Täällä taas!

Nyt täytyy kyllä myöntää, etten muista koska olisin ollut näin pitkään kirjoittamatta blogiin. Olenkohan koskaan? En tiedä, mutta johan se olikin taas aika palata tännekin kertomaan kuulumisia. Viime viikko meni melko kiireisesti, minkä vuoksi ei enää voimat riittäneetkään blogijutuille. Töissä on vuodenvaihteen kiireet päällä, ja koska useat on jouluviikon vapailla, pakkautuu työt näille joulunalusviikoille. Myös minä nautin kokonaisen viikon mittaisesta joululomasta ensi viikolla ja olen siitä kyllä todella innoissani. Ihana kun saa rauhassa viettää ja nauttia joulusta ja ehtii kummankin perheiden kanssa olla useamman päivän, eikä tarvitse kiireellä suihkia paikasta toiseen.

Viime viikonloppuna kävin pikaisen visiitin Rovaniemellä moikkailemassa äitiä ja katsastamassa kotikodin uuden sisustuksen. Äiti oli laittanut hösseliksi ja kotikodissa oli vaihtunut niin keittiö, lattia kuin seinätapettikin. Näistä surkeista Instragram kuvista (@lindakaup) ei juurikaan selvää saa muuta kuin sen verran, että valkoista on. Rovaniemellä paukkui lauantaina kovat pakkaset ja ilmassa leijui sumua. Mielummin kuitenkin ottaisin tänne Ouluunkin tuon kovan pakkasen tämä surkean vesisateen sijaan. Siis mikä tätä joulukuuta vaivaa? Joka toinen päivä on paukkupakkaset ja joka toinen sataa vettä! 


Viikonloppuna näin myös ihanaa siskoni Sulo-koiraa pariin kertaan ja voi kuinka kultainen tuo koira on! Se on nimensä mukaan niin suloinen etten kestä. Aivan mahdottoman kiltti ja hyvä käytöksinen. Saisi nuoriherra Onni-koira ottaa Sulosta oppia, Onska kun meinaa olla kovin paljon villimpi tapaus ;)

Joko teidän jouluvalmistelut alkaa olla pulkassa vai meinaako puskea viime hetken paniikit? :)

-Linda

6 kommenttia

 1. Paria lahjaa vaille valmista, mutta mikä siinä aina on, että ne lahjojenostot tuppaa jäämään aina viimetinkaan? :D sitä vaan ajattelee, että onhan siihen aattoon vielä aikaa, mutta sehän on jo viikon päästä! Onneksi kiireeltä pääsee hetkeksi levähtämään joululomalla :) mukavaa joulunodotusta sinulle!
  www.drivetomysunset.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin juoksin vielä viimeisenä päivänä ennen reissuun lähtöä viimeisten pakettien perässä, vaikka normaalisti olen lahjojen kanssa tosi ajoissa! :D Ihanaa joulua sinulle :)

   Poista
 2. Levällään on valmistelut niin kuin lahjatkin.Tapetti näyttää ihanalta! Kertoisikohan äitisi mistä se on :)
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on otettu Väristä ja Matosta! :) Ihanaa joulua sinulle! :)

   Poista
 3. Ai Onni on villi, ei kait :D Sulo kasvaa ihan hirmu nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni on kyllä supervilli! :D Meidän edesmennyt kultainennoutaja Olli oli rauhallisuuden perikuva, joten ollaankin oltu ihmeissään kun Onni on ihan toista maata! :D Ihanaa joulua sinulle Erica :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.