Neverfull MM vs. GM vertailu

Yksiä kysytyimpiä kysymyksiä kommenttiboksissani ovat varmasti sellaiset jotka koskevat minun Louis Vuittonin Neverfull laukkuja ja tarkemmin ottaen niiden kokoa. Jos joku ei ole näihin laukkuihin sen kummemmin tutustunut, niin Neverfullia löytyy kolmessa koossa: pienessä PM koossa, keskikokoisessa MM koossa ja isoimmassa GM koossa. Itse omistan Neverfullin vaaleassa Azur kuosissa MM koossa, joka on ensimmäinen Vuittonini parin vuoden takaa. Lisäksi omistan laukun myös GM koossa Monogram kuosisena. Kun olin kotikotona Rovaniemellä käymässä päätin tehdä postauksen, jossa esittelisin laukkujen kokoeroa.

Kuvissa vasemmalla on äitini uudenkarhea Neverfull MM koossa ja oikealla oma GM kokoinen laukku. Oma laukkuni on jo hieman löystynyt käytössä eikä ole enää niin kova kuin uutena, joten se ei pysy enää niin jämäkästi pystyssä kuin äitini MM. Uutukaisena laukku on minusta hieman tönkkö, mutta laukku muotoutuu käytössä pian.


Kuvista laukun sisältä huomaa, että myös MM (vasemmalla) on todella tilava ja mahduttaa sisään helposti muun muassa 13' läppärin, meikkipussin, lompakon ja laturin ja tilaa jää vielä muillekin tavaroille. Kuitenkin GM koko on selvästi isompi ja tavaroille on reilusti tilaa laukun sisällä kun pohjakin näkyy. MM on mielestäni ihan loistavan kokoinen perusarjessa, mutta GM:ää kannan mukana jos olen esimerkiksi menossa suoraan töistä salille, koska sinne saa mahdutettua helposti myös salikamppeet. Näin ei tarvitse kantaa salikassia erikseen. GM on niin iso, että siihen monesti saattaa tunkea vähän turhan paljonkin tavaraa ja sitten se painaa kauheasti. GM on kuitenkin aivan lyömätön esimerkiksi käsimatkatavaralaukkuna tai mukaan otettavana viikonloppureissuun.


Olalla laukut näyttävät tältä. Pahoittelen päälläni olevaa oloasuani ;) Gm on selkeästi korkeampi ja leveämpi, kun vertaa että GM olalla ei näy sinistä toppia ollenkaan ja kuinka paljon laukku menee selästä ja rinnasta "yli". GM on niin isokokoinen että pohja jää helposti tuollain "pussille", kun taas MM pysyy jämäkämpänä vaikka sisällä olisikin tavaraa.


Kaiken kaikkiaan Neverfullini ovat ehdottomasti omia lempilaukkujani ja samalla myös käytetyimpiä. Helppoja arjessa avonaisuutensa vuoksi, mahduttavat sisäänsä paljon tavaraa, unelmakevyitä tyhjänä ja LV:n kanvaasia olenkin ylistänyt helpputensa vuoksi jo melkoisen monesti. Näistä en luovu!

Toivottavasti tästä oli edes jonkin verran hyötyä näiden kahden koon välillä miettiville :)

-Linda

18 kommenttia

 1. Hyödyllinen postaus - kiitos! Yksi kysymys olisi: miten nuo aika kapoisen näköiset olkahihnat kestävät painoa? Venyvätkö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole Linda, mutta vastaan silti. :D Näiden laukkujen olkahihnat kestävät venymättä vaikka 200kg:n painon ;) Eli eivät todellakaan veny käytössä :)

   Poista
  2. Ihan mahtavaa että lukijani vastailevat toistensa kysymyksiin täällä! Minä kun olen niin hidas vastailemaan :(
   Kestää tosiaan panoa todella hyvin! :)

   Poista
 2. Oli hyödyllinen postaus, olen juuri pohtimassa kumman koon ottaisin keväällä saavalleni laukulleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes hienoa että tästä oli hyötyä! :) Kumpaan vain päädyt, teet loistavan valinnan ;)

   Poista
 3. Tämähän tuli kuin tilauksesta! Olen jo pidemmän aikaa pohdiskellut Neverfullin hankkimista ja tästä pystyy kyllä hyvin vertailemaan noita kokoeroja. Kiitos :) Tuo GM olisi tällaiselle kassialmalle varmaankin ihan ehdoton, kun menisi niin hyvin juuri esimerkiksi lentolaukusta. Eikö tuo sinunkin ole ostettu nyt tämän syksyn puolella? Muistatko yhtään missä tuon hinta pyörii tällä hetkellä Helsingin likkeessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole linda, mutta vastaan silti :) GM maksoi 690e syyskussa ainakin :)

   Poista
  2. Vuitton korotti juuri hintojaan, joten Saksassa GM maksaa nykyään 710€ ja Suomessa luultavasti muutaman kympin enemmän..

   Poista
  3. GM tosiaan maksoi vielä syyskuussa 690e, mutta parin viikon sisään LV taas koritt hintoja ja taisii hinta muutamalla kympillä nousta...

   Poista
  4. Purseforumilla oli muuten juttua,että tammi- tai helmikuussa nousee taas hinnat :/

   Poista
 4. Kiva ja hyödyllinen postaus! Harkinnassa on Neverfull MM jos raaskin sen vain ostaa.

  VastaaPoista
 5. Ostin juuri Kyprokselta Neverfullin, ja taisin maksaa hieman liikaa... :S Olisimpa lukenut tämän postauksen vähän aikaisemmin ja odottanut Helsingin reissua... -Nina, pelinaiset.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi damn!! :/ Maksoitko paljonkin enemmän? Neverfullista on tullut kuulemma uusi kalliimpi malli, jossa on pieni pochette sisällä. Onko sinun laukku tämä vanhempi malli ilman pochettea vai uusi?

   Poista
 6. Itselläkin harkinnassa Neverfullin hankkiminen. Tietääköhän kukaan saako kyseistä mallia Helsingistä vielä ilman pochettea? Vai ovatko jo vaihtuneet tähän uuteen kalliimpaan malliin?

  VastaaPoista
 7. Hi Linda, how tall are you? :) xx

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.