Kokeilussa Maylash ripsiseerumi

Olin pitkään miettinyt erilaisten ripsiseerumeiden kokeilua, mutta niiden ympärillä velloneet puheet karmivista sivuvaikutuksista sai minut luopumaan ajatuksesta. Monissa ripsiseerumeissa kun käytetään prostaglandiinin johdannaisia, jotka muistuttavan lääkeaineita joita käytetään silmänpainetaudin hoitoon, enkä ole halunnut laittaa silmiini mitään lääkeaineta, joille ei ole oikeasti tarvetta. Esimerkiksi Ruotsissa prostaglandiinia sisältävät ripsiseerumit ovat kiellettyjä.


Kun sain sähköpostia 100% luonnollisesta ripsiseerumista Maylashista olin heti kiinnostunut kokeilemaan sitä. Olin kuitenkin hieman epäileväinen tuotteen suhteen, sillä jotenkin tuntui että voiko täysin luonnollinen aine kasvattaa ripsiä. Halusinkin ensin testata tuotetta rauhassa, ennen kuin kirjoitan tuotteesta teille. Alla olevissa  jälkeen -kuvissa olen käyttänyt seerumia 6 viikon ajan. Välillä on ollut päiviä jopa useampi putkeen, etten ole muistanut seerumia laittaa, mutta olen silti huomannut ripsissäni muutoksia.

Vaikka ennen ja jälkeen kuvat on otettu täysin eri valaistuksissa, huomaa kuvista minusta silti jonkin verran muutosta. Ensimmäisenä huomasin muutoksen ripsieni kaarevuudessa: ennen piikkisuorat tai jopa alaspäin kaartuvat ripset kaartuvat nykyään ylöspäin! Lisäksi ripset ovat huomattavasti aikaisempaa tummemmat ja väriä on myös ihan ripsien kärjissä saakka. Pituuteenkin on tullut mittaa lisää, jonka huomaa selvästi esimerkiksi ripsiä taivuttaessa. Olen siis kaiken kaikkiaan todella tyytyväinen näihin 6 viikossa saavutettuihin tuloksiin, jotka seerumi sai aikaan vaikken edes joka ilta seerumia muistanut käyttää. Ripsiseerumin vaikutus tulisi olla maksimissaan 12 viikon jälkeen ja innolla odotankin kasvavatko ripseni yhä.

Lisää tietoa ripsiseerumista, sen ainesosista ja käytöstä löydät Maylashin sivuilta TÄÄLTÄ.

Oletko sinä kokeillut ripsiseerumeita? Oletko saanut onnistuneita tuloksia?

-Linda

(Linkit mainoslinkkejä!)

9 kommenttia

 1. Ripsenpidennykset itselläni oli vielä viime keväänä ja ne oli kyllä niin ihanan helpot ja kauniit, mutta ihannehan olis että omat ripset saisi juuri pitkiksi, kaareviksi ja tuuheiksi! Täältä löytyy piikkisuorat, lyhyet ja todella vaaleat... Pitääpä laittaa korvantaakse tämä vaihtoehto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripsienpidennykset ovat kyllä upeat, mutta itselleni ne aiheutti enemmän harmia kuin hyötyä, koska ne oli aina ihan solmussa :D Eivät siis sopineet minulle ollenkaan, joten ehdottomasti parempi vaihtoehto kasvatella omia ripsiä :) Nämä ihme ja kyllä sai omat ripseni kaartumaan! Ei ne toki mitkään nuken ripset ole vieläkään, mutta kaartuvat sentään jo ylöspäin! :D

   Poista
 2. Itse en ole tällaisia kokeillut, mutta selvästi tuuheutta on aina tuonut ripsiisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on!! :) Innolla odotan siihen kun koko 12vko käyttöä takana :)

   Poista
 3. Minä olen nyt käyttänyt jonkin aikaa Mary Kayn ripsiseerumia ja olen huomannut vain positiivisia vaikutuksia. En tajunnut ottaa "ennen"-kuvaa, kuten sinä, mutta itse olen ihan selkeästi havainnut parannusta, juurikin tuo, että ripset kaartuvat enemmän ylöspäin. Varmasti se, että itse huomaa muutoksen, on kaikista tärkeintä. :) Pidän luonnollisista ripsistä ja monista erinäisistä syistä en halua itselleni ripsienpidennyksiä, joten olen tyytyväinen ripsiseerumiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se varmasti on, että itse huomaa parhaiten muutoksen, kun itse niitä ripsiä "käsittelee" lähes päivittäin :)

   Poista
 4. Uskottavuus sekä tuotteeseen että kokeiluusi, lensi sen sileän tien ulos ikkunasta, kun havaitsin että sinulla on yhteistyö kyseisen tuotteen firman kanssa. Olen pettynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitin Maylashin kanssa affliateyhteistyön vasta sen jälkeen kun olin tuotetta itse testannut ja sen toimivaksi todennut, joten ihan turhaan olet pettynyt . Tuotteen testiin saaminen ei velvoittanut minulta minkäänlaista postausta tai affliatekumppaniksi liittymistä, vaan olen ne tehnyt ihan puhtaasti omien kokemuksieni pohjalta. Miksi bloggaajaa pitää aina heti epäillä vilpilliseksi jos postauksessa on mainoslinkki?

   Poista
 5. olenko ainoa joka ei näe mitään muutosta ennen ja jälkeen kuvilla? olen myös kuullut kaikista ripsiseerumeista, että ripset alkavat putoilemaan useammin esim. käytön jälkeen. eli oikeastaan sitä on pakko käyttää koko ajan...

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.