searching for the perfect beanie

Kenellä on ollut tälle syksylle (vai joko saa sanoa talvi?) pipo päässä? *nostaa molemmat kädet korkealle pystyyn* Minä olen pipotyttöjä. Pipo on ollut aamulla työmatkoilla jo pari viikkoa päässä, ja seuraavan kerran uskallan luopua piposta varmaankin toukokuussa, jos silloinkaan. Jape oikeastaan välillä vitsailee siitä, kuinka minulla on aina syksyllä ensimmäisenä ja keväällä viimeisenä pipo päässä... Itse en voi ymmärtää, miten monet kulkevat kovilla talvipakkasilla ilman pipoa. Minähän jäätyisin pystyyn ilman pipoani! Minä tykkään eniten tupsupipoista, joilla on kaksinkerroin taitettu reunus. Viime talvena löysin kivan pipon H&M:ltä, mutta se pipo alkaa olla kovasta käytöstä sen verran nukkainen, että uudelle olisi tarve.1. //  2. //  3. //  4. //  5. //  6. //  7. //  8. //  9.

Omia lemppareitani ovat 1. ja 3., mutta etsiskelen tällä hetkellä. Vaaleanharmaata pipoa, jossa olisi karvatupsu. Yksi potentiaalinen oli Stockmannilla, mutta hinta oli melko suolainen, joten jäin vielä miettimään.

Käytätkö sinä talvella pipoa vai pärjäätkö hyvin ilmankin?

-Linda

Ps. Pipo tulee tänä viikonloppuna todella tarpeeseen, sillä lähden viettämään sitä kotikotiin Rovaniemelle, jossa on satanut kuulemma jo paaaljon lunta!

12 kommenttia

 1. Mäkin olen jo pari viikkoa käyttänyt pipoa aamuisin työmatkoilla ja joskus muutenkin, ihan vaan siksi kun pipot on niin kiva lisä moniin asuihin! Mä löysin tosi kivan pipon Carlingsista, siinä ei kyllä ole tupsua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mun asuihin pipot istuvat yleensä kuin nenä otsaan, mutta käytän niitä silti, sillä en halua paleltua!! :D

   Poista
 2. Mulle tuli eilen Nellyltä tuo kolmospipo vaaleanpunaisena, se on IHANA! :)

  VastaaPoista
 3. Käytän pipoa, mutta en tupsullista, vaikka olisi kuinka muotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen käyttää toki makunsa mukaista pipoa! Minä olen käyttänyt tupsupipoja jo vuosia, ja tulen niitä käyttämään jatkossakin, olivatpa ne muodissa tai ei! :)

   Poista
 4. Vielä en ole pipo-kautta "korkannut" mutta ehdottomasti pipo päästä löytyy kun asteet vielä vähän viilenee :) En myöskään voisi kuvitellakaan talvella olevani ilman pipoa - hyrr!

  Ostin tovi sitten mustan HPI of Swedenin tupsupipon ja malttamattomana haluaisin sen jo päähäni iskeä! Suosittelen kurkkaamaan merkin pipot, juurikin niitä missä reuna kaksinkerroin ja iso karva-tupsu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Elina, pitääkin tutkia niitä mahdollisimman pian! :)

   Poista
 5. Pipot on ihania! Olen itse kunnon pipofriikki, minulta löytyy niitä varmaan kymmenen... :D

  VastaaPoista
 6. Virkistävä pipo ympyrä ja outoa tosi outoa ettei löydy henr loydin pipoa ;) tuntuu olevan joka blogissa tällä hetkellä ja nättihän se onkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kun tykkäät! :) Tiedän kyllä mitä pipoa tarkoitat, se on kyllä ihan kiva myös, muttei ehkä oma valintani :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.