do you already follow me?

Blogeja voi seurata nykyään monenlaisilla eri kanavilla ja ajattelin näin kertauksen vuoksi käydä läpi, mistä kaikkialta minun blogini löytää, sillä vain pieni osa teistä lukijoista seuraa blogiani jotain kanavaa kautta.

Seuraan itsekin monia blogeja yhä edelleen vanhanaikaisesti ne talennettuina selaimeni suosikkeihin. Kun minulla reilut pari vuotta sitten lasahti edellinen kone, olinkin aivan hädissäni, kun kaikki blogiosoitteet meni siinä samassa! Enhän minä muistanut kaikkien seuraamieni blogien nimiä ja monta blogia unohtui seurannasta, kunnes niihin ajan saatossa taas törmäsin. Olenkin alkanut tämän vuoden puolella siirtämään seuraamistani Bloggerin puolelle, jonka olen kokenut itselleni kätevimmäksi tavaksi seurata blogeja. Samalla kun värkkäilen oman blogin kanssa, voin helposti käydä kurkkimassa onko seuraamiini blogeihin tullut uusia postauksia. Blogger-tilin voi luoda helposti, vaikkei blogia itse kirjoittaisikaan. Blogger on mielestäni myös bloggajan näkökulmasta kivoin seurantakeino, sillä klikkailen usein lukijat palkkini kuvakkeita (löytyy blogin alalaidasta!), ja katson onko lukijallani kenties omaa blogia tai mitä muita blogeja lukijani seuraavat. Näin koen pääseväni hieman tutummaksi myös teidän lukijoiden kanssa. Blogiani pääset seuraamaan bloggerin kautta tästä.


Toinen suosittu tapa seurata blogeja on on Bloglovin. Bloglovin seuraamisvaihtoehdoista varmasti se nykyaikaisin, sillä Bloglovinille löytyy myös applikaatio älypuhelimille! Bloglovinin kautta pääset seuraamaan blogiani tästä.Kolmas paikka seurata blogiani on suomalainen Blogilista. Blogilistan kautta käyn usein etsimässä tietyn aiheisia blogeja. Olen löytänyt sitä kautta esimerkiksi uusia oululaisia blogeja ja USA reissublogeja. Blogilistan kautta pääset seuraamaan minua tästä.Lisäksi minun menoa ja meininkiä voi seurata Instagrammin kautta, jossa nimimerkkini on @lindakaup. Instagrammiin päivitän kuvia lähes päivittäin ja siellä näkyy monia juttuja, mitä blogin puolelle ei koskaan päädykään. Tulevalla USA-reissulla tulee Instagram olemaa kovassa käytössä, joten jos kiinnostaa nähdä reissukuulumisia ihan reaaliajassa, niin suosittelen lisäämään minut seurattujen listalle! :)


Mitä kautta sinä seuraat blogiani? :)

-Linda

2 kommenttia

 1. Moikka! Hei pystyisitkö neuvomaan, miten olet noi kuvat tähän postaukseen tehnyt? Oletko käyttänyt samaa kuvaa ja tyyliin jollain picasalla sihen ne kirjoittanut ja muokannut ne tuon muotoisiksi?
  Semmosta vielä, että miten saat muokattua tohon oikeelle sivupalkkiin tuollaisella kivalla kaunokirjaimella nuo millä sua voi seurata (eli siis blogger, blogilista, bloglovin) ? Haluaisin kovasti muuttaa omani, jotta ne olisivat kaikki samanlaisia, mutten osaa! Onko siinä sellanen kikka, että kirjotat ne paintilla ja liität ne tänne, johon täytyy lisätä vielä linkit?

  Olisi ihanaa jos pystyisit auttamaan mua :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tehny tämän postauksen kuvat PicMonkey kuvanmuokkausohjelmalla joka on internetissä :) Nuo sivupalkin tekstit on myös tehty kuvina, ladattu photobucketiiin ja sieltä blogiin :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.