Ensimmäinen joulukoriste

Ihan hurjaa että marraskuukin on jo yli puolen välin, mihin tämä aika oikeen menee?! Jouluhan on jo ihan nurkan takana, hyvä kun tässä ehtii lahjoja ostaa! ;D Tätä menoahan se on kohta jo juhannus, hih. Juhannus kuulostaisi kyllä ihan hyvältä! No jos tässä nyt malttais tämän joulun ensin viettää... Viime vuonna olin joulukoristuksien kanssa hyvin aikaisessa, sillä tutkiskelin viime vuoden kuvia ja olen pystyttänyt pikkuruisen valkoisen joulukuusemme jo marraskuun 11. Ajattelin tänä vuonna pidätellä itseäni hieman pidempään tuon joulukuusen kanssa, jos sen hakisi vaikkapa vasta sitten joulukuussa ;) Ajattelin kuitenkin pikkuhiljaa alkaa fiilistellä joulua, ja ensimmäinen koristekin pääsi esille meidän eteisen oveen. Tämän ovikranssin otin mukaan pari viikkoa sitten kotikotia ja rakentelin sen osasista. Kranssin oli tätini antanut kirpputorille vietäväksi, mutta minä nappasin sen heti itselleni. Myös kranssissa oleva huovutettu sydän oli joutua kirpputoripöytään, mutta yhdistettyäni sen kranssiin tuli kranssista mielestäni mielettömän kiva. Kranssi on tosiaan kodin sisäpuolella eikä ulko-ovessa, näin siitä pääsee itse nauttimaan enemmän :)Joko te olette ottaneet ensimmäiset joulukoristeet esille vai onko teillä jokin aikaraja, jolloin aikasintaan saa joulu alkaa laittaan kotiin? :)

-Linda

3 kommenttia

  1. Mää yritän malttaa odottaa marraskuun loppuun tai joulukuun alkuun. Oon ihan liian kova jouluihminen, niin pitää olla varovainen, ettei mene ihan överiksi. ;)

    VastaaPoista
  2. Täälläkin on jo uusi kranssi ovessa :) Vielä kun löytysi jostain aikaa siivota koti lattiasta kattoon niin voi hyvällä omalla tunnolla tuoda kaikki joulujutut varastosta sisälle.

    VastaaPoista
  3. Mä en oo vielä laittanut yhtään joulukoristetta mihinkää, ja voin kertoo et tää tuska on aivan hirveetä! :DD oon nimittäi kauhee joulufriikki (ainaki tänä vuonna) mutta meillä on muutto ens viikon lopussa joten en saa viellä laittaa mitään jouluhömpötyksiä :D jotain lahjoja oon kuiteki ostanu jo syyskuussa jemmaan.... :D

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.