä se joulu sieltä vielä tulee :)
  Hyvää itsenäisyyspäivää Linda!

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin töitä tehdessä on kyllä ihana kun viikonlopuista saa nauttia kunnolla, eikä ole koulujutut vaivaamassa mieltä. Mutta kohta nämä autuaat viikonloput loppuu minullakin, että vuoden vaihteen jälkeen pitää alkaa tekemään niitä viimeisiä tenttejä myös yliopistolle... Nauti vapaistasi ja hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin! :)

   Poista
 2. Voi kiitos Linda paljon tästä vinkistä!!! Olen kyseisiä valoja metsästynyt vaikka mistä, mutta kaikkialta tuntuvat olevan loppuneet, mutta nyt saankin omat ihanat pallovalot! :) Kysyn kuitenkin vielä, että millä korteilla tuolla pystyi maksamaan vai oliko kyseessä nettipankki maksu vai pystyikö tilaamaan laskulla? En onnistunut sivuilta mistään löytämään.

  Ihanaa itsenäisyyspäivää ja viikonloppua sinulle Linda! :)

  -Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa hyvä että oli hyötyä! :) Minäkin meinasin ensin menettää toivoni kun huomasin että Stockan tai Gaudeten berkkokauppa sanoivat ei-oota, mutta onneksi tajusin kurkata merkin omille sivuille :) Itse maksoin ostokset luottokortilla, eikä laskuominaisuutta tainnut kyllä olla... Ihanaa viikonloppua ja itsenäisyyspäivää sinullekin :)

   Poista
 3. Kauan noilla palloilla kesti tulla? Ne taitaa Gaudettesta ja Stokkalta loppua enenn ko ehtii kissaa sanoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm taisi kestää vähän reilu viikko tulla :) Joo ja Gaudetessa oli vain kolme värikokoelmaa valittavana, eikä tätä Helsinkiä tainnut ollakaan :)

   Poista
 4. Noi on kyllä niin upeat, että en kestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja nämä voivat olla seinällä myös muulloinkin kuin jouluna! :)

   Poista
 5. ihanat valot! Haluaisin kysyä että oletko täällä Oulussa käynyt laittamassa ripsienpidennyksiä? Osaatko suositella jotain paikkaa missä olisi laadukkaat ripset ja taitava laittaja? :)

  Hyvää joulunodotusta!

  VastaaPoista
 6. Blogisi on kyllä kiva eikä tekstissäsi yleensä ole mitään vikaa, mutta ihan pakko huomauttaa tuosta melkein viimeisestä lauseesta, joka ei kyllä ole enää edes suomea:

  "Huomenna juhlin parin ystävän kanssa itsenäisyyspäivää kasan herkkuja kera itsenäisyyspäivän juhlavastaanottoa telkkarista seuraten". Ei vain toimi. :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.