Mulberry Bayswater Oak

Ennen kuin astuimme New Yorkiin lähtevään koneeseen, toteutin Helsinki-Vantaan lentokentällä pitkäaikaisimman laukkuhaaveeni. Olen haaveillut Mulberryn Bayswaterista vuosia. Laukku on näkynyt blogissanikin ensimmäistä kertaa kolme vuotta sitten heti blogini alkuaikoina, mutta olin haaveillut laukusta jo sitä ennen monta vuotta. Välillä laukku kävi jopa pois haavelistaltani, sillä minua pelotti läpän vaikeus, mutten koskaan lakannut ihailemasta laukkua muun muassa muissa blogeissa. 

Nyt saatuani ensimmäisen "oikean" työpaikan halusin palkita itseäni jollain pitkään haaveilemalla ja koin että nyt on Bayswaterin aika. Aivan alunperin haaveilin laukusta mustana, mutta sittemmin nähtyäni laukun oak sävyssä muissa blogeissa ja Mulberryn liikkeessä, on ollut selvää jo pitkään että haluan laukun juurikin tässä värissä. Bayswaterin hinta nousi kesällä jälleen, mutta onnekseni sain laukun vielä vanhalla hinnalla. USA:an matkustaessani sain laukun lisäksi vielä arvonlisäverottomana, joten hinnasta napsastiin vielä noin 20% pois. Laukku majaili koko reissun ajan dustbagissaan, sillä matkallamme oli jokaisessa kohteessa sen verran epävakaiset ilmat, etten halunnut ottaa riskiä, että vielä suojaamattomaan laukkuuni jäisi vesipisarajälkiä heti ensimmäisellä käyttökerralla. Nyt laukku on suojattu pariin kertaan ja pääsen tätä ihanuutta vihdoin käyttämään. Nyt on laukkuvalikoimani täydentynyt sillä täydellisellä konjakinruskealla laukulla enkä voisi enempää tyytyväinen olla valintaani!

Mulberry Bayswater Oak 

id

Nyt pari kertaa Mulberryn lentokentän liikkeen kanssa asioineena, voin sanoa palvelun olevan siellä huippuluokkaa. Olen ollut liikkeeseen yhteensä ainakin viisi kertaa puhelimitse yhteydessä, ja jokaisella kerralla olen saanut ensiluokkaista palvelua. Laukun voi varata liikkeeseen noin kuukautta ennen lentoa. Liike sijaitsee T2 terminaalissa, joten sinne pääsee vain jos matkustaa Euroopan tai Schengen alueen ulkopuolelle tai esim. Lontooseen. Jos matkustat esimerkiksi juuri USA:an saa tuotteesta arvonlisäveron pois eli noin -20%. Muuten liikkeestä saa -10% alennuksen, mikä noissa hinnoissa on jo ihan tuntuva alennus. Liikkeestä voidaan laukku toimittaa T1 terminaalin puolelle niin sovittaessa ja tällöin tuote maksetaan käteisellä.

Katselin itseasiassa lentokentällä hieman myös Lilyä mustana siinä normaalissa koossa, mutta täytyy sanoa että Lilyn uusi nahka oli mielestäni todella ruma. Uusi nahka on todella rypyläinen ja mattainen, ei siis ollenkaan kauniin kiiltävä, vaan hyvin arkinen. Itse olen pitänyt Lilystä juuri sen vuoksi että se sopii sekä arkeen että juhlaan, mutta tuo uusi nahka oli kyllä kaikkea muuta kuin juhlava. Tämä pienenä varoituksena niille, jotka kauniista Lilystä haaveilee juhlalaukuksi. Toki makunsa kullakin, ja jonkun mielestä tämä uusi nahka voi olla entistä kivempi! :)

-Linda

44 kommenttia

 1. On tuo kyllä niiiiin kaunis laukku! Ehkä jos joskus hamassa tulevaisuudessa täälläkin keikkuisi omassa kädessä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, todella kaunis!! :) Ja myös kätevä käytössä!

   Poista
 2. Apua! Laukku on ihan täydellinen! Oon itekkin haaveillut Bayssista jo toosi pitkään , mutta laukun hinta keikkuu jo niin korkealla, että rahaa saa kyllä säästää hyvin pitkään ennen kuin hankinnan teen. Kaunis laukku, ihana hankinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Onneksi itse sain laukun huomattavasti halvemmalla, mitä esimerkiksi verkkokaupassa nyt myydään! :)

   Poista
 3. Oi kuinka kerrassaan ihastuttava hankinta! :) Ensimmäinen Mulberryni oli myös Bays, jonka kuitenkin myin pois kun tuntui, ettei kaikki tarvitteva sinne mahtunutkaan... Konjakkinen nahka oli kuitenkin niin ihastuttava, että OS Alexa tuli nopeasti tilalle ;) Onnea ihanasta uudesta laukusta! :)


