Details 05/12/2013 & virallisesti kandi

Kävimme torstaina Japen kanssa ulkona syömässä pienen epämuodollisen juhlinnan merkeissä, sillä minusta tuli torstaina virallisesti kauppatieteiden kandidaatti. Kandinihan olen tehnyt jo aikaa sitten ja kurssit tutkintoa varten ovat olleet kasassa jo tovin, mutta nyt vasta sain aikaiseksi koostaa tutkintoni ja hakea tutkintotodistusta. Useinhan sitä otetaan kandin paperitkin samaan aikaan maisterin papereiden kanssa ulos, mutta koska maisterin papereiden saamiseni viivästyy töiden takia jonkin verran, niin halusin ottaa kandin paperit ulos ihan selvyyden vuoksi. Keväällä olisi tarkoitus saada ne viimeiset kolme tenttiä tehtyä ja aloittaa se kauhun sekaisia tunteita aiheuttava gradu, kääk. Maisterin paperit haluaisin saada sitten vuoden 2015 aikana kätösiini.

Koska kokonaisen asun kuvaaminen tässä pimeydessä on haastavaa, päätin kuitenkin esitellä asun yksityiskohtia. Mulberryn Lily laukkuni on varmasti laukkukokoelmani kaunein laukku ja on aina yhtä suuri ilo kaivaa se esille dustbagistaan. 

laukku Mulberry // kello Michael Kors // rannerengas Guess // korvakorut Cubus

Kävimme syömässä Japen valitsemassa ravintolassa Istanbulissa, josta saimme kyllä herkullisimmat ruuat pitkiin aikoihin! Minulla on ollut pienet ennakkoluulot ravintolaa kohtaan, sillä nimestä päätellen voisi kuvitella ravintolan olevan joku perinteinen kebab-ravintola, mutta totuus olikin ihan päinvastainen. Jape nautti suussa sulavan pippuripihvin ja minä valitsin herkullista poroa vartaassa. Kumpikin söi annoksensa viimeiseen palaan saakka, sillä kaikki maistui todella hyvälle. Tässäpä siis ravintolavinkki oululaisille mikäli ette vielä ole ravintolaa testanneet :)

-Linda

22 kommenttia

 1. Tuo laukku on kyllä kaunis! Satuin tänään itsekin käyttämään ihan samaa laukkua, pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Suuret onnittelut kandin johdosta! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo laukku on kyllä aivan upea! :) ja istanbulissa mun on pitänyt käydä jo pitkään ja nyt tuli entistä kovempi halu sinne :) onnea myös kandin johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija :) Istanbul oli kyllä tosi hyvä! Hintava myös, mutta joka sentin arvoinen :)

   Poista
 4. Paljon onnea Linda :) Itse saan kandin ulos toivottavasti ensi keväänä ja gradu herättää jo nyt todellakin kauhun sekaisia tunteita :D JA voi että kuinka tuo Lily on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne :) Itsellä aiheuttaa eniten kauhua ehkä se, kuinka saan gradun ja työn yhdistettyä, mutta onneksi olen varannut gradulle tarpeeksi aikaa :)

   Poista
 5. Istanbul on kyllä Oulussa hyvä ravintola! En ole käynyt siellä aikoihin (noh empäs ole Oulussakaan vuoteen käynyt), minun vanha opettajani omistaa kyseisen ravintolan miehensä kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli ensimmäistä kertaa nyt käytyä mutta uskoisin ettei jää viimeiseksi!! :)

   Poista
 6. Onnea kandille! Ja paljon tsemppiä tulevaan maisteri-vaiheeseen :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia :) Maisterivaiheessa olen periaatteessa ollut jo viime vuoden, mutta voi kuinka paljon harmaita hiuksia nuo viimeiset kolme tenttiä ja gradu aiheuttavatkaan näin töiden ohella ;D

   Poista
 7. Isot onnittelut kandin tutkinnosta! :) Ja oi, tuo medium Lily se vaan jaksaa ihastuttaa kerta toisensa jälkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna :) Sinun kokoa pienempi Lilysi se vasta suloisuus onkin! :)

   Poista
 8. Onnittelut kandille ja tsempit seuraavaan vaiheeseen! Oijoi ihana Lily <3 -Baglady

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti :) Ei olisi enää paljoa jäljellä, mutta aikaa sitäkin vähemmän, hih!

   Poista
 9. Paljon onnea nyt, että sait paperit kandista ulos! Isosti tsemppiä opiskeluiden loppurutistuksiin, täällä olis tarkoitus ensi keväänä saada Insinöörin paperit ulos, vihdoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta, laiska kun olen, niin koostin tutkintoni vasta nyt :) Mutta mikäpä kiire tässä! Kovasti tsemppiä loppurutistukseen!! :)

   Poista
 10. Gradu töiden ohella? Onnea, sitä todella tulet tarvitsemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näin olisi tarkoitus :) Jatkan kuitenkin graduani suoraan kandintutkielmasta, joten teoriaa on pohjalla jo valmiina. Ei siis tarvitse aloittaa ihan puhtaalta pöydältä, vaan useampi kymmen sivua on jo valmista tekstiä valmiina :) Ja siksi valmistumisaikatauluni on vasta vuoden 2015 aikana, sillä aikaa päivissä on gradulle vähän, mutta tuolla aikavälillä yhteensä rutkasti :) Uskon siis selviäväni.

   Poista
 11. Onnittelut kandin tutkinnosta! :) Saavutus se on sekin! Tsemppiä tuleviin koitoksiin gradun kanssa.

  VastaaPoista
 12. Mahtava homma, paljon onnea!! Ja ihan fiksua, että jatkat gradua kandista, kannattaa ottaa hyöty irti jo yhdestä kovasta puristuksesta.
  Istanbul on meidän perheen takuuvarma suosikki.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.