hiuksille kyytiä

Varasin perjantaiksi ajan kampaajalle, sillä hiukseni kaipaavat kipeästi freesausta. Olen kasvattanut hiuksiani noin vuoden ja ne alkavat ollakin jo ihan kivoissa mitoissa, mutta latvat ovat kaikkea muuta kuin kivassa kunnossa. Kaksihaaraisia hiuksia on suunnilleen joka toisessa, ja monessa hiuksessa on "valkoinen pieni piste", josta kohtaa hius katkeaa kun sitä vetää. Parin vuoden takainen raju blondaus on yhä muistona latvoissa, ja vielä viime kesänä laitoin hiusvärin aina koko tukkaan, joten latvat ovat kokeneet kovia.  Päätinkin, että leikkaan hiuksiani nyt kerralla kunnolla, varmaankin lähemmäs kymmenen senttiä. 
id

Etsiskelin netistä inspiraatiota hiusmalleista ja minua viehättää kovasti tuollainen ylikasvanut polkka. Haluan latvojen olevan tasapitkät ilman mitään kerrostuksia. Hiuksissani on tällä hetkellä kerrostuksia, ja tavoitteena olisikin leikata hiukset niin lyhyiksi, ettei kerroksia enää löytyisi. Nämä kollaasin hiusmallit ovat upeita, mutta toivon että hiukseni jäävät ehkä pari senttiä pidemmiksi, jotta ne saa helposti kiinni. Haluan kuitenkin jatkossakin kasvattaa hiuksiani, mutta haluan hyväkuntoisen pitkän tukan, joten siksi tämä leikkaus on välttämätön. Leikkauksen jälkeen minun täytyy panostaa entistä enemmän hiusten hoitoon, jotta joskus vielä tavoitteeni pitkästä ja hyväkuntoisesta tukasta saavutan.

Hui, jännittävää!

-Linda

15 kommenttia

 1. L'Oreal Professionalin Mythic Oil on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote! Itse olen käyttänyt sitä nyt melkein kaksi vuotta jokaisen hiustenpesun jälkeen, ja hiukset suorastaan rakastavat sitä :D !! Nimestään huolimatta hiukset eivät jää yhtään öljyisiksi, eikä se myöskään rasvoita hiuksia, mikä on todella suuri plussa! Lopputuloksena on vain silkinsileät ja todella kiiltävät hiukset :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääpä käydä tutkailemassa tuota jossain kaupassa! ;)

   Poista
 2. Nuo hiustyylit näyttää kaikki tosi kivoilta, toivottavasti tulee hieno tukka!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! Hiuksista tuli kyllä kivat. Olisipa minullakin kampaaja joka laittaisi ne aina kuosiin kuten kuvien julkkiksilla ;)

   Poista
 3. Tuo hiusmalli on kyllä tosi kivan näköinen, mutta toimii varmasti parhaiten luonnostaan melko suorassa tukassa. Luonnonkiharan suoristaminen ja muotoilu tuossa mallissa Tuo hiusmalli on kyllä tosi kivan näköinen, mutta toimii varmasti parhaiten luonnostaan suorassa tukassa. Luonnonkiharan suoristaminen ja muotoilu tuossa mallissa kuluttaisi hiusta todella paljon, ja siksi leikkaus on jäänyt itselläni vain haaveeksi. Toisaalta omissa hiuksissanikin on kerroksia, jotka haluaisin pois... Hankalaa! :) Toivottavasti hiuksistasi tulee upeat, ainakin vahvasti epäilen niin ;) hiusta todella paljon, ja siksi leikkaus on jäänyt itselläni vain haaveeksi. Toisaalta omissa hiuksissanikin on kerroksia, jotka haluaisin pois... Hankalaa! :) Toivottavasti hiuksistasi tulee upeat, ainakin vahvasti epäilen niin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä kanssasi ja minulla valitettavasti on luonnonkihara tukka. Ei varmasti helpoin malli tällä hiuslaadulla, mutta tarkoituksena onkin jatkaa hiusten kasvatusta, nyt kun latvat ovat hyväkuntoiset :)

   Poista
  2. Ompa viestini muotoutunut varsin mielenkiintoisesti... :D Mutta ymmärsit ilmeisesti pointin. Jep, täytyy vaan tasoitella ja kasvatella ja odottaa sitä unelmien tukkaa ;)

   Poista
 4. Sun suunnitelmat kuulostaa tosi hyvältä! Ja ite tykkään tosi paljon pidemmästä polkasta :) Mulla oli itselläni lähes sama juttu, mulla oli kulunut lähes vuosi edellisestä kampaajakäynnistä, joten hiukset oli latvoista aivan järkyttävän. Kerralla sit vaan rohkeasti lyhyemmäksi ja en oo kertaakaan katunut! :) Innolla jään odottelemaan kuvia sun uusista hiuksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun osaisi/jaksaisi laittaa näitä hiuksia ;) On kyllä ihanaa, kun latvat ovat paksut ja hyväkuntoiset, eikä kuivaa hamppua!

   Poista
 5. Heh, just tulin kampaajalta ja napsasin noin 12cm pois! :) Ja kyllä kannatti! Ihania hiustyylejä noilla kaikilla kyllä, ehkä vähän samaa mitä mulla... Tosin mulla on kerrostuksia. Noh, joka tapauksessa, hyvät niistä tulee, rohkeesti leikkaat vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, kyllä kannatti! Latvat ovat nyt ihan erituntuiset ja terveet! :)

   Poista
 6. Oon itse miettinyt ihan samaa pituutta, lähtis kyllä n. 10cm pois niin vähän pelottaa.. :D Noi näyttää kyllä niin hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihana tunne, kun hiusten latvat ovat hyväkuntoiset ja terveet! Kuivat korput ovat kauhea muisto enää! Suosittelen siis rohkeasti vain ;)

   Poista
 7. Oivoi, tuo Olivian hiusmalli houkuttaa niiin paljon edelleen! Ja olisi kyllä rehellisesti myös omissa kutreissa tarvetta katkaista latvaa vähän reilumalla kädellä - myöskin muistona vanha kerrostus ja hiukset eri mittaiset "alta ja päältä". Tekisi varmaan ihmeitä jos uskaltaisi, näyttäisi heti paljon terveemmältä. Tiistaina myös kampaaja, taidan napata nämä kuvat mukaan ja kysäistä kampaajan ajatuksia ;) Ei vain jotenkin raaskisi! Vaikka hiukset kasvaakin nopeasti ja Olivia on todistanut, että tuon pituista hiusta voi laittaa vaikka miten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teki minullakin tiukkaa raaskia! :D Mutta onneksi hiukset saa yhä nutturalle ja ponkkarille! :) Latvat ovat nyt ihanan terveet, karheus ja kaksihaaraiset ovat muisto vain ;)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.