  Maria / Petite Living

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bayssi on kyllä niin klassikko, kuten on myös Alexa! :) Alexakin on aivan ihana. Kiitos Maria! :)

   Poista
 4. ooi miten ihana! toi kyllä lunastais paikan mullakin täydellisenä ruskeana laukkuna, no ehkä jonain päivänä sitten...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tämän parempaa laukkua konjakkisen laukun paikalle voisi kuvitellakaan! :)

   Poista
 5. Mahtava laukku! Odotan omaani näinä päivinä, kun Harrordsilta sen saa vanhaan hintaan 795£ ja viime vl sai vielä -10% hinnasta pois :) Ei paha verrattuna Mulberryn 1150e hintaan... Hmmm. Aiotko laittaa vain kevyen säihkeen vai vahata vesitiiviiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin sain omani vanhaan hintaan euroissa :) Onneksi ehdin juuri varata laukun, kun niitä vielä vanhaan hintaan oli! :) Suihkeen oli laukkuun laittanut :)

   Poista
 6. Bayswater on kyllä oikea klassikko ja mielestäni kaikkein kaunein juuri tuossa oak-värissä. Onnea kerrassaan upeasta hankinnasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kaunein juuri oakissa!! :) Kiitos Miss J! :)

   Poista
 7. Oliko Lilyn musta uusi normimusta vai jokin erikoisnahka? Itse pidän Mulberryn laukuista juuri oakina, minkä vuoksi en laukkuja paria enempää tarvitse. Minkä on se muutos Lilyn mallissa, ilmeisesti sisällä, josta kirjoitettiin, kun hinnat nousivat?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli se ihan uusi normimusta. Uusi nahka on joku Black Soft Grainy tms., ei ollenkaan omaan makuuni! Hinnannousua ilmeisesti selittää juuri tuo nahan muutos ja sisällä tapahtui ihan minimini muutos, mikä ei todellakaan ole syy nostaa laukun hintaa parilla sadalla :D

   Poista
  2. Hih, myös ketjuun tehtiin hieman muutoksia koska oli tullut valituksia mm. siitä, että tehnyt arempiin huiveihin/puseroihin langanvetoja :-) Mutta silti tuo korotus oli aika överi!

   Poista
 8. Oijoi, aika mahtava ale kyllä tuli laukulle! Se on niin hieno tunne, kun saa jotain kauan haaveilemaansa itselleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sain laukun n. 30% halvemmalla mitä laukku nyt maksaa netissä! :)

   Poista
 9. Hih, aikamoinen laukkusaalis yhdelle reissulle! :D Upeita ovat kyllä olleet kaikki. Kiva että päädyit pitkän pohdinnan jälkeen Bayswateriin, on se vaan niin kaunis klassikko. Omani on ollut erityisen ahkerassa käytössä nyt opiskelujen alettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh, sanos muuta! :D Mutta periaatteessa nettona tuli vain tämä Bayssi, koska Neverfullin tieltä möin Speedyni ja juuri sain Longchampin myytyä Ralph Laurenin tieltä! :) Bayssi on kyllä niin upea, olen todella tyytyväinen valintaani, ja että lopulta päädyin sitten tähän! :) Voi pojat, onhan tästä haaveiltukin! Ja ihailtu monesti muun muassa sinun blogissa!! ;)

   Poista
  2. Oot niin kuin karkkikaupassa noiden laukkujesi kanssa... Ettei vain pieni ostohulluus ja todellisuuden tajun hämärtyminen olisi päällä? ;)

   Poista
 10. Ihanan hankinnan olet tehnyt! Laukku näyttää tosi kauniilta näissä kuvissa:) Ne muistuttivat itseäni siitä, miksi itsekin päädyin saman laukun hankkimaan, pitäisi vaan uskaltautua taas käyttämään sitä! Olen ehkä vähän turhankin varovainen tuon nahan kanssa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Zandra! :) Ehdottomasti Bayssi käyttöön!!

   Poista
 11. Oioioioi <3<3 Bays on kiikkunut myös omalla haavelistalla jo tooooodella kauan, en edes muista kuinka monta vuotta :) Olen jo lähes päättänyt, että se on se laukku jolla "lahjon" itseäni kun ensi vuonna valmistun - tämä mielessä siis ahkerasti vielä viimeiset 1,5 vuotta opiskelen ;-D Ja tässä Oakissa nimenomaan, tosin se suklaanruskea on alkanut myös hieman kutkuttelemaan!

