winter classic: woolen scarf

Olen parina viime vuonna todennut, että klassisten villahuivien etsimiseen ovat miesten osastot todellisia aarreaittoja naisten osastoihin verrattuna, niin nettikaupoissa kuin kivijalkaputiikeissakin. Löysin tämänkin (linkki postaukseen) ihananan Gantin tähtihuivi kolme vuotta sitten juurikin Stockmannin miesten osastolta.

Selailin hieman yhteistyökumppaneideni nettikauppoja ja bongailinkin useita kivoja villahuiveja.Oma lempparini on kollaasin alaoikean Daksin ruutuhuivi, jota kuolasin jo viime talvena. Reissusta tuli kuitenkin muutama huivikin ostettua, joten varsinaista tarvetta sille ei ole, mutta halu sitäkin suurempi, hih!

-Linda

(linkit mainoslinkkejä!)

4 kommenttia

 1. Daks on ihana, suosittelen! ;-) Löysin omani keväällä Turun Dolce-kaupasta -70% alesta, ei tarvinnut kahdesti miettiä ottaako vai ei! Nyt himoitsen vähän sitä Daksin harmaaruudullista, mutta toisaalta myös Mulberryltä muutamaakin huivia - tarvetta sen sijaan ei taida nyt olla :P

  VastaaPoista
 2. Oma Mulberryni on virallisesti heidän miesten puoleltaan, minä kun halusin hillityn harmaan version. Miesten puolen huivit ovat monesti aarreaitta jos jotain hillitymmän väristä huivia halajaa.

  VastaaPoista
 3. Kauniita huiveja, varsinkin tuo harmaa miellyttää. Tuntuu, että miehille on muutenkin tarjolla enemmän kivoja perusvaatteita:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä! Täytyykin kurkistaa seuraavaksi myös sinne miesten puolelle. :) Ralph Laurenin omat näyttävät yksinkertaisen kauniilta. Tuo Daks onkin minulle uusi tuttavuus, pitänee tutustua paremmin. :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.