potnapekka

Äitini oli viikonloppuna kyläilemässä meidän luona Oulussa pitkästä aikaa. Ensimmäistä kertaa meidän nykyisessä asunnossa, jossa ollaan kuitenkin asuttu jo reilusti yli vuosi. Oli kiva päästä pitkästä aikaa viettämään äidin kanssa kahdenkeskistä aikaa ja esittelemään Oulua, Japekin kun oli viikonlopun omissa menoissa. 

Lauantaina oli Oulussa kaunis ilma, vaikka hellelukemiin ei täällä olla enää päästykään. Lähdettiin äidin kanssa käymään ajelulla Potnapekalla, joka on Oulun keskustan alueella pyörivä minijuna. Junan kyydistä pääsi kivasti näkemään Oulua hieman laajemmalta alueelta. Minullekin ajelu en ensimmäinen laatuaan kyseisellä junalla, vaikka Oulussa olen kohta jo neljä vuotta asustanutkin.


Potnapekka pysähtyi kierroksen loppupuolella Ainolan puistossa, joka on upea puistoalue ihan Oulun keskustan kupeessa. Tänä kesänä on jostain kumman syystä olekaan vielä Ainolan puistossa vieraillut, joten puistoa ja sen kasvillisuutta tuli ihasteltua pitkästä aikaa. Me ihastuttiin aivan erityisesti kauniisiin ruusupenkkeihin, joihin oli istutettu useita eri ruusulajikkeita. Ainolan puisto on kyllä varmasti yksi Oulun kauneimmista paikoista.


Viikonloppu meni ohi kuin hujauksessa, kuten yleensä hyvässä seurassa tuppaa käymään :) 

-Linda

4 kommenttia

 1. ompa kivan väriset housut! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia :) Oulu on kyllä kiva kaupunki! Olen sieltä lähtöisin, ja välillä tulee siellä käytyä moikkailemassa sukulaisia :) Mitäs olet muuten Oulusta tykännyt noin opiskelukaupunkina? Pari kamua pääsi sinne kauppikseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa olet täältä lähtöisin! Kuinka hauskaa :) Opiskelukaupunkina Oulu on kyllä ihan loistava, täällä on paljon opiskelijatapahtumia, välillä tuntuu että jopa liikaakin! ;D Oulun yliopiston rakennus sen sijaan on melko kaamea, mutta kyllä sen kestää ;)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.