Alehuntterin vinkki nettiostosten tekoon

Oletko kuullut vielä sivustosta Ostohyvitys.fi? Jos et, tai jos olet muttet kuitenkaan ole vielä kyseiselle sivustolle liittynyt, niin suosittelen lukemaan tämän postauksen, mikäli edullisempi ostostenteko kiinnostaa. 

Miltä kuulostaisi, jos voisit saada nettishoppailuistasi takaisin rahaa itsellesi? Melkoisen hyvältä, eikös? Liittymällä Ostohyvitys.fi -sivustolle ja tekemällä ostokset netissä Ostohyvitys.fi -sivuston kautta se on mahdollista ja helppoa.


Jotta voit saada ostoksistasi rahaa takaisin, tulee sinun liittyä Ostohyvitys.fi -sivustolle, jonka voit tehdä tästä. Liittyminen on täysin ilmaista, eikä se velvoita sinua mihinkään. Kun olet liittynyt sivustolle, tulee sinun siirtyä nettikauppaan Ostohyvitys.fi -sivuston kautta, jotta ostoksesi tulevat kirjatuiksi ja jotta saisit ostoksistasi komission eli ostohyvityksen. Ostohyvitystä saa sadoista eri nettikaupoista ja prosentit vaihtelevat eri nettikaupoissa. Ostohyvitykset kirjautuvat omalle ostohyvitys-tilillesi, jota voit seurata Ostohyvitys -sivustolla kohdassa "Oma sivu". Ostohyvitykset maksetaan suoraan pankkitilillesi takaisin, kun ne ylittävät vaadittavan rajan. Maksettavan ostohyvityksen suuruus on vähintään 15 euroa. 

Tässä vielä konkreettinen esimerkki, kuinka ostohyvitys toimii käytännössä:

Surffailet netissä ja löydät Nelly.com sivustolta ihanan 50 euroa maksavan mekon tuleviin pikkujouluihin ja päätät tilata sen. Muistat liittyneesi Ostohyvitys -sivustolle ja päätät käyttää hyödyksi sivustoa, jotta saisit ostoksestasi rahaa takaisin. Suljet nettiselaimesi ja avaat sen uudelleen, ja siirryt osoitteeseen Ostohyvitys.fi, jonne olet ilmaiseksi liittynyt. Nettiselain kannattaa sulkea ja avata uudelleen siksi, että ostokset kirjautuvat varmasti oikeaa kautta. Kun olet kirjautunut sisään Ostohyvitys.fi -sivustolle, etsit hakupalkista hakusanalla Nelly.com ja klikkaat itsesi haun kautta ilmestyvästä linkistä nettikauppaan. Nyt voit lisätä haluamasi tuotteet ostoskoriin ja maksaa ne haluamallasi tavalla, ja suorittaa tilauksen normaalisti loppuun saakka. Nelly.comin ostoksista saat Ostohyvitys.fi sivuston kautta takaisin 11,50% kaikista ostoksistasi, eli 50 euron mekosta sinulle maksetaan takaisin 5,75 euroa! Mitä suurempi ostoksesti on saat sitä suuremmat hyvitykset takaisin, luonnollisesti. Näet pian ostoksesi kirjautuneena Ostohyvitys.fi sivuston "Omat ostot"-osioon. Komissio maksetaan pankkitilillesi kun Ostohyvitys.fi sivusto on saanut Nelly.comilta varmistuksen onnistuneesta ostoksesta, ja kun olet kerryttänyt vaadittavan 15 euroa komissioita.

Komissiota saat jopa 450 verkkokaupasta, esimerkiksi näiltä sivustoilta:

Boozt.com - 10,0% (esim. 10 euroa 100 euron ostoksesta)
Asos.com - 3,5%
Footway.fi - 4,0%
Hotels.com - 5,0%
Ebookers.fi - 4,0%
SuperSaver.fi - 6,5%
Yves Rocher - 10%
Sokos verkkokauppa - 4,6%

Nettikauppoja, joista komissiota voi saada löytyy siis laidasta laitaan eri kategorioista, joita on mm. muoti, kauneus, matkailu ja viihde.


