bachelorette party

Viikonloppuna pääsin osallistumaan ihanan ystävän polttareihin. Polttarit olivat kokemuksena minulle ensimmäiset laatuaan, joten se oli hyvinkin jännittävää. Morsiamen kaasot oli onnistuneet järjestelyissä erinomaisesti ja päivä oli kaikkien, ja mikä tärkeintä, itse morsiamen mielestä onnistunut.

Polttarisankari puettiin hänen urheilumenneisyyteen sopivan teeman mukaan hengenpelastajaksi ja muu joukko oli sitten sään sallimissa rajoissa rantaleijonia. Päivän aikana nautittiin herkullinen aamiaisbrunssi, ihasteltiin tankotanssia harrastavan polttarisankarit taidonnäytteitä, hihitettiin ja hohotettiin naurujoogassa, villiinnyttiin vauhdinhurmasta kartingissa ja päivän päätteeksi yövyttiin mökillä ohjelmassa muun muassa perinteinen morsiussauna.


Oli kunnia olla mukana tässä ihanassa päivässä ja kahden viikon päästä todistamassa kahden aivan upean ja toisilleen niin täydellisen ihmisen rakkautta ja kuinka he sanovat toisilleen tahdon 

-Linda

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.