wedding outfit details

Voi tytöt mikä viikko! Eilen sain päätökseen neljä kuukautta kestäneet kesätyöt, ja ansaittu kesälomani alkoi. Tuntuu kyllä ihan hurjan hyvältä. Viikko on ollut kiireinen, sillä nyt tänään juhlistamme ystäväpariskunnan häitä ja maanantaina lähdemme jo Helsinkiin. Kuvassa hieman esimakua hääasuuni tulevista asusteista. Yritän saada asuni kuvattua jossain välissä, kunhan saan sen päälleni. Nuo kengät on muuten kuusi vuotta vanhat ja yhä oikein hyvässä kunnossa.

laukku LV // kengät Soaked in Luxury // koru Aldo

Lomalle jääminen tuntuu aivan erityisen hyvältä siitäkin syystä, että sain kuulla eilen saaneeni erään upean työpaikan! Työpaikasta en sen tarkemmin aio täällä kertoa, mutta sen verran voin sanoa, että paikka on koulutustani vastaavaa hommaa ja aivan mielettömän hieno aloitus työuralleni. Olin eilen aivan häkeltynyt valinnasta kuultuani, sillä tiedän muutkin paikkaa hakeneet ja he olivat todella kovia, eikä päätös ollut varmastikaan mikään helppo. Mutta niin, lomalta en siis palaakaan takaisin koulun penkille vaan töihin. Opinnothan minulla on sillä mallilla, että minulta puuttuu vai pari tenttiä ja gradu, jotka voin suorittaa myös töiden ohella. Helppoa se ei tule olemaan ja tänä syksynä tuskin saan koulun suhteen mitään tehtyä, mutta varmasti sitten kun pääsen töihin paremmin sisälle, pystyn alkaa suorittamaan myös viimeisiä koulujuttuja. Olen aivan innoissani tästä!! :)

Mutta nyt minun täytyy alkaa kähertämään tukkaani ja muutenkin valmistautumaan häihin! Ihanaa viikonloppua kaikille!

-Linda

15 kommenttia

 1. Paljon onnea uudesta työpaikasta! :) Ja noi kengät on upeat. Luulin ihan uusiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni :) Joo ne on kyllä pysyneet hyvinä vaikka kovaa käyttöä on ollutkin ;)

   Poista
 2. Onnea työstä, kuulostaa tosi hienolta! :)

  VastaaPoista
 3. Wow, onpa hieno juttu! Onnea kovasti uudesta työpaikasta! :) Ihanaa lomaa myös, olet sen ansainnut! :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea työpaikasta! Ja tietenkin oikein hyvää lomaa ja reissua, nauttikaa täysin rinnoin. :)

  VastaaPoista
 5. No eipä paremmin voi loma alkaa! Paljon onnea!

  VastaaPoista
 6. Vaan onpas hieno loman aloitus! Onnea kovasti! Olet varmasti pätevä nainen!

  Hyvää jenkkireissua! Meiltä jäi kesällä se tapaaminen, ku oli niin hasardia ajankäytön kans! Innolla odottelen postauksiasi toisesta kotimaastani. Olen nyt Oulussa käymässä.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.