kun väsyttää

Olette ehkä huomanneetki pientä normaalista postaustahdistani poikkeavaa hiljaisuutta blogissa viime aikoina. Hiljaisuudelle on selkeä syy: minua väsyttää. Jotenkin pari viime viikkoa on ollut sellaista pyöritystä niin työrintamalla kuin vapaa-aikanakin, ettei yksinkertaisesti ole riittänyt enää voimia kirjoitella niin aktiivisesti blogiin kuin haluaisi. Nyt kroppakin alkoi jo ilmoitella, että mennään pikkuisen liian kovalla tahdilla, kun viimein se kesäflunssakin tälle vuodelle iski. Olin ehtinyt jo pikkuisen tuuletella, että selvisin kesästä ilman flunssaa, mutta kuten viime vuonnakin, iski se vasta ihan kesän loppumetreillä. Tänään ei passannut jäädä kotiin lepäämään kun oli tärkeä päivä töissä. Toivon että saisin lepäilyllä ja Finrexinin kittaamisella estettyä kuumeen nousun ja flunssa jäisi vain nuha- ja kurkkukipuasteelle. Tässä olisi parit seuraavat viikonloput ennen reissua bookattu sen verran hyvin täyteen, ettei sairastamiselle olisi nyt aikaakaan. Pitäisi alkaa pikkuhiljaa katselemaan tavaroita ensi sunnuntain kirppistäkin varten.


Tässä onkin enää tasan kaksi viikkoa, niin me jo liihotellaan pilvien yllä kohti New Yorkia. En malttaisi pysyä enää housuissani! Kävin eilen hoitamassa matkavakuutus- ja valuutta-asiat kuntoon, ja enää puuttuu oikeastaan lentolippujen ja hotelli vouchereiden tulostus ja sitten ollaankin jo ready to go.

Olisiko teillä muuten toiveita, millaisia postauksia haluaisitte USA-reissultamme lukea? :)

-Linda

12 kommenttia

 1. Harmi kun en itse pääse myymään tuonne :// mutta sun pöytää tulen kyllä koluamaan ; D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onpa harmi ettet pääse! :/ Mutta tervetuloa tonkimaan!! ;)

   Poista
 2. Pitääpä koittaa omien myymisien välissä käydä katsomassa sun pöydän tarjonta! ;D

  Kaikenlaiset reissupostaukset on kyllä jees! Erityisesti kiinnostais shoppailut, ravintola vinkit, kulkeminen... ym. vinkit! Ja tietty ihania random kuvia on kiva fiilistellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kun sinäkin olet tulossa myymään! :) Pitänee yrittää tehdä kaikenlaisia reissupostauksia! :)

   Poista
 3. Mua kiinnostaa kaikki new yorkiin liittyvä ! :)
  Sinne matkustamiseen liittyy paljon kuulopuheita ja tuntuu että kukaan ei oikeasti tiedä varmaa tietoa kun ei ole matkustanut sinne.
  Pääsekö alle 25 vuotiaat jotenkin helpommin/halvemmin sinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm en kyllä ymmärrä miksi alle 25 vuotiaat pääsisi mitenkään helpommin/halvemmin? Samat liputhan ne kaikille on, ellei sitte jollain lentoyhtiöllä ole nuorisolippuja USA:n reittilennoille, mitä en ainakaan ole kuullut :)

   Poista
 4. Saanko kysyä mikä koko sulla on tästä mekosta?:) http://lindsaysdiaries.blogspot.fi/2013/07/asu-26072013.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. M kokoinen on mekko! :) Se on aivan superkiva! :)

   Poista
  2. Okei, kiitti paljon!:) eka kerta muuten kun kommentoin mutta olet musta tosi symppiksen oloinen tyyppi:)

   Poista
 5. Äh lähti vähän liian ajoissa! Oon siis ite aika samankokoinen kuin sinä niin sen takia kysyn :) t. Manna

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.