Miami Beach

Myöhään eilen illalla saavuttiin Miami Beachille. Miamin lentokentällä meinasin aluksi käydä köpelösti, kun matkalaukkuni ei saapunut hihnalla muiden laukkujen joukossa. Ei kun tiskille selvittämään, missäköhän laukkuni mahtaa luurata. Tiskillä selvisi, että laukku on kyllä saapunut Miamiin. Mielessä ehtikin käydä jo pelko siitä, että laukku on lähtenyt väärän ihmisen mukaan. No laukun uupumisesta tehtiin ilmoitus ja lähdettiin etsimään Miami Beachille menevää bussia. Onneksi jouduttiin hieman palloilemaan siinä matkatavarahihnojen edessä, sillä kun kävelimme uudestaan meidän lennon hihnan ohi, olikin laukkuni ilmestynyt hihnalle! Laukun sisältö alkaa tässä vaiheessa reissua olla jo melko täysi, joten olisi kyllä ollut kurjaa jos laukku olisi kokonaan hävinnyt. Onneksi niin ei käynyt ja saatiin laukku samantien mukaan hotellille.

Hotellilla meitä odottikin mukava yllätys: hotellihuoneemme huoneistomme on mahtava! Majoitumme Tradewinds nimisessä huoneistohotellissa ja meillä piti varauksen mukaan olla yksiö, mutta saimmekin valtavan kaksion. Huoneistossa on muun muassa uusi keittiö isolla jääkaapilla, kaksi taulutelevisiota ja valtava makuuhuone. Meillä on kyllä sattunut hyvä tuuri hotellien kanssa tällä reissulla, sillä Vegasissakin saatiin parempi huone kuin mikä oltiin varattu.


Ensimmäinen päivä meni altaalla auringosta nauttien, sillä aurinko porotti pilvettömältä taivaalta. Hotellin uima-allasta piti hyödyntää useampaan otteeseen, sillä täällä on todella kuuma. Iltapäivällä käytiin vilkaisemassa rantakin ja hieman kiertelemässä keskustassa. Täällä on kyllä helppo nauttia olostaan :)

-Linda

10 kommenttia

 1. Voi miten näyttää ja kuulostaa ihanalta! Ihanaa reissun jatkoa sinne ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanalle näyttää :) ihania loma hetkiä sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää ja kuulostaa niin ihanalta! :) nauttikaa! Pääsisipä itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija! :) Ei kun matkaa suunnittelemaan vaan! ;)

   Poista
 4. Oi Miami Beach!! Älkää missatko aamuvarhaista juoksulenkkiä rannalla! Ja lähtekää fillaroimaan pohjoiseen rantaa pitkin! Käykää Sawgrass Mills Mallilla shoppailemassa! Oi että, ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih täytyy kyllä myöntää että juoksulenkit jäi tällä reissulla!! ;D Mutta Sawgrassissa tuli kyllä käveltyä senkin edestä, hih! :D

   Poista
 5. Kerrotko tarkemmin tuosta huoneistohotellista? Liikenneyhteydet? Matka uimaan / rannalle? Katselin, että se on ainoa ok vaihtoehto kohtuulliseen hintaan, ellemme päädy yksityisen henkilön vuokraamaan kerrostalohuoneistoon Millionaire's Row:lta. Muiden edullisten majoitusvaihtoehtojen arvostelut vaihtelivat liian voimakkaasti esim. Tripadvisoria selatessani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bussi lentokentältä (Miami Flyer) tulee noin 200m päähän ja muutkin bussit lähtee samalta pysäkiltä, joilla pääsee esim. kauemmas shoppailemaan. Hotellilla on myös oma ilmainen lentokenttäkuljetus, mutta me tultiin hotellille tuolla Flyerillä. Uimaan on ehkä noin 400m. South Beachin alueella ollaan kävelty koko ajan, eli täällä etäisyydet on ihan kävelymatkojen päässä :) Ollaan kyllä tosi tyytyväisiä oltu, eli voin omien kokemuksieni perusteella suositella.

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.