Otsikossa oleva nimi alehuntteri on Japen minulle keksimä lempinimi, joka kuvastaa sitä kuinka innokas olen tekemään alelöytöjä. Teen aina kaikkeni, jotta löytäisin haluamani tuotteen edullisemmin, etsien esimerkisi alennuskoodeja. Alennuskoodeja ei läheskään aina ole tarjolle, mutta Ostohyvitys.fi -sivuston kautta ostokset tilaamalla saa joka kerta tietyn prosenttiosuuden ostoksista komissiona! Sehän on lähes sama kuin tilaisi suoraan alennuskoodilla, komissiot maksetaan vain pienellä viiveellä. 

Ja nyt kuulolle! Minulla olisi lisäksi tarjota teille blogini lukijoille kiva pieni bonus Ostohyvitys.fi -sivustolle liittymisestä. Liittymällä sivustolle TÄMÄN linkin kautta, saat Ostohyvitys.fi sivustoa ensimmäistä kertaa kokeiltuasi ja sitä kautta ostoksen tehtyäsi kiitokseksi Fazerin suklaalevyn! Huomatkaa siis tämä: Jotta saisit ilmaisen Fazerin suklaalevyn, tulee sinun liittyä Ostohyvitys.fi -sivustolle tässä postauksessa löytyvistä linkeistä! Kampanja on voimassa 31.12.2013 asti, johon mennessä sinun tulee liittyä Ostohyvitys.fi -sivustolle ja tehdä ostohyvityksiä kerryttävän verkko-ostoksen tekeminen saadaksesi ilmaisen suklaalevyn.Nyt jos koskaan on otollinen aika liittyä Ostohyvitys.fi -sivustolle, kun joululahjojen ostokin alkaa olla ajankohtainen. Mikäs sen kivempi kuin tehdä ostoksia ja saada siitä vieläpä rahaa takaisin ;)

Joko sinä olet kokeillut Ostohyvitys.fi - sivustoa? Entäpä aiotko kenties tämän postauksen innoittamana kokeilla?

-Linda

Postaus toteutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fi -sivuston kanssa.

4 kommenttia

 1. Mäkin liityin vasta ostohyvitykseen, kun sieltä otetiin yhteyttä. Olen tilannut jo lennot sekä hotellit sen kautta ja suklaalevykin on jo syöty ;D Aika hyvä idea tämmöinen palvelu kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö mietin just kuinka paljon oltaisikaan säästetty jos oltais varattu Jenkki-reissun matkat ja hotellit ostohyvityksen kautta :D Piiitkä penni!! :D Matkat kun on yleensä satoja, jopa tuhansia euroja niin 5% tuntuu niissäkin jo tosi isolta summalta. Tästä edespäin aion kyllä ehdottomasti varata kaikki matkat ja muutkin ostokset tuota kautta :D

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Tämä tulee käyttöön, koska tilaan aika oaljon juuri boozt.comilta. Kävitkö tänä aamuna katsomassa Campadren Mulberry-kampanjan? Mä tein siellä kaikkien aikojen löydön pari vuotta sitten, kun sain ihmeekseni ostettua Vuittonin kampanjasta hyvin edullisesti Neverfull-laukun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi kätevä toiminto!! :)

   Joo kävin katsomassa, mutta siellä ei ollut mitään mielenkiintoista :) Muistan hyvin tuon LV:n kampanjan! Oltiin juuri palattu jenkeistä ja olin ostanut oman Azur neverfullini silloin :D Harkitsin jopa toisen Neverfullin ostoa silloin, mutta koska halusin toisen GM:nä jätin ostamatta :) Ihan huippu kampanja!! Harmi ettei niitä ole ollut lisää...

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.