FINALLY - WE'RE LEAVING TO THE USA!


Tätä päivää on odotettu. On odotettu virallisesti yli 240 päivää, todellisuudessa paljon pidempään. Ja nyt se on koittanut. Tänään me lähdemme USA:an! Seuraavat kolme viikkoa tulee vietettyä New Yorkin katuja talsiessa, Las Vegasin valoja ihmetellessä ja Miamin rannoilla lämmöstä nauttien. Takaisin Suomessa ollaan vasta loppukuusta, tarkalleen ottaen 26.9. Tietokone lähtee reissuun mukaan ja tulen varmastikin postailemaan myös tuolta rapakon takaa, mutta minkä verran, sitä en vielä tiedä. Tarkoitukseni on kuitenkin nauttia matkasta täysin rinnoin, joten tietokoneella pyrin viettämään mahdollisimman vähän aikaa. Kommentteihin vastaaminen laahaakin todennäköisesti perässä, mutta luen kaikki varmasti! Kuvaus ja postausideoita reissusta otan vastaan enemmän kuin mielelläni!

Palataan seuraavan kerran Amerikasta!

-Linda

PS. Matkaamme pääsee seuraamaan reaaliajassa myös Instragram-tilini kautta ja minut löytää sieltä nimimerkillä @lindakaup

PPS. Melkein heti reissun jälkeen onkin vuorossa jo blogini kolmevuotissynttärit! Tarkoituksenani onkin hankkia jo perinteeksi muodostuneet reissutuliaiset pikkuruista blogiarvontaa varten, hih! ;) 

16 kommenttia

 1. IIIIIHANAA REISSUA ! nauti :-)

  VastaaPoista
 2. aivan ihanaa matkaa, toivottavasti pitkä odotus on sen arvoista !!

  VastaaPoista
 3. Nauttikaa reissusta ja älä nyt ainakaan stressaa bloggaamisesta! Kyllä me täällä odotetaan. :)

  VastaaPoista
 4. Ah, ihanaa reissua! Kuvia odotellessa! ;)

  VastaaPoista
 5. Oi että!! Oikein ihanan ihanaa reissua :)

  VastaaPoista
 6. Hyvää matkaa! Nyci on ehdottomasti sellainen paikka johon itsekin haluan kovasti :)

  VastaaPoista
 7. Jee, nytkö vihdoin odotus palkitaan! Huippua reissua :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.