Itsetehty joulusuklaa

Pari postausta aiemmin jaoin reseptiä Baileys konvehdeista ja nyt olisi taas reseptiä jouluherkuista tarjolla. Olen tänä vuonna tehnyt ensimmäistä kertaa rocky road suklaata ja olen jo pitkään suunnitellut kokeilevani myös jouluisempaa versiota. En löytänyt netistä täysin itseäni miellyttävää reseptiä, joten keksin sen taas päästäni. Rocky road onkin siitä niin hyvä herkku, että siihen voi laittaa oikeastaan ihan mitä vain. Omani toteutin tällä reseptillä:

400g Fazerin maitosuklaata
piparin muruja
suolapähkinöitä
vaahtokarkkia
kuivattuja karpaloita
0,5 tl piparkakkumaustetta
valkosuklaata koristeluun


Ja vaikka nyt itse sanonkin, niin tämä suklaa vei kielen mennessään! Piparimauste antoi suklaalle kivan jouluisen maun, joten se oli ehkä suklaan tärkein ainesosa. Suklaan pilkoin tähden muotoisella piparimuotilla kuvioiksi, mikä oli oikeastaan melko haastavaa ja muutama tähtönen menikin ihan pipariksi. Suklaat laitoin tiimarista ostettuihin sellofaanipusseihin ja kiinitin pusseihin lisäksi pakettikortit ja pienet joulupallot. 

-Linda

2 kommenttia

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.