Viikonloppua

Hiphei! Tämä viikonloppu on menny sellaisella vaihdilla, että hyvä kun on matkassa pysynyt. Eilen oli ihana juhlapäivä kun minusta tuli pienen tytön kummitäti ja pääsin kummin rooliin ensimmäistä kertaa. En ole koskaan aiemmin ollut pienen vauvan kanssa tekemisissä, sillä lähipiirissä ei ole aiemmin ollut pieniä lapsia. Tämä kummitäti onkin nyt roolistaan todella innoissaan ja olen innokkaana kierrellyt ihastelemassa lastenvaateosastojen tarjontaa.


Perjantaina kävimme Japen ja parin kaverin kanssa kuuntelemassa Mikko Pohjolan keikan Vanhalla Paloasemalla, joten nukkumaan päästiin vasta myöhään yöllä ja lauantaina oli aikainen herätys. Onneksi ei annettu perjantaina työviikon aiheuttamalle väsymykselle periksi ja käytiin keikka kuuntelemassa, oli kyllä loistava keikka! Harvemmin kirjoitan täällä blogin puolella musiikista, mutta nyt laitan sunnuntai-illan fiilistelyksi pari biisiä, jotka todella suosittelen kuuntelemaan:


Myös huomenna alkavalla viikolla on paljon kivoja juttuja tiedossa. Siskoni tulee meille kylään keskiviikkona ja lauantaina juhlistetaan työpaikan pikkujouluja. Veikkaanpa että tämä kuukausi ennen joulua tulee menemään kuin hujauksessa! :) Ei haittaa ollenkaan, sillä minä nautin jouluna yhdeksän päivän joululomista, ihanaa!

Kuinkas teillä on viikonloppu mennyt? :)

-Linda

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.