Red lips

Lauantaina juhlittiin työpaikallani pikkujouluja ja railakkaasti juhlittiinkin! Ilta oli todella hauska, ruoka hyvää ja seura vielä parempaa. Olen kyllä tosi iloinen, että työpaikallani on aivan ihania ihmisiä töissä ja jotkut persoonat ovat todella mainioita. 

Perjantaina kävin hakemassa Oulun Pukumiehestä asiakasomistajapäivien innoittamana uuden punaisen huulipunan. Olen viime aikoina ihastunut punaisiin huuliin toden teolla ja halusin panostaa nyt laadukkaaseen punaan kun hinnasta sai alennuksenkin pois. Kokeiltiin yhtään valehtelematta myyjän kanssa liikkeen kaikki punaiset huulipunat niin Chanelilta, Diorilta, YSL:ltä ja Estée Lauderilta, mutta paras löytyi viimein Lancômelta. Halusin rehellisen punaisen punan, joka taittaa hieman lämpimään olematta kuitenkaan oranssi. Mielestäni parhaiten nämä kriteerit täytti L'Absolu Rouge sarjan puna sävyssä 150 Rose Odyssée. Koska puna näyttää siistimmältä rajauskynän kanssa ostin samalla myös saman sävyisen rajauskynän Lancômen Le Contour Pro sarjasta sävyssä 110 Rouge Tulipe. Jos siis olet vielä vailla sitä täydellistä punaista huulipunaa, suosittelen tarkastamaan nämä kaksi!


Punaisten huulien kanssa on hyvä jättää silmämeikki melko simppeliksi, sillä tumma silmämeikki ja voimakas huulipuna voivat saada hieman vääränlaisen lookin aikaiseksi. Päätinkin laittaa vain nudea luomiväriä ja mustat rajaukset. Koska vanha musta rajaustussini oli jo kuivunut, päätin nyt samalla kertaa ostaa myös uuden sellaisen. Sensain Kanebo sarjan rajaustussia voi varmasti sanoa klassikoksi, sen verran suosittu ja kehuttu sen on. Niin tämä päätyi nyt myös minun meikkipussiini ja olen kyllä tyytyväinen siihen. Kynällä on helppo saada ohut ja tarkka rajaus, eikä väri sotkeennu päivän mittaan. Plussaa kynä saa myös siitä, että siihen voi vaihtaa väripatruunan, eikä kynää tarvitse näin joka kerta ostaa uudelleen. 


Juhlalookkini kruunasi kynsistä löytyvä Essien täydellinen viininpunainen kynsilakka sävyssä Fishnet Stockings, jonka ostin USA:sta.

Joko sinulta löytyy klassinen punainen huulipuna? Suositko juhlameikissä mielummin tummaa silmämeikkiä vai voimakasta huulipunaa?

-Linda

14 kommenttia

 1. Juhlameikkini on lähes poikkeuksetta tumma silmämeikki ja vaalea huulipuna. Se vaan toimii (ainakin meikäläisen kohdalla) täydellisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ennen laitoin aina tummat silmät ja vaalean punana! Silmien meikkaaminen on minusta vaan niin haastavaa ja olen siinä todella surkea, että tykkään nykyään punata huuleni mielummin :D

   Poista
 2. Menen vähän fiiliksen mukaan, huulipuna on tosin helpompi ja nopeampi kuin tummat silmät. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, ja helpompi! Itse olen aivan surkea luomivärien käyttäjä :D

   Poista
 3. Pönttö, oisit laittanut kuvan lookistas :D Ehkäpä perjantaina sullon red lips ja joku magee pehko päässäs, SE LETTI ESIM! T.Juustomonsteri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpäs ole niin malttamaton!! ;) Joo letti!!!!!

   Poista
  2. Ai se on siis vielä tulossa, great! -Koo

   Poista
 4. Kivan väriselle näyttää, olisi mukava nähdä puna ihan käytössäkin vielä :) Itse tykkään vaihtelusta meikissä, toisinaan meikkaan huulet punaisiksi, toisinaan taas pääosaan pääsevät huulet. :)

  VastaaPoista
 5. ...Tai siis silmät toisinaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kyllä monesti vaihtelen! :) Ennen minulla oli aina tumma silmämeikki ja vaaleat huulet!

   Poista
 6. Täydellisen punaisen sävyn metsästys on kyllä niin hankalaa. Onneksi on ammattilaisia jotka auttaa. :) Olis kyllä kiva nähdä tuo sun huulilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Itse löysin kyllä ihan täydellisen sävyn :)

   Poista
 7. Itse en oikeastaan ikinä käytä huulipunaa vaan suosin mielummin tummaa silmämeikkiä :) Pitäisi varmaan hankkia joku hyvä huulipuna pikkuhiljaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen käymään kokeilemassa vaikka jossain kosmetiikkaliikkeessä erilaisia punia! Voit yllättyä kuinka hyvin ne sopisikaan sinulle! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.