4th anniversary gift

Vietimme Japen kanssa lokakuun alussa meidän neljättä vuosipäiväämme. Juhlallisuudet eivät olleet mitenkään suuret, sillä olimmehan juuri palanneet yli kolmen viikon lomalta ja molemmilla oli tuona päivänä töitä. Kun Jape illalla kahdeksan jälkeen saapui töistä kotiin, olin kuitenkin valmistanut meille omaa bravuuriani ja hänen lempiruokaansa uunilohta. Lisäksi olin tehnyt meille vielä jälkkäriä.

Vuosipäivälahjaksi sain Japelta jotain aivan ihanaa, pitkään haluttua ja himoittua, ja todellakin tarpeellista - uuden lompakon. Lompakko on sellainen juttu, jota kantaa mukanaan joka päivä ja siihen saa mielestäni panostaa hyvällä omallatunnolla. Oma kaksi vuotta sitten Jenkeistä ostettu nahkainen Michael Korsin lompakko oli jo pitkään näyttänyt todella kuluneelta ja rumalta. 

Louis Vuitton Sarah Wallet


Lompakko on mielestäni todella kaunis, eikä nämä kuvat todellakaan tee lompakolle oikeutta. Uskon ja toivon tämän lompakon kestävän käytössäni vuosia. Ja saa luvan kestääkin, sen verran paljon tällä hintaa oli. Kanvaasi on materiaalina kolhuja ja hankausta kestävämpää ja helpompi puhdistaa kuin nahka, ja siksi olinkin haaveillut juuri LV:n kanvaasilompakosta pitkään. Eipä tarvitse heti säikähtää jos lompakon päälle roiskuu jotain tai jos lompakon vahingossa laskee väärään paikkaan. Lompakko on malliltaan aivan täydellinen ja korttipaikkoja on sopivasti. Kuvasta ei kunnolla nää, mutta korttipaikkoja on kätevästi heti tuossa lompakon etupuolella läpän alla. Niissä paikoissa on hyvä säilyttää käytetyimpiä kortteja, sillä ne saa siitä helposti käyttöön ilman että tarvii avata lompakkoa täysin selälleen. Lompakkoon mahtuu halutessaan helposti myös puhelin, joten lompakkoa voi käyttää hyvin myös pienenä clutchina.

Kiitos rakas 


-Linda

29 kommenttia

 1. Voi mikä lahja! Täydellinen! <3

  VastaaPoista
 2. Aivan valtavan ihana lahja! ♥ Uskon, että tuo kestää käytössä monia monia vuosia, kun kanvas kestää kulutusta niin äärettömän hyvin! :) Pitäisi ehkä itsekin satsata joskus kunnon lompakkoon, se kun on mukana joka ikinen päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin toivon! :) Ja LV:llä on onneksi niin hyvä korjauspalvelu, että lompakkoa on helppo huoltaa jos niikseen sattuu.

   Poista
 3. Mitä Jape sai lahjaksi sinulta? :) Miehille on aina niin vaikea keksiä lahjaideoita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peakin talviparkan :) Ite oon ollu aika hyvä keksimään lahjoja, mutta nyt täytyy myöntää, että ideat alkaa olla jo loppu! :D

   Poista
 4. Hyvä lahja! Lompakot on varma juttu (meillä), ainakin pienten vihjailujen jälkeen ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana lahja, ei voi muuta sanoa.
  Nanni

  VastaaPoista
 6. Voi kun ihana lahja! Onnea neljästä vuodesta teille! ;) Osasitko yhtään odottaa lahjaa vai tuliko ihan yllärinä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa! :) Osasin kyllä odottaa, ei Jape taitaisi uskaltaa ostaa mitään noin kallista ilman varmistusta että tykkään varmasti :)

   Poista
 7. Voi ihana lahja! :) Onnea kovasti teille <3 Meilläkin tuli muuten juuri heinäkuussa 4 vuotta täyteen, hui kuinka aika rientää :D Hyvään lompakkoon pitäisi kyllä oikeasti itsekin panostaa, aina tule vain ostettua niitä kympin-parin hirvityksiä, jotka kestävät juuri ja juuri vuoden käytössä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! :) Lompakko on tosiaan joka päivä käytössä, joten siihen uskaltaa panostaa! Tämäkin kun sattuu olemaan vielä monikäyttöinen, hih ;)

   Poista
 8. Oi miten ihanan lahjan sait! :) Itsekin olen miettinyt uuden lompakon hankkimista,täytyy Dubaista hieman katsella sillä silmällä;)

  VastaaPoista
 9. Oii ihana lompakko! Ja hintaa on kyllä huomattavasti enemmän suhteessa kun vertaa esim. neverfulliin :O Olet monesti hehkuttanut LV:n laukkujen materiaalia. Onko tuo kanvaasi sellainen materiaali, joka kestää tuulet ja tuiskut ja pakkaset (eli tämän lapin sään :D)? Asun Rovaniemellä, kotoisin vielä pohjoisempaa ja kuljen kesät talvet pyörällä, eli matskun pitäis olla kestävä... :P Suunnittelen (ts. haaveilen..) uudesta laukusta, joka olisi saman mallinen kuin neverfull. Aikaisemmin en ole LV:n laukuista paljoa perustanut, mutta hinta on niissä olisi kohtuullinen etenkin jos tuo materiaali on noin kestävä ja hyvä.

  -Juumi

  PS. blogisi on noussut ehdottomasti yhdeksi suosikeistani - luksusta "jalat maassa" (ja pää pilvissä!) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Materiiali on kestävä ! Ainakin minä olen todennut sen kestävän vaikka mitä! Värinä mun laukuissa ob vain ebene koska olen niin huoleton että en halua vaaleeta sisustaa laukkuihini! En voi kuin kehua materiaalia :)

   Poista
  2. Anonyymi 1., Totta, hintaa on näin pieneksi jutuksi melkoisen paljon :) Mutta niinhän ne LV:n clutchitkin maksavat! Ainakin minulla on LV:n kanvaasi kestänyt niin talvipakkaset ja lumituiskut, kuin vesisateet ja auringonpaahteen. Selviää siis kaikesta! Voin ainakin omien kokemuksieni perusteella suositella lämpimästi :)

   Anonyymi 2., Näinpä! Ebene on värivalintana varmasti helpoin, sillä siinä ei näy värjäymät, ei sisällä eikä ulkona. :)

   Poista
 10. Ihana lahja, onnittelut yhteisistä vuosista!

  VastaaPoista
 11. Lompakon malli on just mun makuun, tykkään, että lompakon sisään mahtuu paljon tavaraa! Pienet ei ole ollenkaan mua varten. :) Onnea vuosipäivästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna, tämä on kyllä todella soppelin kokoinen! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.