Joulukoristeita

Joulukoristeet laitoin tänä vuonna esille joulukuun ensimmäisellä viikolla, mikä oli viime vuoteen verrattuna melko myöhään. Viime vuonna kun joulukuusi oli pystytetty jo marraskuun alkupuoliskolla... On vain hyvä, että maltoin odottaa koristeiden kanssa hieman pidempään, niin jaksaapa niitä katsella vielä uuden vuoden ylikin.

Minä pidän joulukoristeissa hopeisesta ja valkoisesta ripauksella punaisia pisteitä siellä täällä ripoteltuna. Jos koristeissa ei olisi ollenkaan punaista, ei joulusisustus eroaisi meidän normaalista sisustuksesta juuri yhtään, sillä meillä on muutenkin niin paljon hopeisia yksityiskohtia. Punainen sopii mielestäni erittäin kauniisti valkoisen ja hopean kanssa.


Joulukuusi sai tänä vuonna kunnian seisoa ruokapöydän päässä, sillä sille ei tuntunut löytyvän tilaa muualta. Tämä pieni valkoinen joulukuusi on neljä vuotta sitten ostettu Stockmannilta ja tykkään siitä edelleen hirmuisesti. Ylläolevassa kuvassa ei ollut vielä esillä meidän uusi paljetein koristeltu joululiina, jonka ostimme vähän aikaa sitten Hemtexistä. 


Myös sohvatyynyt saivat piristystä uudesta yksilöstä, joka ostettiin liinan kanssa samaan aikaan Hemtexistä. Punatulkut ovat lemppareitani ja tämä tyyny sopii mielestäni ihanasti jouluun.


Jouluvaloja meiltä löytyy niin parvekkeen ovesta kuin keittiön ikkunastakin. Parvekkeen oven joulutähti sai kaverikseen kaksi kaunista helmin koristeltua koristetähteä, jotka ripustin verhotankoon  siimalla.


Tänään jätämme kauniin jouluisen kotimme taaksemme ja lähdemme joulun viettoon pohjoiseen. Ensimmäinen stoppimme on Japen mökillä, jossa viivymme maanantaihin asti, jolloin matkamme jatkuu minun perheeni luokse Rovaniemelle. Tietokone lähtee mukaan, mutta nettiyhteyden puuttuessa postailu voi jäädä vähäiseksi. 

Toivotankin jo näin hyvissä ajoin teille kaikille oikein ihanaa ja rauhallista joulua!

-Linda

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.