greetings from Las Vegas!

Heiheihei!! Pitkästä aikaa pääsin internettiin käsiksi täällä Las Vegasin lentokentällä. Hotellissamme oli ylihintainen nettiyhteys, joten ei viitsitty sitten sitä ottaa käyttöön. Ollaan viihdytty tämä viikko Vegasissa aivan loistavasti! Ollaan monilta kuultu, että Vegasin näkee parissa päivässä, mutta tähän täytyy kyllä sanoa että I disagree. Meillä jäi näin viikonkin jälkeen vielä paikkoja, jossa oltaisiin haluttu käydä, mutta ei ehditty. Säät eivät kyllä ole olleet puolellamme, vaan koko viikon on ollut pilviä taivaalla ja suurimpana osana päivistä satanutkin jonkin verran. Syyskuun pitäisi olla Las Vegasissa hyvin vähäsateinen, mutta meidän viikollemme sattuin tv:n säätiedotuksien mukaan pahin monsuuni sitten vuoden 1984 :D Ollaan me kuitenkin lähes joka päivä saatu edes hieman otettua aurinkoa, mutta tavoitellusta rusketuksesta ollaan vielä pahasti jäljessä ;) Toivottavasti Miamissa säät suosisi paremmin, eikä sinne tulisi näin hurrikaanikauden kunniaksi mitään myrskyä, hih. Miamissa on kyllä ihan tuurista kiinni ilmojen kanssa, kaksi vuotta sitten syyskuussa me ei pilviä nähty koko viikon reissulla.

Nämä kuvat ovat Stratosphere hotellimme yhteydessä olevasta tornista ja kuvassa näkyy kuuluisa Las Vegas Strip. Postauksia Las Vegasista on aivan varmasti tulossa myöhemmin lisää.


Vielä kaksi viikkoa lomaa jäljellä! Mutta täytyy kyllä sanoa, että aika menee kuin siivillä! Toivottavasti meidän Miamin hotellissa on parempi nettiyhteys, joten pääten laittamaan kuulumisia hieman useammin.

-Linda

4 kommenttia

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.