odotettu vieras

Tulin vain pikaisesti infoamaan, että äitini on tällä hetkellä Oulussa kyläilemässä, joten siksi blogissa tulee viikonloppunakin olemaan hiljaisempaa. Äiti alkoi tänä aamuna perinteisesti heti siivoamaan ja järjestämään meidän keittiön kaappeja, koska se on kuulemma niin antoisaa siivota muiden kodissa. Joo tervetuloa vain useamminkin kylään, täällä riittää työnsarkaa! ;) 

Tänään käytiin torilla syömässä kalalautaset ja pyörittiin kaupungilla, ja nyt tultiin hieman lepäämään kotiin ennen iltaa. Ei meillä illaksi sen kummempaa ohjelmaa ole, mutta täytyy sitä ainakin jotain ruokaa käydä nappaamassa suuhun. Oikein mukavaa viikonloppun jatkoa kaikille :)

id

-Linda

4 kommenttia

 1. Mukavaa viikonloppua sinnekin :)

  VastaaPoista
 2. Ja me vaasalaiset bongattiin sut tänään tyylikkäänä äitisi? kanssa ;) Oulu on aivan mahtava kesäkaupunki, meidän pikku perhe viihtyi kovasti :) ihanaa kesän jatkoa

  VastaaPoista
 3. Hih, kyllä minullekin kelpaisi jos äiti kävisi meilläkin siivoamassa ;) Ihania herkkuja teillä ja todella kaunis paita sinulla! :)


  Maria / petitelivingmaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Äitivierailut on ihan parhaita <3 :) nauttikaa!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.