under the water

Ensimmäisenä päivänä täällä Miamissa nautittiin aivan upeista säistä, mutta kaksi edellistä onkin sitten ollut ihan toista maata. Sunnuntaina ukkonen jyrisi pariinkin otteeseen ja välillä tuntu että talotkin liikkui salamoiden voimasta! :D Sääennusteet eivät tuleviksikaan päiviksi ole kovinkaan lupaavat, vaan pitää piettää sormet ristissä jotta nähdään auringosta vilaus koko loppulomalla! Onkin onni, että täällä on paljon muutakin tehtävää, ei voi sanoa että aika kävisi pitkäksi.

Vaikka aurinko ei ole paistanutkaan, on täällä ihan mielettömän lämmin. Käytiinkin tänään päivällä uimassa ja kokeilin ensimmäistä kertaa Olympukselta reissun ajaksi lainaan saamaani TOUGH TG-2 vedenkestävää kameraa (lisätietoja täältä). Täytyy kyllä myöntää, että tämä kamera on niin hauska! Oikein harmittaa etten ottanut kameraa käyttöön jo New Yorkissa, sillä kamerassa on vedenkestävyyden lisäksi paljon muitakin kivoja ominaisuuksia, kuten panoramakuvaus. Toivottavasti meidän Key Westin snoklausreissu onnistuu, tällä nimittäin saisi varmasti superhienoja kuvia sieltä. Myös kuvanlaatu kamerassa on aivan yllättävän hyvä myös vedenalaisissa kuvissa ja allaoleva kuva ei todellakaan ole paras mahdollinen. Veden alla vain on hirmu vaikea näyttää edustuskelpoiselta, joten julkaisukelpoisia kuvia naamasta ei tällä kertaa tullut ;)


Keskiviikkona matkaammekin sitten yhden yön reissulle uusiin maisemiin Key Westiin! :)

-Linda

2 kommenttia

 1. Oi kuinka hyvä kroppa sulla on !
  Sittenkun tuutte sieltä niin olisi kiva saada postaus mistä tilasitte matkan, miten päädyitte näihin kohteisiin tässä järjestyksessä, hotelleista mistä tilasitte/miten päädyitte niihin yms :D eli niinkun enemmän sitä miten matkanne rakenne tuli (: sisäset lennot yms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi kiitos, taitaa kyllä vesi pikkaisen hämätä :) Mutta minäpä voin yrittää vielä jotain koostepostausta kasata! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.