Uutta eteisessä

Minulla tuli tässä syksyllä taas pieni sisustuspuuska. En ollut tyytyväinen meidän eteiseen ja kaipasin pientä muutosta. Meidän eteinen on tosi pimeä ja katossa on vain ruma kattolamppu, jota ei viitsi piettää päällä. Laitettiinkin meidän vanha Ikean Expedit hyllykkö koreineen myyntiin, jotka menikin samantien kaupaksi. Tilalle käytiin hakemassa Jyskistä pitkään haaveilemani korkeakiiltoinen pöytä. Pöytä on oikeasti työpöytä, mutta mielestäni se sopii kivasti meidän eteiseen, ja laatikoihin saa sopivasti piilotettua postit. Pöytä on pitempi kuin aikaisempi hyllykkö, mikä oli tarkoituskin sillä halusin saada tasolle lampun. Tuolla seinällä ei vaan ollut ollenkaan pistorasiaa, mikä on mielestäni todella kummallista, ja lampulle piti ostaa 5m pitkä jatkojohto. Lamppu on uusi, Pentikin Barcelona malli.


Mitäs tykkäätte?

-Linda

Ps. Apua, en kestä tätä pimeyttä! Siis miettikää, nämäkin kuvat on otettu sunnuntaina ihan keskellä päivää ja kuvat ovat näin pimeitä! On ihan turha haaveilla asukuvista, sillä kun menen töihin on pimeää, ja kun lähden kotiin on pimeää. Suomi ei todellakaan ole mikään bloggaajien luvattu maa säiden puolesta, haha!

7 kommenttia

 1. Oi vitsit, tosi hyvän näköinen tuo lipasto! Täytyy pistää korvan taakse kyllä. :D Ja uusi lamppu on kyllä upea, sopii tosi kivasti tuohon. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana lamppu, itsellänikin ollut jo pitkään hankintalistalla :D

  VastaaPoista
 3. Mitä tuo kello tekee kynttilöiden joukossa? ;) ihana lipasto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, lasken kädessä olleet koruni tuolle lautaselle jottei pöydän pinta ainakaan heti naarmuuntuisi! :D

   Poista
 4. Näyttää kyllä kivalle! :) Ihana tuo lamppu.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.