  Varsinainen klassikkohankita siis! :) Ja kuten jo aiemmin sanoit, niin hurjalta kuin tämä laukkumäärä tälle reissulle suhteutettuna tuntuu niin möit näiden alta myös useamman laukun. Ja mikä sen parempaa, kun saada ne ihan kivat kiertoon ja täydelliset itselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Oli kyllä mahtava toteuttaa tämä pitkäaikainen laukkuhaaveeni! :) Jep, en minä normaalissa tilanteessa olisi kyllä kolmea laukkua ostanut, mutta kahden tieltä myin tosiaan laukut pois ja olen näihin uusiin toooodella tyytyväinen! :)

   Poista
 12. Kaunis hankinta! Bayswater on kaunis laukku ja monikäyttöinen sellainen :)

  VastaaPoista
 13. Mites sulla muuten opinnot etenee? Oletko aloittanut jo gradun puurtamisen? Itse opiskelen viidettä vuotta yliopistolla ja puurran nyt graduni parissa, joka on kylläkin vasta ihan alkutekijöissään. Joku opiskeluaiheinen postaus kiinnostaisi, varsinkin, kun teet ohessa vielä töitä ja matkustelet!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opinnot jäävät tänä syksynä syrjään töiden takia. Tai aikaisintaan jouluussa ehdin tehdä ehkä jonkun tentin! :) Tavoitteena olisi keväällä suorittaa jäljellä olevat tentit. Gradua aloitan mahdollisesti ensi kevään lopulla tai syksynä! :)

   Poista
  2. ...tai harmaassa tulevaisuudessa... Niin se joskus menee kun kiirehtii töihin, ja urahaaveet ei toteudu ilman G:a.

   Poista
  3. Minun mielestäni oli ehdottomasti järkevää ottaa tämä hieno työpaikka nyt vastaan, kuin valmistua ensi keväänä ja jäädä kenties työttömäksi. Tämä työpaikka on minulle todella hieno uranaloitus. Minulla ei ole valmistumiseen mikään kiire, kolme vuottahan tässä on vielä opinto-oikeuttakin jäljellä :) Meillä on töissä monia, jotka ovat tehneet gradun töiden ohella. Itse jatkan kandini aihetta graduksi, joten teoriaosuuskin on aikalailla valmiina.

   Poista
 14. Tuo laukku on Linda täydellistäkin täydellisempi. Niin kaunis malli ja väri. Ilmoitat heti ensimmäisenä mulle jos joskus kyllästyt laukkuun ja tahdot päästä siitä eroon,ok? ;)

  VastaaPoista
 15. Tervetuloa Bayswater-kerhoon :) Näinkin sut tänään vilaukselta mut ei ollu Bays päässyt tänään mukaan.

  NA

  VastaaPoista
 16. Missä maassa laukkusi on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan se laukkukohtaista missä on tehty... Lilyjä on ainakin viime vuosina ollut vaikea saada Englannissa tehtynä. Ihmettelen myös Mulberryn oman verkkokaupan hintoja, kun tavarataloissa, kuten tuo Harrords, ovh on yli 200e vähemmän juuri Baysissa oak ja tummanrusk. värissä ja lisäksi oli se viime viikonloppuinen ale...

   Poista
  2. Hmm en oikeastaan tiedä. Olin itsekin iloisesti yllättynyt, kun Bayssini oli tehty juuri Englannissa. Lilyni taas on tehty Turkissa.

   Bayssin hinta nettisivuilla on siksi eri, että hinnat tosiaan nousi tuossa kesällä, koska Bayssissa vaihtui nahka hieman... Itse sain juurikin sillä vanhalla hinnalla ja siitä sen -20% alen.

   Poista
 17. Wau, nyt sinulla on kyllä laukkuja kerrakseen :) Bayswater nyt on aina varma valinta, omanikin ovat jo kolme vuotta vanhoja, eikä pahempia käytön jälkiä näy! Rohkenen olla eri mieltä tuosta Lilystä, mutta makuasioista ei tunnetusti kannata kiistellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, taidan kuitenkin hävitä määrässä sinulle vielä melko reippaasti! ;) musta Lily näytti kuvissasi todella upealta, mutta omiin tarpeisiini nahka oli tosiaan vääränlainen. Mallihan on kaunis kuin mikä!!

   Poista
 18. Oijoi mikä ihanuus! Multa puuttuukin vielä iso konjakinruskealaukku;)

  VastaaPoista
 19. Moikka! Kiitos kivasta blogista :) kysymys nyt ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta oletteko edelleen lähdössä madridiin vaihtoon? Tuli vain mieleeni kun en pitkään aikaan ole blogiasi lukenut ja huomasin, että ainakin tällä hetkellä olet töissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä onkin moni kysellyt, pitänee tehdä ihan oma postaus! :D Mutta vaihtomme tosiaan peruuntua saatuani työpaikan. Totesimme tämän olevan järkevämpää, vaikka toki vaihdon sivu suun meneminen harmittaakin.

   Poista
 20. Hei!

  Nyt vasta luin tämän postauksen, mutta osaatko sanoa saako kys. laukun halvemmalla myös matkustettaessa Kanariansaarille? Ja osaatko sanoa saako Mulberryä enää ylipäätään Hki-Vantaalta, sillä ainakaan lentokentän sivuilta en löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulberryn liike on valitettavasti lopetta HKI-Vantaalla syksyllä :/

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.