kaikki hyvä loppuu aikanaan

Niin se vain koitti sekin päivä, että meidän lomareissu tuli päätökseen. Tänään on siis meidän aika ottaa kimpsut ja kampsut mukaan ja nousta lentokoneeseen kohti kotia. Laukkujen pakkaus ei muuten ollut mikään helppo homma, sillä vaikka laukut oli tänne tullessa puoleksi tyhjiä, ovat ne nyt aivan piirujaan myöten täydet! Oma matkalaukkuni hajosi NYC-Las Vegas lennossa ja jouduin ostamaan uuden, joka on entistä vielä pikkaisen pienempi. Toivottavasti tulevilla lennoilla matkalaukuille ei satu enää mitään, Miamin lennollakin kun laukku meinasi mennä hukkaan :D


Tuntuu hullulta ajatella, että siitä on jo kolme viikkoa kun laskeuduimme New Yorkiin ja reissumme alkoi. Mutta toisaalta tähän väliin on mahtunut niin paljon juttuja, että aika tuntuu samalla todella pitkältä. Ristiriitaista :D Reissu on ollut aivan mahtava ja täysin kaikki odotukset on täyttyneet. Vasta ihan parina viimeisenä päivänä on tuntunut, että onhan se ihan kiva lähteä jo kotiinkin. Silti samalla mieltä kaihertaa, että pitkään odotettu matka on nyt ohi. Ei se auta kuin alkaa suunnittelemaan uusia reissuja! ;)

Lennämme Suomeen New Yorkin kautta ja Oulussa olemme torstaina iltapäivästä ja matkustusaikaa kertyy yli 24h. Blogin pariin palaan heti kunhan jet lagiltani selviän, joko heti torstaina tai sitten vasta viikonloppuna. Perjantaina minulla alkaakin heti jo uudet työt, jännittävää!

Palataan siis Suomesta käsin! :)

-Linda

6 kommenttia

 1. Innolla odotan tulevia matkapostauksia ja erilaisia vinkkejä noista kohteistanne!

  VastaaPoista
 2. Ah, tiiän niiiiiin miltä tuo tuntuu! Tsemppiä reissukrapulasta palautumiseen, ootan innolla sun reissujuttuja. :)

  Blogista löytyy haaste, jahka jetlagi hellittää: http://archiegonelebanon.pallontallaajat.net/2013/09/25/viisi-varia-reissulta/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kamalan nopeaa menee tää aika!! Siitä on KOLME kuukautta kun käytiin kahvilla, ja nyt meidän kummankin reissut on ohi!? Kiitos haasteesta! :)

   Poista
 3. Tervetuloa kotiin! :) Tuo tunne on niin outo, kun on päässyt kaikesta niin irti, että tuntee lomailleensa pidempäänkin, ja sitten kuitenkin tuntuu että juuri eilenhän reissuun vasta lähdettiin.

  Täytyy muuten tunnustaa, että en ole oikein koskaan kokenut LV:n Neverfullia omakseni, mutta siitä asti kun näin sen sulla maksihelmaan yhdistettynä lennolle lähdössä, en ole saanut ajatusta mielestäni.. Varsinkin kun oma reissu lähestyy, täydellinen matkamaksi löytyi vahingossa, eikä mulla vain ole sopivan kokoista käsimatkatavaralaukkua! ...Hmmm ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnumaaria :) Hih, onpa kiva kuulla että asuni on jäänyt oikein vainoamaan mieleesi! ;) Neverfull on kyllä loistava lentolaukku, tuli muutamalla lennolla kokeiltua! :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.