synttäriarvonnan voittajat

Teitä osallistui blogin synttäriarvontaan ihan mieletön määrä! Aivan mahtavaa, että tälläiset pienetkin arvonnat innostavat teitä! :) Sain arvontakommenttien joukossa aivan ihanaa palautetta ja on aivan ihana huomata, kuinka äärettömän huikeita ihmisiä siellä blogiani lukeekaan! Kiitos siis teille. Aion siis ehdottomasti jatkaa tätä mukavaa arvontaperinnettä, ja toivottavasti arvontoja saisi pidettyä hieman useamminkin kun vain kerran vuodessa. Arvonnan suoritin tällä kertaa Exceliä ja Random.orgia hyväksi käyttäen, sillä lappusten kirjoittamiseen olisi mennyt jo melkoinen tovi! 


Pääpalkinnon voitti siis nimimerkillä Julia (kommentti 30. syyskuuta 2013 8.19). Tämän pääpalkinnon lisäksi halusin muistaa vielä vakkarikommentoijia ja arvoinkin noin 20 ahkeran kommentoijan kesken vielä lisäpalkinnon, johon kuului samanlaiset mutta erituoksuiset Victoria's Secretin pullot. Tässä lisäarvonnassa voitto meni nimimerkille Laura (kommentti 30. syyskuuta 2013 20.34).

Voittajiin on otettu yhteyttä! :)

-Linda

4 kommenttia

 1. JEE !!!! ::))) jesjesjesjes en ikinä voita mitåään ja nyt voitin ja viellä näin kivan palkinnon!! ::::::)

  VastaaPoista
 2. Hei, kysymykseni ei liity tähän postaukseen, mutta tarvitsisin apuasi viime talvena Mangon aleista ostamastasi tummansinisestä villakangastakista.Kuinka pitkä olet ja minkä koon silloin valitsit? Oliko takki sinusta ihan normaalia vai pientä/isoa kokoa? Kiitos paljon jos ehdit ja viitsit vastata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki oli kokoa M ja mielestäni hieman reilumpaa koko kuin normaalisti :) S olisi ollut itselleni passeli.

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.