Relaxing

Itsenäisyyspäivän vietin kahden ystävän kera kasan herkkuja nauttien ja linnan juhla valvojaisia viettäen. Sana "kasa" ei todellakaan ole mitenkään liioiteltu ja sen myös minua Instagrammissa (@lindakaup) perjantaina näkivät ;) Eihän noissa linnan juhlissa ihan siihen samaan fiilikseen päässyt mitä normaalisti, kun juhlia ei ensinnäkään vietetty linnassa ja taisipa nimi virallisesti ollakin itsenäisyyspäivän vastaanotto. Oma lempparini pukuloiston keskellä oli Minka Björck, jolla oli mielestäni aivan upea glamourtyyli. Kuka oli teidän lempparinne, jos juhlia satuitte katsomaan?


Muutenkin koko viikonloppu tuli vietettyä melko rauhallisissa merkeissä. Joka aamu olen nukkunut todella pitkään ja pyrkinyt pääsemään eroon univeloista. Eiköhän ne ole aikalailla kuitattu ;) Eiköhän tämän viikonlopun jälkeen jaksa vetää loppupuristuksen töissä ennen viikon mittaista joululomaa.

Oliko teillä rentouttava viikonloppu? :)

-Linda

5 kommenttia

 1. Minka Björkin asu oli minunkin mielestäni ehdottamasti paras :) Muutenkin Björkin pariskunta oli ehkä illan komein pari :).

  VastaaPoista
 2. Minka on muutenkin aivan todella kaunis ja se asu kyllä osu kun nappi silmään! Tosi komea pariskunta! (Tajusin just äsken, että Lauran kirjoittama ensimmäinen kommentti on melkein sama kun mulla, mutta minkäs sille mahtaa että)

  :)

  VastaaPoista
 3. Myös täällä Minkan upea asu nousi ykköseksi!! :)

  VastaaPoista
 4. Mä katoin juhlat livenä mtv3:sen twitterin kautta, ja olipa kyllä ihanan rentoa meininkiä! Mä ehkä tykkäsin näistä itsenäisyyspäivän juhlista jopa enemmän :) Ainakin Tuomas Enbuske oli loistava haastattelija :D

  Mä taas tykkäsin kaikista eniten Jaana Pelkosen mekosta, aivan upea! Olihan se Minkakin upea (ja söpö vauvamasu <3), mutta ei, kyllä se Jaana oli illan paras!

  VastaaPoista
 5. Moikka! Eksyin blogiisi tämän kuvan kautta :) Mikä mahtaa olla tuo upea hopeinen lautanen lyhtyjen alla?

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.