hiukset kuosiin!

Sain ennen reissuamme OBH Nordicalta testiin Magic Style Brushin, jonka toivoin olevan vastaus jokapäiväisiin huonoihin hiuspäiviini. Omat hiukseni ovat luonnonkiharat tai pikemminkin luonnontaipuisat, sillä joka kerta suihkun jälkeen kiharat ovat erilaiset, eikä todellakaan mitenkään tasaiset tai säännölliset. Lisäksi hiukseni menevät helposti pörröön. Aamuisin hiukseni näyttävätkin kaikkea muuta kuin edustavilta.


Magic Style Brush on lämpenevä muotoiluharja, jolla saa muotoiltua kuivia hiuksia. Harjaa ei siis käytetä hiusten kuivaamiseen. Harja lämpenee parissa minuutissa. Muotoiluharja on kolmea eri kokoa ja minulla on niistä keskimmäinen eli 38mm. Kaksi muuta kokoa ovat 30mm ja 45mm, joista ensimmäinen sopii parhaiten kiharoiden tekoon ja lyhyille hiuksille, kun taas kaksi isompaa kokoa pidemmille hiuksille. Muotoiluharjassa on lisäksi ionitoiminto, joka vähentää hiusten pörröisyyttä ja siloittaa hiuksia, juuri siis sitä mitä itse tarvitsinkin! Harja saa ehdottomasti plussaa 2,8m pitkästä johdostaan, usein kun näissä laitteissa on turhan lyhyt johto.


Minä itse olen todella tumpelo hiustenlaittaja, joten aluksi hieman jännitti osaanko edes käyttää koko laitetta. Turhaan pelkäsin, sillä harjan käyttö on hyvin yksinkertaista. Hiuksista otetaan suortuva, jonka yleensä harjaan ensin kertaalleen päältä ja alta. Sitten hiusosio pyöritetään hieman harjan ympärille ja harjaa vedetään hitaasti alaspäin harjaa samalla pyörittäen. Parhaan lopputuloksen saa jos käy hiukset läpi kerroksittain. Itse olen saanut ihan hyvän lopputuloksen käymällä hiukset kahdessa kerroksessa, ensin alahiukset ja sitten päälyhiukset. Koko homma vie minultakin vain parisen minuuttia, joten yöunia ei hiustenlaiton takia jättää lyhyemmiksi ;) Halutessaan harjalla saa kivasti käännettyä myös latvoja. Harjalla on mahdollista tehdä myös kiharoita, mutta niiden tekoa en ole itse vielä kokeillut.


1. Hiukset yön jälkeen, pesty edellisenä iltana.
2. Hiusosion harjaaminen läpi ennen varsinaista muotoilua.
3. Hiusten muotoilu aloitetaan ihan tyvestä. Harjaa vedetään varovasti alaviistoon samanaikaisesti harjaa pyörittäen. Harjaa voi rullata joko hiusten päältä tai alta, riippuen minkälaisen lopputuloksen haluaa. Mitä enemmän hiuksia kiertää harjan ympärille, sitä kiharampi/taivutetumpi lopputulos on.
4. Latvoissa yleensä vedän hiukset pari kertaa harjasta läpi, jotta ne hieman taipuvat ja muotutuvat paremmin.

Alla olevissa kuvissa olen laittanut hiukseni Magic Style Brushilla.


Lopputulos on sileät ja kauniisti taivutetut hiukset hyvin pienellä vaivalla. Jos täysin piikkisuorat hiukset haluaa, siihen valitsisin suoristusraudan, mutta tällä saa hiukseen kivasti taipuisuutta, eikä hiuksista tule niin littanat kuin suoristusrautaa käyttäessa. Olen näissä kuvissa käynyt hiukset läpi ihan vain parissa minuutissa ja kahdessa kerroksessa, mutta useammassa ja ohuemmassa kerroksessa ja hieman enemmän aikaa käyttäen hiuksista saisi vieläkin suoremmat ja sileämmät, mutta tämä riittää minulle arkeen paremmin kuin hyvin. Hiukset ovat minulle pysyneet hyvinä myös seuraavana päivänä, eivätkä mene pörröisiksi edes yön aikana.

Suositushinta tälle harjalle on 69 euroa, mutta itse katselin ainakin Prismoissa tätä myytävän 59 euron hintaan.

Tässä vielä video, jossa minua hieman paremmat hiustenlaittajat näyttävät, kuinka hienosti harjalla hiuksia voi muotoilla.


-Linda

Magic Style Bursh saatu yhteistyössä OBH Nordicalta.

7 kommenttia

 1. Hieno lopputulos. Ostin viime keväänä gdh:n suoristusraudan, sillä saa kivat kiharat ja tuuhean suoristuksenkin. Sinun kannattaisi ehdottomasti kokeilla sitäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! GHD on kuulemma huippu, mutta en tiedä raaskisinko laittaa niin paljoa suoristusrautaan :/ Minulta löytyy Remingtonin suoristusrauta, joka on palvellut hyvin niin suoristaessa kuin kiharoita tehdessäkin, mutta suoristaminen (saatikka kihartaminen!) on kyllä paljon työläämpää kuin tämän harjan käyttö :)

   Poista
 2. Hyvin sattui tämä postaus kun olen juuri miettinyt jonkin hiusvempaimen hankkimista :) Käydessäni kampaajalla muutama viikko sitten hiukseni käsiteltiin juurikin tuon tyylisellä harjalla ja jäin miettimään olisiko se hyvä vaihtoehto, itsellänikin kun on taipuisa ja pörrööntyvä hiuspehko. Pitää siis harkita tätä!

  VastaaPoista
 3. Njääh, kiva postaus mutta ite tuote ei vakuuttanut, varsinkaan kun hinta on mitä on. Itse omistan Cloud nine-suoristusraudan joka on GHD:täkin parempi ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus ja vaikuttaa hyvältä laitteelta:). Itsellänikin on taipuisa hiuslaatu, joka on oikeastaan vaan pahentunut iän myötä, hiukset ovat vaan entistä vaikeammat hallita. Minullakin käytössä Cloud suoristusrauta, olen ollut siihen tyytyväinen, paremmasta kun en tiedä;).

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis väri hiuksissasi :) Mulla on maanantaina kampaajalle aika enkä tiedä yhtään mitä laittaisin! Ehkä kanssa jotain tommosta "tumman vaaleaa". Blogisi on kokonaisuutena mahtavasti rakennettu ja etenkin ulkoasu miellyttää silmää paljon :) Liityin lukijaksesi! Kurkkaa blogini ja liity mun lukijaksi, jos tykkäät! :)

  http://minna-rose.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Eikös tuo ole se isoin koko, 45mm? Paketissakin lukee 45.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.