Gift guide: for her

Jouluaattoon on tänään lähes tarkalleen kuukausi aikaa, mikä tarkoittaa sitä että joululahjahankintoja olisi pikkuhiljaa alettava miettimään. Itse rakastan joululahjojen mietiskelyä ja ostoa, ja muutaman lahjan olenkin jo hankkinut ja loputkin on aika hyvin jo suunniteltuna. Kaikille joululahjojen etsiminen ei kuitenkaan ole niin nautinnollista puuhaa ja kokosinkin teille jälleen joka vuotisen perinteen mukaan vinkkejä ja inspiraatiota joululahjoihin kollaasin muodossa:


Itse toivon monesti sisustustavaroita joululahjaksi ja ostan niitä usein myös muille. Ellos taitaa olla ainoa verkkokauppa joka Suomessa toimittaa kauniita Zara Homen tuotteita. Sellaiselle jolla tuntuu olevan jo kaikkea (kuten vanhemmat!) on todella vaikea ostaa yhtään mitään ja olen itse tällaisissa tilanteissa yrittänyt keksiä jotain henkilökohtaista. Esimerkiksi kaunis valokuvakehys johon on jo valmiiksi laitettu lahjan saajalle tärkeä kuva, on mielestäni hyvä lahjaidea ihan kenelle tahansa. Itse olen turvautunut jo useampana jouluna valokuvalahjoihin, kuten myös tänäkin vuonna.

Tuoksulahjoja on siinä mielessä melko hankala ostaa, että lahjan saajan tuoksumaku täytyy olla todella hyvin tiedossa, jotta tuoksua uskaltaisi lähteä ostamaan. Itsekin saan monista hajuista päänsärkyä, joten itse ostan harvoin tuoksulahjoja muillekaan. Victoria's Secretin vartalotuoksut ovat sen sijaan niin kevyitä, että niitä uskaltaa ostaa melkeinpä kenelle vaan. Iloiseksi yllätykseksi huomasin niitä löytyvän nykyään myös suomalaisesta verkkokaupasta täältä!

Onko teillä lahjavinkkejä sellaiselle, jolla tuntuu olevan jo kaikkea? Joko te olette ensimmäiset joululahjat ostaneet?

-Linda

(linkit mainoslinkkejä!)

10 kommenttia

 1. Itse olen joululahjat jo ostanut paria lukuunottamatta, joten niitä ei tarvitse enää murehtia. Yes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onnekas! :D Onneksi itsellänikin on melko hyvällä mallilla jo ;)

   Poista
 2. Mä olen tänä vuonna tosi ajoissa ja olen ostanut jo kaikki lahjat paitsi poikaystävälle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on normaalisti joulukuuta ennen kaikki lahjat ostettuina mutta nyt ei :D tässähän tulee kohta paniikki!

   Poista
 3. Hei, mitkäs sun suosikit olikaan noista VS:n vartalovoiteista ja tuoksuista? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omat lempparini ovat Coconut Passion (jos tykkää makeasta kokoksesta!) ja makeat ja hedelmäiset Mango Temptation, Midnight Dare ja Pure Seduction! :)

   Poista
 4. "Sellaiselle jolla tuntuu olevan jo kaikkea (kuten vanhemmat!) on todella vaikea ostaa yhtään mitään ja olen itse tällaisissa tilanteissa yrittänyt keksiä jotain henkilökohtaista. Esimerkiksi kaunis valokuvakehys johon on jo valmiiksi laitettu lahjan saajalle tärkeä kuva, on mielestäni hyvä lahjaidea ihan kenelle tahansa. Itse olen turvautunut jo useampana jouluna valokuvalahjoihin, kuten myös tänäkin vuonna."

  Niin.. Ainakin omassa lähipiirissä on niin paljon näitä ihmisiä, joilla on oikeasti kaikkea. Viime vuosien aikana olen ronskisti luopunut "pakkolahjojen" ostamisesta, ja sijoittanut nämä rahat ihan suosiolla hyväntekeväisyyteen. Kehotankin kaikkia tosissaan miettimään, voisiko ainakin osan lahjoihin suunnatusta budjetista käyttää hyväntekeväisyyteen? Kohteitahan on loputtomasti, Suomessakin on paljon vähävaraisia lapsiperheitä, joilla on todellinen tarve ihan kaikenlaisille lahjoituksille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta mielestäni on kiva antaa heillekin jokin pieni lahja joilla kaikkea tuntuu olevankin :)

   Poista
 5. Zara home toimittaa myös Suomeen, ei tarvitse enää olla Elloksen hyvin suppean valikoiman varassa. Itse tilasin lokakuussa Zara homesta ja ihan muutamassa arkipäivässä tulivat suoraan kotiovelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti vinkistä, tätä en tiennytkään!! Menenkin heti surffailemaan heidän sivuilleen :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.