Vaaleiden hiuksien kirkastajat

Haluan pitää hiusteni vaaleat raidat mahdollisimman kylmän sävyisinä sillä en pidä kellertävästä sävystä ollenkaan. Pesen hiukseni silloin tällöin hopeashampoolla, mutta se on pesuteholtaan niin voimakas, että se tuntuu kuivattavat luonnonkiharia hiuksiani turhan paljon liian usein käytettynä. Olenkin yrittänyt etsiä muita vaihtoehtoja hopeashampoolle, ja esittelenkin teille nyt kaksi lemppariani.


Crestol Color Gloss on samalla intensiivinen kevytväri ja syvähoitava hiusnaamio. Tämä on näistä kahdesta minulle uudempi tuttavuus, jonka ostin viime viikolla Prismasta, josta löytyi nykyään myös kampaamotuotteita. Color Gloss sisältää  argan-, jojoba- ja avocadoöljyjä, eikä siinä ole ollenkaan silikonia, hapetetta tai ammoniakkia. Väri levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja vaikutusaika on noin 15 minuuttia ja lämmön sanotaan lyhentävän vaikutus aikaa. Ensimmäisen kerran tätä kokeiltuani olin melko vakuuttunut, sillä keltaisuus oli selkeästi taittunut hiuksista pois. Tästä kertoo varmasti jo sekin, että kun Japelta kysyin että näyttävätkö hänen mielestä hiukseni jotenkin erilaisilta, ilman että olin edes kertonut hänelle mitä hiuksilleni olin tehnyt, ja hän pienen pohdinnan jälkeen sanoi raitojen olevan kirkkaammat. Melkoinen suoritus miespuoliselta henkilöltä, mutta kertoo selvästi tuotteen vaikutuksesta! ;D Omat hiukseni ovat melkoiset "tummat blondit" eli en pelkää että hiuksiini tarttuisi lilaa väriä liikaa. Aivan puhtaanvaaleiden hiusten kanssa sen sijaan kannattaa olla tarkempi, ellei halua sinistä sävyä hiuksiin. Valitsin sävyn 01 helmenharmaa, mutta sävyjä olisi ollut vielä enemmän lila hopeanharmaa, jonka saatan ottaa ensi kerralla kokeiluun. Hintaa tällä on 12,90 euroa.

KC Color Mask on sävyttävä ja korjaava hoito, ja tämä onkin minulle jo vanhempi tuttavuus ja tykkään tästä kovasti. Plussaa tämä saa rakennepaikkaavuudestaan, mitä blondatut hiukset usein kaipaavat. Vaikutusaika on 5-10 minuuttia. Myös tätä löytyi Prismasta, mutta omani olen ostanut Stockmannilta. Hintaa tällä on muistaakseni n. 17 euroa.


Color Gloss on selvästi pigmenttisempää ja violetimpaa kuin Color Mask, joka on puolestaan enemmän harmaaseen taittuva ja läpikuultava. Näistä kahdesta tykkäänkin ehkä enemmän Color Glossista juuri siksi, että siinä on enemmän pigmenttiä ja vaikutus hiusten sävyyn sitä myöten voimakkaampi.

Oletteko te kokeilleet näitä tuotteita? Olisiko teillä suositella jotain muita tuotteita jotka tehokkaasti taittavat keltaisuutta pois?

-Linda

17 kommenttia

 1. Itse olen käyttänyt aikoinaan punaisia vastaavia, ja kiitosta saavat kyllä minultakin, toimivat! Oli punaiselle letille hyvä, kun se kuitenkin tuppaa haalistumaan suhteellisen nopeaa ja näkyvästi, joten tuolla sai aina todella helposti ja hyvin jatkettua värjäysväliä.

  -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen väri on varmasti hankala pitää yllä ja uskonkin että nämä on varmasti tosi käteviä juuri tuollaisiin "erikoisempiin" hiusväreihin! :)

   Poista
 2. Goldwell Soft Color vaahtosävyte 10BS antaa parhaimman sävyn, mutta kuivattaa kyllä hiusta kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm pitääpä tutkailla tuotakin! Kuivattavuus on kyllä harmittavaa, sillä sitä en kaipaisi yhtään lisää /:

   Poista
 3. Multa löytyy color maskia sävyissä vanilla ja honey ja hyviä ovat! :)

  VastaaPoista
 4. Täällä yksi kellastunut blondi harkitsee vakavasti jompaa kumpaa noista tukan pelastukseksi! Kuinka riittoisia nuo tuubit ovat? Onko noissa ainetta useampaan käyttökertaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ainetta useampaan käyttökertaan! :) Color Gloss on pienempi puteli, mutta toisaalta tehokkaampi joten sitä tarvitsee käyttää harvemmin :)

   Poista
 5. Mulla on käytössä juurikin nuo samat, vähän vuoron perään käytän, yleensä saunassa ja vaikutus tuntuu olevan tehokkaampi nimenomaan saunan lämmössä! Tykkään kovasti :) Color maskia ostin hulluilta päiviltä useamman ison tuubin varastoon, kun hyvässä alessa olivat :)

  Tanja

  VastaaPoista
 6. Color Maskia on ollut, mutta violettinä, tykkäsin kovasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Color Mask tekee kyllä hiuksista ihanan pehmoiset :)

   Poista
 7. Bonacuren hopeashampoo on kanssa tosi hyvä! Mulla on kyllä niin kellertävä tukka ja vaikka nyt värjäsin ruskeeksi niin ruskea väri meinaa nyt jo haalistua ja keltainen puskea alta :( Eli hopeatuotteet on tälle tukalle välttämättömiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on just Bonacuren hopeashampoo, mutta käytän sitä aikaharvoin kun se tuntuu niin kuivattavan hiusta :/

   Poista
 8. Kiitos Linda vinkistä!! Olen taistellut tämän kellertäväksi taittavan tukan kanssa, enkä uskalla juuri tuon kuivattavuuden takia käyttää hopeashampoota niin usein kuin olisi tarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tästä oli hyötyä! :) Voin kyllä suositella näitä, ovat ainakin itselläni tehonneet :)

   Poista
 9. Minäkään en tykkää yhtään keltaisesta sävystä hiuksista. :/ Keltaisuuteen/tunkkaiseen sävyyn voi olla syynä myös vanhat putket, jolloin tukkaan tarttuu veden mukana mineraaleja. Siihen auttaisi mineraalinpoistoshampoo. :) Tai putkiremppa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin olen kuullut, että myös vesi/putket voivat kellastuttaa tukaa... :/

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.