asu 04/09/2013 @ New York

Tälläisessa asussa tuli viipotettua ensimmäinen päivä New Yorkissa. Täällä on ollut upeat säät, joten kesähepeneissä on tarennut paremmin kuin hyvin. Jalat ovat kyllä niin kipeät kaikesta kävelystä, että alta pois. Suosittelenkin kaikkia New Yorkiin matkaavia ihan oikeasti ottamaan lenkkarit kävelykengiksi! :D Ensimmäisiä ostoksiakin ollaan tehty jo muutamia. Paras aika shoppailla New Yorkissa on ehdottomasti aamuisin, jolloin ihmisiä ei ole vielä paljoa liikkeellä. Herättiin ensimmäisenä aamuna klo 05:30, kun uni ei enää riittänyt ja oltiinkin jo heti kasin pintaan Downtownissa. Muina vuorokauden aikoina saa valmistautua jonottamaan niin sovituskoppeihin kuin kassoille pitkiäkin aikoja! NYCin hirveistä ruuhkista johtuen säästämmekin shoppailuintoa matkamme muihin kohteisiin.

pusero H&M // shortsit Zara // laukku LV // kengät Cravo Canela // kello MK

Tänään onkin jo aika vaihtaa kohdetta ja lennämme illalla Las Vegasiin. Matkamme ensimmäinen etappi on ollut kyllä täydellisen onnistunut ja innolla odotetaan seuraavia kohteita! Matkammehan on vasta ihan alkutekijöissään ;) Joka päivä näkee ja kokee niin paljon, että tuntuu kuin reissussa oltaisiin oltu jo pidempään!

-Linda

8 kommenttia

 1. Tyylikkäänä leidinä siellä olet New Yorkissa ollut. Ihanaa loman jatkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Oi teillä on varmasti ihan huippua siellä reissussa. Have fun! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo laukku on aivan upea! Paljon sillä oli tällä hetkellä hintaa kun itsekin suunnittele ostoa :)

  VastaaPoista
 4. Aaaah nuo kengät!! Ihanat!! :)
  xx J

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.