Happy Holidays

Me pääsimme lähtemään joulun viettoon tänä vuonna ennätysaikaisin jo perjantaina 20. päivä. Laskeskelin juuri, että edellisen kerran minulla on ollut nämä päivät jouluaattoa ennen vapaata seiskaluokalla, eli jos nyt oikein sormillani laskin niin vuonna 2002. Tämä pitkä joululoma on siis tuntunutkin aivan erityisen luksukselta. Perjantaina matkasimme Japen mökille Ylitorniolle, jossa oli myös meidän vajaan kolmen kuukauden ikäinen kummityttömme. Kummitytölle olimme ostaneet muun muassa kauniin Baby's Firstt Christmas 2013 joulupallon joululahjaksi muistoksi. Mökillä kävimme myös hakemassa joulukuusen metsästä ihan itse! Se vasta hikinen reissu olikin tarpoa umpihangessa kuusen perässä, mutta se jos jokin toi joulufiiliksen. Myös viime vuonna kävimme kaatamassa kuusen itse, joten tästä taitaa muodostua ihan perinne :)


23. päivän iltana vaihdoimme sitten tänne minun kotikotiin Rovaniemelle, jossa olemme viettäneet pari viimeistä päivää. Päivät ovat kuluneet lähinnä syöden ja pelaillen, rennosti ottaen siis.


Joulukuusen alla oli taas aivan mieletön määrä paketteja! Kiltteinä oltiin selvästi oltu. Paketeista kuoriutui kaikkea kivaa, kuitenkin erittäin tarpeellisia ja toivottuja juttuja kaikki :) Omia lahjojani voin esitellä jossain määrin sitten myöhemmin kun palaan takaisin kotiin Ouluun. Itse pidän jopa enemmän lahjojen antamisesta kuin saamisesta ja on aina ihana huomata kuinka lahjojen saajat ovat iloisi saamistaan lahjoistaan. 


Joulupöytä oli tänä vuonna jälleen korea ja mahat on syöty joka päivä niin täyteen, että olen useampaan otteeseen jo tainut vannoa etten syö enää koskaan, mutta niin sitä vain aina löytyy joku kolo mahassa johon pari suklaakonvehtia uppoaa. Onneksi joulu tosiaan on vain kerran vuodessa ;)


Tänään olisi vuorossa perinteisen Tapsan Tanssin joita lähden viettämään kavereiden kanssa. Tapsan Tanssit on vuoden ainoita kertoja, jolloin Rovaniemellä näkee niin paljon vanhoja tuttuja, kun ulkopaikkakunnille muuttaneet ovat kaikki palanneet joulun viettoon kotikonnuille. Itse olen ollut vähän flunssaisena pari viime päivää ja toivonkin ettei flunssani äidy niin kovaksi, että kinkerit joudun jättämään välistä.

Kuinkas teidän joulu on mennyt? Saitteko ihania lahjoja? :)

-Linda

5 kommenttia

 1. Moikka! Löytyisikö sulta vielä sitä guessin lulin clutchia? jos niin olisitko valmis myymään? :)
  sattumalta törmäsin tänne kun etsiskelin googlesta laukkuja, heh. :D
  Terveisin Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Guessin clutch on vaihtanut omistajaansa :/

   Poista
 2. Tulin kurkistamaan, onko Mulberry-tyttö käynyt nettialeissa? Itse tilasin yhden laukun, ja moni olisi ollut mieluinen. Minusta oli hyvät mallit ja prosentit nyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulberryn alet käyty kurkkaamassa mutta ostokset jäi tekemättä :) Vaikka monta ihanaa laukkua myynnissä olikin, niin ei mitään sellaista jonka itse olisin tarvinut! :) Kerro ihmeessä minkä itse tilasit?! :)

   Poista
 3. Mekin käytiin Rollossa joulun jälkeen, harmillisesti poskaritulehdus veti petiin mut onneksi iskän lihapatojen äärellä on hyvä sairastaa =)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.