The Brooklyn Bridge

Me ollaan tällä hetkellä Floridan Key Westissä, mutta ajattelin alkaa pikkuhiljaa purkamaan näitä reissupostauksia, ettei sitten reissulta palattuamme oli kuukausiksi postauksia jonossa ;) Reissupostauksia on siis tulossa jokaisesta kohteestamme muutama, joten pääsette katsomaan kuvia varmasti ihan kyllästymiseen saakka, hih!

Ensimmäinen päivä New Yorkissa alkoi meidän osalta melko aikaisin, sillä kumpikin herättiin jo klo 05:30 pirteinä, vaikka edellisenä iltana olikin mennyt myöhään. Jet Lag vaivasi siis hieman myös tänne matkatessa. Hostellimme huonehintaan kuului ilmainen aamupala, mikä on New Yorkissa tooosi harvinaista. Aamupalalla oli paahtoleipää, jogurttia, muroja, omenoita, teetä ja kahvia, ja sillä sai ihan kivasti siirrettyä nälkää hieman tuonnemmas, eikä tarvinut heti aamulla olla etsimässä ruokapaikkaa.

Aamupalat syötyämme lähdimme metrolla Manhattanin eteläkärkeä kohti. Kävimme tekemässä ensimmäisiä pieniä ostoksia Century 21 ostoskeskuksessa, jonka jälkeen suunnattiin ihailemaan  The Brooklyn Bridgeä.


Kuten kuvasta huomaa, oli sillan Manhattanin puoleinen pääty remontissa, joten aivan täydellistä näkymää ei saatu. Emme myöskään olleet ainoat siltaa ihailemaan tuona kauniina päivänä lähteneet, vaan tungos oli paikoitellen melkoinen! Meidän reissun ajaksi New Yorkiin sattui kyllä aivan mahtavat ilmat.Siltaa eteenpäin kävellessä, tuli pakostakin mieleen Sinkkuelämää sarjan ihana kohtaus, jossa Miranda ja Steve kohtaavat sillan puolessa välissä :) Silta on siis ainakin jokaisen SATC fanin must see kohde, jos New Yorkissa vierailee ;)

-Linda

6 kommenttia

 1. Nyc <3 ja ihana brooklyn bridge! Esittelehän sitten ostoksesi kanssa kun tuut takas suomeen :) century21sta tarttui itsellänikin silloin vuosia sitten kaikkea kivaa mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Ihania tunnelmia! Me olimme myös Miamissa toukokuussa, se on sitten ihana paikka. Hakkaa Nycin jos minulta kysytään ;)

  LadyBlue is in the House

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miami ja NYC on kyllä tosi erilaisia paikkoja, niitä on vaikea verrata! :) Kummassakin omat hyvät puolensa, mutta pidemmälle matkalle suuntaisin minäkin Miamiin, jossa on mahdollista myös rentoutua :D

   Poista
 3. Wau! Nämä mahtavat kuvat saivat aikaan totaalisen NYC kuumeen... edellisestä kerrasta tosiaan on jo vierähtänyt melkein puolitoista vuotta;)

  Kommentoin nyt vasta ekaa kertaa, vaikka blogiasi on tullut luettua varmaan jo yli vuoden päivät. Mutta oikein mukavaa reissun jatkoa!

  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kun päädyit kommentoimaan S! :) NYC kuume syyttyyin melko helposti ja sitä onkin vaikea sammuttaa ;)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.