Las Vegas part 1

Näitä Las Vegasin kuvia tuntuu olevan vaikea lajitella yhtään mitenkään, joten tästä kohteesta tulee kaksi postausta ihan random kuvineen. Las Vegas oli minulla ja Japelle kummallekin reissun ainoa kohde, jossa emme olleet käyneet aikaisemmin. Vegasista ei oikein tiennyt mitä odottaa, sillä oltiin kuultu melko ristiriitaisia mielipiteitä. Osan mielestä Vegas oli helposti nähty päivässä ja osa taas piti paikasta enemmän. Me kuuluttiin kyllä tähän viimeiseen porukkaan! Meistä tuntui vielä kuuden kokonaisen päivän jälkeenkin, että jotain jäi vielä nähtävää, vaikka pari suunniteltua reissua jäikin tekemättä. Vegas on varmasti paikka, joka jakaa mielipiteitä, mutta me kyllä nautittiin olostamme siellä.


Vegas oli meidän reissulla se kohde, jossa ajattelimme ottaa rennosti ja nauttia paljon olostamme hotellin altaalla. Vegasissahan ei sada juuri koskaan ja auringon pitäisi olla taattu oli vuodenaika mikä tahansa. No meillepä sattuikin reissun ajaksi pahin monsuuni sitten vuoden 1984 ja pilviä ja sadetta nähtiin jokaisena päivänä. Viimeisenä päivänä kun meidän oli aika heti aamusta lähteä Miamiin oli taivas kirkkaan sininen ja siitä eteenpäin luvattiin pelkkää pilvetöntä taivasta. Melko huono tuuri meillä siis! :D Sateiden ja pilvien vuoksi meillä jäi tekemättä niin vesipuistoreissu kuin retki Grand Canyonille. Grand Canyonin reissu jäi myös siksikin, että Jape oli hieman kipeänä, eikä n. 800 kilometrin ajo yhtenä päivänä kuulostanut siinä vaiheessa houkuttelevalta. Minä kun en alle 25 vuotiaana olisi voinut vuokra-autolla ajaa, ellemme olisi maksaneet hirveän hintaisia vakuutuksia. Emme myöskään halunneet ottaa riskiä, että ajaisimme monta sataa kilometria turhaan, jos pilvet ja sumu olisi laskeutuneet kanjoniin eikä sitä näkyisi ollenkaan. Grand Canyon ei sentään jäänyt aivan kokonaan näkemättä, sillä lensimme Las Vegas - Miami lennolla sen yli ja näin sen melko makeasti lentsikan ikkunoista, hih ;)Koska Vegasissa eivät säät siis suosineetkaan, tuli meillä kierreltyä tosi paljon The Stripillä upeita hotelleja ja nähtävyyksiä ihastellen. Kävimme myös Vegasin molemmissa Premium Outletissä, sekä pohjoisessa että eteläisessä, jotka oli kumpikin aivan Vegasin keskustan tuntumassa. Kummassakin oli aikalailla samat tuotteet ja liikkeet, joten en osaa verrata kumpi oli mielestäni parempi. Bellagio hotellin tanssivat suihkulähteet oli hyvin samanlaiset kuin Dubaissa nähdyt Dubai Mallin suihkulähteet.


Treasury Island hotellin edessä oli joka ilta useampi merirosvoaiheinen tanssi- ja musiikkiesitys, joka oli oikeastaan kaikessa kliseydessään melko koominen. Naiset oli kauniita ja hyvä vartaloisia, mutta eivät ne juuri oikeasti tanssia osanneet, ellei sitten keimailua lasketa tanssiksi. Miehet oli lihaksikkaita ja komeita ja osa heistä teki ihan näyttäviä voltteja alas veteen, mutta siihen ne taidot sitten jäikin. Ja kukaan ei laulanut oikeasti, vaan kaikki puhe ja laulu tuli luonnollisesti nauhalta. Viihdyttävä esitys silti oli :D


Ja ei Vegasia ilman uhkapelejä! Me pelailtiin oman hotellimme aulassa lähes joka ilta muutamalla dollarilla rahapelejä. Nykyään koneisiin ei käykään perinteisesti kolikot, vaan niihin voi laittaa seteleitä tai tietynlaisia kuponkeja. Kyllä me välillä voitettiinkin ihan kivasti, mutta laskujeni mukaan taidettiin kuitenkin kaiken kaikkiaan jäädä kumpikin muutamia dollareita tappiolle ;) Hauskaa meillä oli pelien kanssa kyllä senkin edestä! :D Minultakin taisi kaikessa jännityksessä päästä muutamaankin otteeseen pieniä ja hieman isompiakin ilonkiljahduksia!

id

Vegasista on tulossa vielä toinen postaus! :)

-Linda

Psst! Loppuviikosta tulossa vihdoin sitä paljon toivottua ostosesittelypostausta!! ;)

16 kommenttia

 1. Ihania nää postaukset!!! Lauantaina juhlitaan lähes Vegas-tyyliin :D -Karo

  VastaaPoista
 2. Oi vitis miten ihania kuviaa, kateus ;)

  VastaaPoista
 3. No huh, mä täällä kuola valuen ja kateudesta vihreenä kattelen näitä sun matkapostauksia! :D Aivan tajuttoman ihania kuvia.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi ei! :D Amerikka on kyllä ihan huippu maa matkusteluun :D

   Poista
 4. Ihania kuvia! Voisitko kertoa myös tarkemmin teidän hotellista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavassa postauksessa vähän enemmän infoa siitäkin! :)

   Poista
 5. Nämä reissukuvat on niin ihania!! Oot kasvattanu mun matkakuumetta superpaljon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut hei kohta pääset!!!! Vitsit kuinka siistiäää :D

   Poista
 6. Teethän postausta (tai liitäthän johonkin postaukseen maininnan) kuvaamisesta? Ootko kuvannut nää sillä 17mm/1.8-objektiivilla vai mitä oot käyttänyt? :) Kivaa viikonloppua, Linda!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tämän postauksen kuvat on juurikin sillä 17mm kuvattu! Voisin vielä tehdä postauksen objektiivista erikseen! :)

   Poista
 7. Mulla on toi sama maxihame, mut vaan mintunsinisenä! En oo kertaakaa katunu sen ostoo, iha loistava ostos etenkin materiaalinsa vuoksi. :)

  VastaaPoista
 8. Tulee jotenkin muistakin kuvista kuin nuista suihkulähteistä mieleen Dubai valoineen ym :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itseasiassa kirjoittanut seuraavaan postaukseen, että Las Vegas oli mielestäni sellainen paikka, mitä Dubain kuvittelin olevan :D Itsehän en ihan hirveästi Dubaihin ihastunut :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.