Viikon paras päivä

Arvaatteko mikä on mielestäni yksiä parhaita puolia päivätyössä? Vapaat viikonloput. Vapaat viikonloput olivat minulle harvinaisia vielä viime keväänä, sillä olin lähes joka viikonloppu vähintään yhden päivän töissä. Kerran kuussa saattoi hyvällä tuurilla olla sekä lauantai että sunnuntai vapaana, mutta silloin yleensä oli perjantai-ilta töitä. Näitä säännöllisiä kahden päivän vapaita osaa siis nyt todella arvostaa, sillä tietää ettei se ole todellakaan mikään itsestäänselvyys, ja monissa muissa ammateissa nämä vapaat viikonloput ovat harvinaista herkkua.


Tämän viikonlopun vietän ihan yksin kotona, sillä Jape lähti viettämään poikien viikonloppua kavereidensa kanssa. En ole suunnitellut itselleni sen kummemmin mitään puuhaa, teen mitä mieli tekee. Paitsi kaupungille en voi mennä, sillä kaupathan on huomenna kiinni. Tavoitteena olisi urheilla hieman, sillä meillä alkoi muutaman työkaverin kesken oma keksimämme viiden kuukauden kestoinen liikuntahaaste, jonka tarkoituksena on tsempata toisiamme liikkumaan pienen kisailun merkeissä. Tällä kilpailuhenkisyydellä jonka omistan ei tietenkään voi jäädä porukan huonoimmaksi ;) Olen ollut pari viime viikkoa hieman flunssaisena, joten liikuntasuoritukset ovat jääneet minimiin, mutta ehkäpä ne viimeiset pöpöt lähtisi karkuun pienellä hikitreenillä. 

Rentouttavaa viikonloppua teille, jotka vapaasta viikonlopusta saatte nauttia, ja tsemppiä teille, jotka joudutte työn ääreen viikonloppunakin.

-Linda

14 kommenttia

 1. Vapaat viikonloput on kyllä aivan parhautta! :)

  VastaaPoista
 2. Tein ennen kolmivuorotyötä ja olin useimmiten viikonloput töissä. Meillä se tarkoitti pe-su töitä. Vuosi sitten osastostamme tuli päivävuoro osasto. Alkuun se tuntui oudolta ja kaipasi arki vapaita ja aamu unia. Enää en vaihtaisi vuoroon millään. Ihanaa kun tietää että viikonloppuna ei tarvitse töihin mennä. Eikä vuorotyö enää minulta onnistuisikaan kun puolisoni tekee vuorotyötä ja älyttömän pitkiä päiviä. Yhteinen aika meillä on todella vähässä mutta minkäs teet. Tänään oli viikon paras päivä jo senkin vuoksi että on perjantai ja puolisollani oli viikon ainoa vapaa. Vietimme sen omalla perheellä katsellen musiikkiohjelmia telkasta. Huomenna saan ihanan ystävän kylään joka lupasi auttaa sisustamisessa ja huonekalujen uudelleen sijoittelussa, mieheni ei kyseisestä puuhasta innostunut. Ihanaa viikonloppua ja nautitaan vapaista hyvällä omalla tunnolla.
  Nanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä viikonloppuvapaat ovat ihan parasta! :) Itse en voinut keväällä suunnitella ollenkaan viikonloppuja, koska työvuorolistat tulivat 3vko ennen työvuoroja. Nyt voin suunnitella viikonloppuja vaikka ensi keväälle! Tuo on kyllä harmillista kun toisella on vuorotyö ja toisella ei, yhteinen aika voi tosiaan olla kortilla :/

   Poista
 3. Mulla ei nyt parin viikon loman jälkeen tule hetkeen olemaan edes vapaita viikonloppuja, joten aion kyllä ottaa näistä muutamasta harvasta ilon irti. Tai no, on näille parille vapaallekin jo tungettu ihan hirmuisesti tapahtumaa ja kavereiden näkemistä, mutta en kyllä valita! Kiireessä on niin vaikea sopia tapaamisia jne. Se herkuteluiltakin pitäis meillä taas äkkiä pitää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti ota kaikki irti!! Herkutteluiltaa odotellessa! ;)

   Poista
 4. Todellakin osaa arvostaa vapaita viikonloppuja kun niitä on niin harvoin! Viimeksi oon ollut vapaalla viikonloppuna syyskuussa mutta ens viikolla koittaa se ihana hetki kun saan olla viikonlopun vapaalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know the feeling... Mutta se viikonloppuvapaa tuntuu kyllä aivan erityisen hyvältä sillon kun niitä ei vähään aikaan ole ollut! :)

   Poista
 5. Kyllä vapaa viikonloppu on aina vapaa viikonloppu. Useamman vuoden jo päivätyötä tehneenä en kovin mielelläni enää muuhun vaihtaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tekisi tiukkaa jos pitäisi vapaista viikonlopuista nyt luopua! :)

   Poista
 6. Kokonaan vapaat viikonloput on kyllä luksusta näin opiskelujen ohella osa-aikatöitä tehdessä! Yhden vapaapäivän aikana ei oikein ehdi rentoutua kunnolla, ja toisaalta harvat kaksipäiväiset viikonloput tulee liian usein buukattua täyteen "kun kerrankin on aikaa". Onneksi viimeistään muutaman vuoden päästä pääsen nauttimaan päivätyön tuomista eduista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ei se yksi vapaa oikein tuntunut miltään, varsinkin kun koko ajan tiesi että seuraavana päivänä on heti mentävä taas kouluun/töihin :/

   Poista
 7. Itsellä on eka vapaa huomenna kahden viikon jälkeen, pitkästä aikaa olen siis ehtinyt nauttimaan myös lauantai-illasta kun ei tarvi aikasin pujahtaa peiton alle :-) ja ilolla odotan jo ensi viikonloppua, kun on molemmat päivät vapaata! Mihin joudukaan sen vapaa-ajan kanssa ;)

  En jaksanut kirjata puhelimella sisään, terkuin smallthingselina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinulla on ollut pitkä työputki, huh! Otahan vapaastasi kaikki irti! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.